Produkten är inte uppbyggd som en bok och kan inte anteckna, understreka eller se sidor. Som student behöver jag kunna referera till sidnummer och göra understrykningar. Stod inte på hemsidan när jag... Voir plus
Var först skeptisk, på grund av att det helt enkelt lät för bra men chansade, och det fungerade ju väldigt bra. Köpte "Lärande, skola, bildning.." e-bok, till ett väldigt bra pris. Fick licens efter b... Voir plus
Jag beställde en boksamling som jag trodde var fullstora böcker, men som visade sig vara pocketböcker när de damp ner i lådan. Jag mejlade OrdOchBok som svarade direkt, kom med förslag på annan... Voir plus
Jag hade missat att köpa en bok till mina studier. Hittade en bok jag sökte efter på deras hemsida. Var först lite tveksam till sidan men testade att köpa ändå eftersom jag behövde ha boken snabbt... Voir plus
Välkommen till Ord & Bok, Internet bokhandel. Vi erbjuder kurslitteratur till studenter i Sverige. Främst säljer vi digitala läromedel. Dessa är väldigt omtyckta av våra kunder. Men vi erbjuder även vanliga fysiska böcker. Vi har cirka 120.000 titlar för omgående leverans. Med snabba leveranser och snabb och kunnig kundservice lovar vi att göra vårt bästa för att göra dig nöjd.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Väldigt dåligt bemötande
Väldigt dåligt bemötande, aldrig var med om liknade!
Ångra mitt köp efter 5 min och maila dem men de maila tillbaka att de går ej att häva köpet tyvärr..?
Prata direkt med deras leverantör Natur&Kultur som de är bara en mellanhand de sa att de går att ta bort ordern eller byta mot en annan digital bok.
Får tydligen dra detta vidare med ARN om de inte ändrar sig.

Nöjd med mitt köp
Köpte kurslitteratur här då de hade bäst pris. Boken kom som utlovat efter några dagar. Valde att betala med Klarna då jag aldrig beställt här innan, fungerade utmärkt. Jag är nöjd!
Har fått problem med räkning från…klarna
Har fått problem med räkning från Klarna då min beställning inte fungerade så nu blir jag inte av med skiten dvs räkningen. Vägrar betala för varor jag inte har fått.
Madam Anicasso
"Våra kunder gillar oss"
4 av 5 stjärnor står det på deras hemsida. "Våra kunder gillar oss."
Konstigt att man då inte kan lämna recension på deras hemsida.
Beställde en digital bok från dom fick i efterhand reda på att det är faktiskt inte en bok jag köpte utan en licens som man enbart får använda i ett år. Utan att ha aktiverat licensen ville jag returnera. Men får då ett ytterst kort och opersonligt svar med minimal information. Kommer aldrig andvända denna sajt igen.

de fuskar
de fuskar! köp inte från de !! och det gör inte att tillbaka!! Finns inget sätt att kontakta dem.
Don't buy from them! you can't use digital books without internet connection. there is not any contact number for customer service. be careful

Otroligt dålig hemsida
Otroligt dålig hemsida. Bara står och laddar, kunde inte få igenom mina köp för att det var fel på sidan. det stod 9200kr istället för 92,00kr. För att köpa en bok var jag tvungen att uppdatera sidan flera gånger. tillslut gick det! otroligt missnöjd
Otrolig dålig kundtjänst och plattform…
Otrolig dålig kundtjänst och plattform ebook finns är otrolig hemsk!
Köpte en bok
Köpte en bok, fick tillgång till den inom några timmar. Definitivt nöjd.
Sidan krånglar ibland när du försöker få upp boken men släpper efter några försök.
Var tveksam men man kan köpa via Klarna vilket gjorde att det kändes tryggare att prova sidan 👍
Köpte precis en digital bok
Köpte precis en digital bok, tog 5 min att få tillgång till den. Snabbt och smidigt. Den var även billigast här. Första gången jag köper från denna sida så var lite skeptisk när jag såg kommentarerna här nedan. Men allt var i sin ordning :)
Skyller på att jag lämnat fel majl…
Skyller på att jag lämnat fel majl adress men klarna ser inte beställningen och jag kan inte heller se den på hemsidan ändå beställde jag den 2 april. Riktigt dåligt aldrig mer vara snål 😴😴
Studentlitteratur panik
Beställde den 1 februari och fick ett sms från mitt utlämningsställe den 3 februari. :)
Nu har jag boken hemma! Snabbt, smidigt och enkelt.
Ingen verklig sida beställ inte från…
Ingen verklig sida beställ inte från dem! beställde en bok som jag behövde för studier hemsidan lovade (leverans direkt via mail) vilket verkligen var falskt då man inte fick något överhuvudtaget direkt...
1. Finns inget sätt att kontakta dem/går inte
2. Falsk adress då den inte visa på deras "sitemap" eller också visar en slumpvald plats på google maps
3. falska recensioner på deras hemsida.
4. beställ inte från hemsidor från första ögon kastet blev av med 264kr i onödan från råttor som snor pengar från studenter...