Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 månader. Nu har påmind hjälpt mig att bli fri från dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid.... Voir plus
Blev uppringd av Påmind gällande mitt elavtal med EON för nån månad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmånerna med att byta och gav mig tid att läsa igenom själv då jag alltid är v... Voir plus
När jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt när ni ringde) och fick bekräftelse på att ni bytt abonnemang åt mig, till ett mkt billigare...Så kom jag på att ni i... Voir plus
Pratade med en riktigt trevlig kille på Påmind som svarade på allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sätt, förklarade utan att krångla till det. Min bror har d... Voir plus
Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
Linnégatan 89E, 115 23, Stockholm, Suède
- 0854060570
- help@pamind.se
- www.pamind.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Perfekt att få prisjämförelser.
Snabbt och enkelt
Det hela blev lite tokigt då mitt…
Det hela blev lite tokigt då mitt elavtal för sommarstugan blev hopblandat med min sambos elavtal för vår bostadsrätt. Inte så smidigt som jag trodde det skulle vara.
Jag fick inte de avtal som ni på påmin…
Jag fick inte de avtal som ni på påmin sa att jag skulle få!
Vänligen kontakta mig omgående!
Ultrasnabb och förstklassig service
Ultrasnabb och förstklassig service, som innefattade hjälp att återställa en mailadress som var nödvändigt för att kunna byta bort ett groteskt dyrt avtal.
Trevlig man som förklarade vilka…
Trevlig man som förklarade vilka fördelar jag fick vid byte av elbolag.
Att det är så smidigt
Att det är så smidigt. Påmind sköter hela flytten och letar upp bra erbjudanden
grymt bra att bli påmind om avtal som…
grymt bra att bli påmind om avtal som kan bli bättre.
Tryggt avtal
Trevlig, kompetent och insatt. Kände mig trygg med avtalet jag valde
Ringer och gång på gång och påstår att…
Ringer och gång på gång och påstår att jag är kund. En otrevlig kille ringde nu sist. När jag la på ringer han upp och är ännu otrevligare och hotar med att de kommer fortsätta ringa mig. Känns riktigt obehagligt och oseriöst.
Mycket trevlig kille som ringde och…
Mycket trevlig kille som ringde och kunde svara på mina frågor.
Superbra tjänst!
Trevlig och kunnig kundservice som håller koll på vad som är det bästa valet på marknaden. Jag har använt tjänsten flera år och är supernöjd!
Snabbt och lätt och bra info
Lurendrejeri
Lurendrejeri och jag sa flera gånger att hag inte ville byta från greenly som är jättebra.
Varning! De lurar dig om den verkliga kostnaden.
Jag skulle få ett elavtal med drygt 1700kr lägre pris än det jag har nu. Sedan när jag kollar mina el räkningar så är det billigare med det avtal jag har. De påstod att jag betalade drygt 100kr mer än vad jag gör.