Arrogant og nedværdigende oplevelse af særlig teabutikken i Kbh. Ingen venlighed, imødekommended eller tegn på kundeservice. Der står to mennesker bag disken:ung Blondie og middelaldrende mand, som ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Allt fungerar till stor tillfredsställelse. Fint att det fungerar så bra med Postnord, det går snabbt o bra. Perch´s är bäst!! Jag har handlat hos er sedan1963, än om jag numera bor i Malmö. Helst... Voir plus
Helt forrygende oplevelse -i dag startede vi med TE-CEREMONI M. CRÉMANT i Perchs TEA ROOM. Skønneste og meget velsmagende servering. Vildt hygsomt og super sød betjening. Efter endt hygge, strøg vi... Voir plus
Vi har handlet hos Perchs både online og i forretningen i København flere gange. Bestillinger online kører altid gnidningsfrit. Et par gange har vi oplevet at der har været længere leveringstid,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Import og salg af the fra hele verden. Online bestilling, salgsbetingelse, tilbehør, sortiment og thebrygning. Vi er tilmeldt PBS, så sikkerheden er i top. Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, VISA, VISA Electron, Mastercard & JBC
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg bestilte to poser med kamillete, og da jeg åbnede pakken, var der en flue, der stirrende ud imod mig inde fra kamilleblomsterne. Jeg tog et billede af det og sendte det sammen med et ordrenummer. Beskeden blev sendt afsted om aftenen, og morgenen efter fik jeg svar med en løsning, der både tog højde for mine behov som kunde og var retfærdig for butikken. De undskyldte for fluen og sendte en ny pose uden videre spørgsmål. Det var bare fedt. Bedste te butik i DK.
I ordered two bags of chamomile tea, and when I opened the package, there was a fly staring back at me from the chamomile flowers. I took a picture and sent it along with an order number. The message was sent in the evening, and the next morning, I received a response with a solution that addressed my needs as a customer and was fair to the store. They apologized for the fly and sent a new bag without further questions. It was just great. Best tea shop in Denmark!
Jeg bestiller ofte jeres lækre the til mig selv. Nu ønskede min niece sig så the til sin fødselsdag, så jeg bestilte en flot lakæske og bad om at den skulle sendes direkte til min søster og spurgte i bestillingen om det var muligt at få den pakket ind. Nu er den leveret og er super flot pakket ind. Tusind tak Perchs. I gør det virkelig godt.
Dejlig sandwichmenu og te i de hyggelige højloftede rum. Venlig betjening og meget sjovt medspil ift mit 5 årige barnebarn, der troede hun betalte regningen med sine mønter. Tak for en fin formiddag
God kundeservice . Har handlet der flere gange og kun en enkelt gang fik jeg en forkert vare, som jeg dog nemt fik byttet igen i deres fysiske butik. God te som er fint pakket ind og varen er intakt ved levering. Vil dog anbefale hurtigt at få hældt din te over i en dåse, da teen synes at blive tør og mister aroma hurtigt i den papir pose, de sender den i.
Bestilte en julegave inde hos jer og spurgte om i kunne pakke den ind, det gjorde i! Og det var fantastisk for sådan en som mig der ikke er verdens bedste til og pakke gaver sammen.😇
min datter havde ønsket sig en bog og noget the fra A.C. PERCHS THEHANDEL og i bemærkningerne skrev jeg de gerne måtte pakke det ind hvis det var muligt, 3 dage senere modtog jeg pakken med gaverne indpakket, det er bare god service 👍
Jeg fandt et insekt i form af en bille i min hvide julete..

Réponse : Perchs
De har den bedste kundeservice og byder på rigtig god kundeoplevelse! Dejlige teer, gode priser og all in all 10/10 🌟 !
Vi har handlet online hos Perchs i mange år. Teen er fin, men det ville være rart, hvis varerne blev afsendt hurtigere. Sidste bestilling blev foretaget en søndag. Varen blev sendt torsdag. Man burde altså kunne pakke 6 pakker te på mindre end 4 dage - også selv om der er travlt.

