Påmind  Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 månader. Nu har påmind hjälpt mig att bli fri från dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid.... Voir plus

Blev uppringd av Påmind gällande mitt elavtal med EON för nån månad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmånerna med att byta och gav mig tid att läsa igenom själv då jag alltid är v... Voir plus

När jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt när ni ringde) och fick bekräftelse på att ni bytt abonnemang åt mig, till ett mkt billigare...Så kom jag på att ni i... Voir plus

Pratade med en riktigt trevlig kille på Påmind som svarade på allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sätt, förklarade utan att krångla till det. Min bror har d... Voir plus

1. Société financière non banquière

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

Bien

TrustScore 4 sur 5

190 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Omöjliga att bli av med.

Påminds försäljare har nu hört av sig två gånger om att dom har kontaktat mina elbolag trots att jag fått bekräftat att mitt konto har raderats för över en månad sedan. Verkar vara väldigt svårt att bli avregistrerad i deras register...

Mycket oklart vilken fullmakt som använder efter man har avslutat sitt konto hos dem.

Jag har kontakta deras kundtjänst om detta men får ingen återkoppling, så undvik att skapa ett konto om ni kan.

2 septembre 2024

Hej Robin,

Vi är jätteledsna över att du fått en sådan upplevelse. För att förtydliga är ditt konto borttaget hos oss och vi har inte gjort någon informationsinhämtning av dina avtal eller gett i uppdrag till någon av våra partners att nå ut till dig sedan dess.

Vi har svarat dig med en förklaring till vad som råkat ske och vi ber hemskt mycket om ursäkt över att du blivit utsatt, nu har vi säkerställt att det inte händer fler av våra kunder.

Bästa appen jag installerat

Faktiskt en av de bästa appar/tjänster jag installerat. Inget krångel - precis som det ska va!

1 août 2024

Hej Anita!

Vad skönt att höra. Tack för att du använder vår tjänst :)

De utger sig för att kolla upp avtal…

De utger sig för att kolla upp avtal och nosa upp erbjudanden som är bättre, antingen hos samma bolag eller konkurrenterna.

I själva verket verkar de bara dela ut ens nummer till säljare, utan att kolla upp om erbjudandet är bättre än det du har.
Ett försäkringsbolag ringde och erbjöd mig en försäkring som var ca 60% dyrare än den jag har, och med väsentligen lika villkor, eller motiverade iallafall inte på något det högre priset jämfört med - och det här är ju det påmind påstår sig kränga - min nuvarande försäkring.
Varför skulle jag vilja ta ett sånt j*a samtal?

22 juillet 2024

Hej Maria,

Tack för att delar med dig av din feedback. Vad tråkigt att höra att jämförelsen av pris och villkor du gjorde med vår partner inte ledde till en förbättring, att föreslå en förändring när det klargjorts är inte något vi vill göra!
Vi vill såklart att du som kund bara ska ta del av förbättringar och besparingar via oss!

Vi ber om ursäkt över du upplevde annat.

ANVÄND INTE PÅMIND

Var I kontakt för 4mån sen med påmind efter jag fick ett till abonemang efter dem inte kunde avsluta mitt förra (Comviq var lika förvånade som jag) efter att ha haft kontakt och jag har skrivet i mail att allt är makulerat så får jag nu en ny faktura. PÅMIND har alltså fixat 3 gratis månader hos det nya abbonemanget och kallat det fixat.

Sjukt oseriöst företag som bara vill tjäna pengar undvik!

11 juillet 2024

Hej Erik,

Vi är jätteledsna över att det krånglat sig vid flytten men utifrån vad vi kan se var det inte vi som löst 3 månader gratis på det nya abonnemanget, du kanske talades vid med vår partner eller den nya mobiloperatören?
Vi ber återigen om ursäkt över att det varit en strulig process för dig. Nu verkar avtalet vara på väg att bli makulerat.

Återkom gärna direkt till oss vid vidare diskussion, vi finns alltid tillgängliga på help@pamind.se

Fruktansvärda telefonförsäljare

Fruktansvärda telefonförsäljare, har ringt 2-3 gånger flera dagar i veckan. Otroligt irriterande!!

27 juin 2024

Hej Sofie,

Vi tar till oss din feedback och ber verkligen om ursäkt om du blivit störd av våra partners. Om du har mer att dela med dig av får du gärna höra av dig till oss på hello@pamind.se

Vår partner Enklare är experter på…

"Vår partner Enklare är experter på privatlån och kommer kontakta dig i veckan..."

Nej tack. Sluta upp med sån här sk1t.

24 juin 2024

Réponse de Påmind

Vad tråkigt att du är missnöjd. Om du har ytterligare feedback du vill ge oss får du gärna höra av dig på hello@pamind.se

Tack Påmind!

