Påmind  Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 månader. Nu har påmind hjälpt mig att bli fri från dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid.... Voir plus

Blev uppringd av Påmind gällande mitt elavtal med EON för nån månad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmånerna med att byta och gav mig tid att läsa igenom själv då jag alltid är v... Voir plus

När jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt när ni ringde) och fick bekräftelse på att ni bytt abonnemang åt mig, till ett mkt billigare...Så kom jag på att ni i... Voir plus

Pratade med en riktigt trevlig kille på Påmind som svarade på allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sätt, förklarade utan att krångla till det. Min bror har d... Voir plus

1. Société financière non banquière

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

Bien

TrustScore 4 sur 5

190 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God idé, dåligt genomfört

Efter att ha använt tjänsten några månader är jag verkligen inte imponerad...

* Trots ifylld information om min hemförsäkring försökte appen logga in och hämta avtalsinformationen hos fel försäkringsbolag
* De erbjöd mig ett "bättre" mobilavtal - samma som jag redan har. De ringde t.o.m. och frågade varför jag inte tackat jag till erbjudandet?
* I samma telefonsamtal presenterades kort ett erbjudande om bättre rörligt elavtal. När det kom i appen var det omöjligt att jämföra med mitt nuvarande - information saknades om vilken månad kWh-priset avsåg och hur stor del som var spotpris och vad som var olika påslag. Dessutom var priset för fel elområde...

Jag var rätt missnöjd redan innan samtalet, men i och med det tappade jag allt förtroende för Påmind. Har nu raderat mitt konto.

11 avril 2022

Réponse de Påmind

Hej Jonas! Vad tråkigt att du har haft en dålig upplevelse hos oss. Det beklagar jag verkligen. Tyvärr råkade du ut för en bugg som vi hade tillfälligt gällande försäkring. Självklart ska du inte heller få erbjudande på samma mobilabonnemang som du har idag. När det kommer till elavtal så jobbar vi med att förbättra hur vi presenterar och ställer upp erbjudandet i appen, så att det blir tydligt och så att du som användare enkelt kan jämföra mot vad du har idag. Jag har skickat vidare dina synpunkter till vår sälj- och produktteam, och jag kommer se till att vi diskuterar hur vi kan förbättra detta. Vi är en relativt nystartad tjänst så det är guld värt för oss att få in synpunkter från dig som användare. Jag beklagar återigen att du har haft en dålig upplevelse hos oss, men vill tacka för att du ger oss feedback så att vi kan bättra oss. Önskar dig en fortsatt fin dag! / Ebba på Påmind

En bra tjänst med väldigt enkel app

En bra tjänst med väldigt enkel app, istället för att kontakta operatörerna och bolagen själv, är det skönt att ha någon som gör det åt en.

2 février 2022

Réponse de Påmind

Tack för ditt fina betyg! 😍 Vad kul att höra att du är nöjd med vår app!

Tack för hjälpen!

Toppen att få hjälp med att få ner kostnader för bl. a mobilabonnemanget.

1 février 2022

Réponse de Påmind

Stort tack för ditt betyg! 😍 Vad kul att vi kunde hjälpa dig att sänka dina kostnader!

Smart och smidig tjänst

Smart och smidig tjänst. Sparade mig för 700 kronor. Tummen upp 👍

27 janvier 2022

Réponse de Påmind

Tack så mycket för ditt betyg Øyvind! Vad kul att vi kunde hjälpa dig att spara! 🙏😍

Smart tjänst och app…

En smart tjänst som säkerligen kommer bli ännu bättre med tiden. Skönt att inte behöva lägga lika mycket tid själv på att ringa och leta bästa avtal.

12 janvier 2022

Stort tack för ditt betyg Kristian, vi blir superglada! 😀🙏

Känns seriösa och inte påfluget…

Känns seriösa och inte påfluget säljande.
Tjänsten blir ett bra komplement till mitt egna arbete med alla avtal som ofta behöver ses över.

11 janvier 2022

Réponse de Påmind

Hej Jörgen! Tack för ditt betyg! 🙏 Vad skönt att höra att du inte tycker att vi känns påflugna. Vi strävar efter att ge dig som användare en personlig service och avtal som faktiskt passar dig. Tack!

Rekommenderas 100%

Mycket kompetent personal och ett mycket smidigt upplägg eftersom man inte alltid hinner med att kolla sina avtal! Rekommenderas! TOP notch!

10 janvier 2022

Réponse de Påmind

Tack så jättemycket för ditt fina betyg! Vi blir superglada att vi har kunnat hjälpa dig! 🙏😀

Mycket bra tjänst

Mycket bra tjänst som hjälper mig att sänka kostnaderna. Önskar att det vore mer tjänster.

8 janvier 2022

Réponse de Påmind

Stort tack för ditt fina betyg! 🙏😀 Vad kul att höra att vi har hjälpt dig att sänka dina kostnader. Önskar du fler tjänster i Påmindappen? Du får gärna återkomma med feedback här eller till feedback@pamind.se så kan vi ta det vidare här internt. Tack!

Ovanligt bra personlig service

Själva appen hade lite barnsjukdomar - men sedan blev jag uppringd av Alexander och fick personlig service. Alexander var noggrann, tålmodig, extremt serviceinriktad, utan att vara påträngande som så många andra säljare är - så bra!

5 janvier 2022

Réponse de Påmind

Hej Jonas! Stort tack för ditt betyg, vi blir verkligen jätteglada! 🙏 Vad kul att höra att du fick så bra service av Alexander! Våra avtalsrådgivare finns där för att ge dig en personlig service och förslag som passar för dig. Så var kul att höra att du också upplevde det så 😊 Själva appen jobbar vi kontinuerligt på att förbättra, eftersom att den är relativt nystartad. Så vi beklagar om du känner att den inte har fungerat optimalt. Ha en fin dag!

Tänker faktiskt rekommendera denna…

Tänker faktiskt rekommendera denna appen och Alexander. Ladda ner appen och kollade och sen tänkte jag inte mer på saken. Alexander ringer upp och man märkte att det inte lästes upp nått manus utan man fick informationen på ett bra sätt och om allt går som det ska så kommer jag få en betydligt snällare elräkning framöver. Ge Alexander en löneförhöjning.

3 janvier 2022

Réponse de Påmind

Hej Ross! Tack för att du tog dig tiden att lämna en så fin recension 😀 Och vad kul att höra att du tycker att vi ger dig ett bra bemötande, det är superviktigt för oss att du känner så! Absolut, jag ska föra det vidare 😉 Ha en fin dag! / Ebba på Påmind

Så bra bemötande

Så bra bemötande. Ingen ”nuläserjagmittmanusförattkrängapådigalltoavsettvaddusäger” saklig genomgång, bra information och så skönt att få byten fixade utan extra ansträngning

29 décembre 2021

Réponse de Påmind

Hej Vera! Stort tack för ditt betyg, vi blir verkligen superglada! 😀 Vad kul att du tycker att vi informerar på ett bra sätt och att det inte känns tillgjort. Det är viktigt för oss att du får personlig service och avtal som faktiskt passar dig. Ha en fin dag!

Jag blev äntligen av med Göta energi

Jag blev äntligen av med Göta energi, vilken julklapp! Tack Alexander! 👊🏼

22 décembre 2021

Réponse de Påmind

Hej Maja! Vad kul att vi kunde hjälpa dig till ett bättre avtal och en bra julklapp 😉 Stort tack för ditt betyg!