Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
Linnégatan 89E, 115 23, Stockholm, Suède
- 0854060570
- help@pamind.se
- www.pamind.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
När jag landat efter telesamtal ( var…
När jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt när ni ringde) och fick bekräftelse på att ni bytt abonnemang åt mig, till ett mkt billigare...Så kom jag på att ni inte hade de aktuella uppgifterna på vilken leverantör jag hade. Så ni gjorde fel prisjämförelser och jag tror nu att det blir dyrare än innan ni gjorde bytet. Ni har även ringt flera ggr över mobilabonnemanget och hänvisar till att jag har en leverantör som jag inte har. Har påtalat det i samtalen. Ni jämför alltså inte med de senaste uppgifterna.
Hade ett avtal med ett svartlistat…
Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 månader. Nu har påmind hjälpt mig att bli fri från dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid. Det tidigare bolag hade skrivit ett avtal med bindningstid fast dom bröt mot lagen där. Jag är otroligt tacksam att Påmind ringde till mig 🙏🙏
Melker på påmind scammade mig.
Melker på påmind scammade mig.
De lurade på mig ett avtal jag ej var intresserad av. Gick endast med på att bli uppringd av Tre. Sedan dyker det upp sim kort i brevlådan och abonnemangsbyte har påbörjats.
Akta er för påmind de ljuger och lurar dig!!!
De börjar spamma mig med sms och mail…
De börjar spamma mig med sms och mail utan att jag skrivit upp mig på någon lista. Uppenbarligen har de köpt mailadresser någonstans eller så raderade de inte mig när jag avanmälde mig första gången. Hursomhelst dålig stil. Jag vill inte ha med dessa att göra pga detta.
Blev uppringd av Påmind gällande mitt…
Blev uppringd av Påmind gällande mitt elavtal med EON för nån månad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmånerna med att byta och gav mig tid att läsa igenom själv då jag alltid är väldigt tveksam till att ta saker över telefon. Han ringde upp senare i veckan, hjälpte mig flytta över både mitt solcellsavtal och elavtal till MälarEnergi. Kikade precis på fakturan och kostnaden ligger 335kr lägre än vad den gjorde med EON och jag får samma ersättning för mina solceller! Från rädsla till ren glädje, tack så mycket Adam!
Har inte kunnat hjälpa till med något.
Har inte kunnat hjälpa till med något.
Verkar omöjligt att bli av med deras telefonförsäljare som ringer trots att jag ber dom sluta.
Enkelt och smidigt och sparar massa…
Enkelt och smidigt och sparar massa tusentals kronor på ett elavtal jag själv glömt att förnya.
Smidigt
Smidigt! Glad att bli uppmärksammad på att jag kunde spara på att byta elavtal.
Väldigt hjälpsamt att hitta billigare…
Väldigt hjälpsamt att hitta billigare alternativ och att de alltid håller koll åt en, speciellt om man har en funktionsnedsättning:D
Toppen att få hjälp till ett smidigt byte av elleverantör!
Toppen att få tips om olika företag, priser och avtal, som jag är dålig på att ha koll på själv!
Ringer hela tiden
Ringer hela tiden, är i princip ett callcenter företag. Undvik!
Uppringd om personligt erbjudande
Kunnig och påläst kundservice som bara ville mig väl. Fick mig att känna att alla borde vara kunder hos Påmind!
Bevakar abonnemangen och ger förslag på…
Bevakar abonnemangen och ger förslag på billigare operatörer.
Pratade med en riktigt trevlig kille på…
Pratade med en riktigt trevlig kille på Påmind som svarade på allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sätt, förklarade utan att krångla till det. Min bror har dessutom anlitat dem några gånger och har alltid varit nöjd.
Smidigt och Enkelt
Enkelt och smidigt avtalsbyte 🙂 De skötte allt. Bra att de även håller koll på avtalen under tiden med.
En tråkig uppgift blev så enkel.
Elen är dyr och det finns slantar att spara. Men att djupdyka bland alla elleverantörer är inte min grej. Påmind gjorde det åt mig och tog fram flera olika alternativ. Med ett litet klick kunde jag byta och spara slantar. Mycket enkelt och smidigt.
Jag sa aldrig ja till avtal
Det var enkelt och snabbt