Vill tacka för den här tjänsten som fick mig att upptäcka att jag betalat för 2 bilförsäkringar (!) (Försäkringsbolaget hade inte sagt upp den andra enligt överenskommelse) jag har alltså betalat 700 kr i mån för mycket i 7 månade - men ska nu få tillbaka pengarna! Tack Påmind!

7 juin 2024

Hej Johanna,

Det är lätt att sånt händer men vad bra att det löste sig!
Tack för ditt fina omdöme!

Allt gott

Suveränt verktyg för utgiftsreduktion

Mycket bra att ha allt samlat på en plats, lätt att jämföra och matcha pris på lån, försäkringar och abonnemang. Har redan sänkt mina kostnader och kommer kunna göra ännu mer framöver. Liten insats i form av kunskap, tid och engagemang i dina olika utgifter krävs men det mesta går per automatik och är utan det minsta tvivel värt det.

9 mai 2024

Hej Janne!

Vi är jätteglada över att tjänsten fungerat så bra för dig. Vi hoppas att kunna fortsätta hjälpa dig sänka dina kostnader framöver!

Tack för ditt förtroende!

Vänligen

Superbra idé

Superbra idé! Gratis! Bra med påminnelse när avtal ska förnyas. Lätt att glömma annars. Ingen nersida, bara uppsida eftersom de kommer med förslag som jag själv väljer om jag vill ha eller inte. Blir nog fler och ännu vassare erbjudanden ju fler som går med.

11 avril 2024

Hej Anders!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är stolta över att vara en hjälpande hand i vardagsekonomin, det är lätt att priset sticker iväg på dessa typer av avtal när de förnyas och då vill vi ge dig så bra förutsättningar som möjligt till att ha schyssta och prisvärda avtal!

Återigen, tack för din fina kommentar!

Billigare elavtal

Billigare elavtal, tackar!

8 avril 2024

Hej Olle!

Vad kul att du är nöjd och grattis till besparingen!

Vänligen,
Påmind

Känslan är som att prenumerera på…

Känslan är som att prenumerera på reklam och påträngande telefonförsäljare.

De ringer upp och svamlar, utan någon klarhet om de faktiskt kunnat fixa något bättre. Jag säger att jag inte har så lång tid att prata och flera minuter går utan någon som helst konkret information om vad samtalet gäller. Efter ett tag slutar jag svara "ja" till varje fråga och då lägger de på luren.

Har inte fått något bättre erbjudande, men som sagt så ringer de ändå, och de är faktiskt mer obehagliga än vanliga telefonförsäljare. Att ringa upp med erbjudanden kanske fungerar ekonomiskt, men det känns väldigt 1900-tal och de kommer inte kunna behålla mig som kund med sånt trams.

Vidare finns det begränsningar i deras plattorm. De påstår att jag inte är kund hos ett företag där jag är kund. Det är för att deras plattform inte kan hantera alla möjligheter som finns och det finns inte tillräckligt med svarsalternativ.

5 mars 2024

Hej Robin,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi ber om ursäkt över att de samtal du kan ha fått på uppdrag av oss inte har varit givande och att det resulterat i att du blivit frustrerad.

Det låter som att din avtalsleverantör svarade med fel avtalsinformation då de återkommit med att du inte är kund hos dem. Vi uppskattar att du flaggat upp detta med, vi kommer att arbeta med att lösa det problemet för att se till att vi alltid får rätt uppgifter från de bolagen våra kunder använder sig av.

Vänligen nå ut till oss på help@pamind.se om du har fler synpunkter eller frågor!

Fungerar bra

15 mars 2024

Hej Martin!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Kul att höra att vår tjänst funkar bra för dig.

Bra koncept

Bra koncept. Funkar fint.

8 février 2024

Hej Jens,

Vad kul att du är nöjd med vår tjänst! Vi hoppas kunna hjälpa dig mer framöver.

Påmind

Så skönt att slippa ringa runt själv!

Så skönt att få hjälp att någon annan håller koll på och påminner om att nu kan du få ett bättre avtal hos någon annan eller hos befintlig leverantör. Har sparat tusenlappar på att använda Påmind!

Hej Marie,

Vi sköter mer än gärna jobbet åt dig och tycker det är så kul att du har lyckats spara så mycket!

Bra tjänst

Bra tjänst. Enda negativa är att de i dagsläget inte kan hjälpa en med företagsabonnemang, men det kanske ändras i framtiden.

Hej Reza!

Tack för att du delar med dig av dina åsikter. Du har helt rätt, det kanske ändras i framtiden men i dagsläget gör vi allt vi kan kring de avtal vi arbetar med. Ha en trevlig helg!

Påmind

Bra att bli påmind om att byta till…

Bra att bli påmind om att byta till billigare alternativ när det finns

1 mars 2024

Hej Anita Marie!

Vi är jätteglada över att få hjälpa dig hitta billigare alternativ. Kul att du är nöjd med vår tjänst!

Påmind

Skräp-tjänst (en så länge)

Skräp-tjänst (en så länge)
Kan inte ge några bättre avtal och erbjudandena från andra leverantörer är sämre av vad jag redan har.

Svaret från Påmind.se när jag tar upp min besvikelse:

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din feedback. Vi tar till oss dina synpunkter kring din kundupplevelse.
Återkom gärna om du har någon fråga eller fundering!

Hej Martin,

Jättetråkigt att höra att du är missnöjd med vår tjänst. Vi försöker hela tiden bli bättre och vill alltid hjälpa våra kunder att förbättra sina villkor, om du redan har bra villkor kan vi inte göra mer än att noggrant bevaka dem för att på sikt säkerställa att du fortsätter betala låga avgifter för bra avtal.

Vi önskar dig en fin dag!

Usel tjänst, bluffmakare

Usel tjänst. Har avslutat tjänsten då de inte gett något av värde, men de fortsätter skicka värdelösa förslag. Typiskt oseriöst företag som vill bluffa med antalet användare. Fick just ett sms med texten att eftersom inte Göta Energi svarat får jag nu några attraktiva erbjudanden. Göta Energi avslutade sin verksamet i November förra året då de köpts upp av Fortum. Sådant skall en seriös verksamhet ha koll på. Uselt anser jag. Dessutom se till att avsluta mitt engagemang era bluffmakare!

6 mars 2024

Hej Henrik,

Jättetråkigt att höra att du är missnöjd med vår tjänst.
Jag kan försäkra dig om att vi inte försöker "bluffa med antalet användare" utan vi vill verkligen hjälpa våra kunder med att förbättra deras priser och villkor på de avtal de besitter som vi arbetar med!
Vi är medvetna om att Fortum tog över Göta Energis kundbas men har tyvärr en bugg i systemet som gjort att bytet av alla Göta Energi kontrakt till Fortum inte har gått igenom, vi arbetar på att lösa detta omgående. Men i vår tjänst är tanken att man själv ska kunna uppdatera sin avtalsportfölj när någon ändring har skett (detta är såklart mer applicerbart på ett helhetsperspektiv då vi inte alltid kan veta om ni gjort ändringar och bytt leverantör), då kan ni som kunder ge oss på Påmind så bra förutsättningar som möjligt till att hjälpa er.

Det verkar som att du inte har tagit bort själva Påmind-profilen du har, annars skulle vi inte kunna skicka ut några notiser kring förslag/erbjudanden. Hör gärna av dig till oss på help@pamind.se eller 08-540 605 70 så hjälper vi dig med att radera ditt konto.

Vi är hemskt ledsna över att du inte fick den bästa användarupplevelsen hos oss!

Vänligen,

Testade tjänsten

Testade tjänsten
De flesta av mina avtal kunde de inte hjälpa till med. Eftersom de inte hade samarbete med de bolag jag har avtal hos.
Fick erbjudande om elavtal. Gick inte att se specifikation på priset men efter mycket koll och räknande själv visade det sig att det blev dyrare än det jag nu har.
Påmind får betalt av de företag som valt att vara med. Detta gör väl att det är dessa som Påmind vill att du byter till och med det ger Påmind pengar.

Kontrollera noga de erbjudande du får innan du byter är mitt tips.

4 mars 2024

Hej Emmelie,
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din kundupplevelse. Vi vill först och främst betona att vi inte vill att våra kunder ska ta sig an dyrare avtal än vad de har idag via oss.
Vi vill också förklara att när vi försöker hämta avtalsinformationen på t.ex. ditt elavtal så frågar vi alltid, oavsett leverantör, om de är villiga att ge dig en lojalitetsrabatt. I vissa fall får vi ingen avtalsinformation, jag förmodar att det var därför det inte fanns någon specifikation kring pris i form av en jämförelse med vad du betalar idag och i de fallen ställer vi fram förslag för dig att jämföra med och ta ställning till - I detta fall hade du redan ett bättre avtal, om vi visste det skulle vi såklart inte ställt fram några erbjudanden!
Vi rekommenderar alltid att våra kunder ska noggrant kontrollera erbjudanden innan de själva eventuellt väljer att gå vidare med något.

Vi beklagar återigen att du har haft en tråkig upplevelse hos oss!
//Påmind