Bestiller jævnligt the'er fra Perch's
Det er nemt at bestille og beskrivelse på hjemmesiden er rigtig god. Og det er nemt at søge den slags the frem, som man vil have
Varer kommer hurtigt. Det er hyggeligt, at poser er pakket "og labelet" på den gammeldagsmåde.
De the'er man modtager, er friske og velsmagende
Gammel te
Har ofte handlet te i København, og få gange i lufthavnen, jeg må sige lufthavnen skuffer mig meget står og venter ved en tom butik pludselig kommer en sælger ud fra baglokalet hvor sækgeren åbenbart har snakket telefon,spørg om te og får ikke rigtig noget svar, køber noget darjeeling og Ceylon med.
Da jeg kommer hjem og skal smage teen er den næsten uden smag, jeg har tænkt på om teen simpel hen er for gammel og afdæmpet. Meget skuffende.
Hilsen K. Jørgensen.

4,999999 stjerner
Jeg var herinde (i Århus) med min mor på min fødselsdag. Og hold da op hvor en oplevelse!
Min mor gav. Jeg havde nok ikke gået derind selv da det er lidt til den dyre side
Men det er hver en øre værd!
Der er virkelig kræset om detaljerne og råvarerne.
Intet er overladt til tilfældighederne.
Teen trækker med minut ur sat til. Og får ikke lige 30sek. Fordi de har travlt. Personalet var flinke og venlige, indretningen hygge og maden lækker. (Og man blev mere end mæt)
De sidste 0,0000001 stjerne var blevet givet hvis vi havde fået af vide at vi kunne få genopfylde lemoncurd mm.
For det smagte så godt at vi hurtigt fik tømt vores glas 🙈
Jeg savnede personligt også sukker og mælk i min te.
Men jeg spurgte ikke efter dette. Så det kan godt være at de har dette hvis man spørger.
Jeg glæder mig allerede til ar besøge dem igen. 🥰
Besøgte A.C. Perchs Thehandel i Odense og havde en dejlig oplevelse. Var heldig at få vinduesbordet og the og scones var lækkert og til en rimelig pris.
Vi blev ovenikøbet forkælet med 3 petit four on the house.
Bestilte te den 27. februar 2023, mottok beskjed om at ordren var "fullført" dvs. "sendt" den 1. mars. Perchs gjør oppmerksom på at "pakker for store for postkassen kan ha noe lenger leveringstid" men først den 13. mars får jeg beskjed fra PostNord om at pakken ventes levert til "postkasse 6. mars." Altså for 7 dager siden....
Idag mottok jeg pakken. Jeg fikk den i hendene fra landpostbudet - og hun jobber for Posten, ikke for PostNord!
Jeg sendte email til Perchs den 8. mars for å finne ut om de hadde glemt meg. De gadd ikke engang å svare!
Konklusjon: Verdens beste te men de har virkelig ikke kontroll på bestillinger som må sendes til kunden.
Jeg er ikke så begejstret for te. Men må ærligt tilstå, at te fra Perch, har fået mig til, at drikke te og nyde det :-) Er i sær vild med deres hvide ceylon silver tip, den er amazing men desværre også dyr. Men så er det bare ekstra luksus, når man får afternoon tea, at man kan få den til. Men hvis jeg må komme med en advarsel, så book den ikke, for den er vanedannende :-) de bedste scones jeg nogensinde har fået og de er varme :-) en dejlig oplevelse :-) alt var godt og lækkert og løbeturen værd “griner”
Jeg har favoritter af Perchs the, men jeg har på det sidste oplevet at theposerne går i stykker, når man tager snoren ud fra posen.
I den sidste pakke Darjeeling, var det halvdelen af poserne der gik op i limningen.
Det er poserne for dyre til.

Réponse : Perchs
Jeg bestilte en te uden frugtsmag, men fik en med frugtsmag. Det undrer mig ikke at jeg blev misforstået, for ham der betjente mig, var meget kort for hovedet og tydeligt optaget af noget andet. Ikke god service.

Réponse : Perchs
Bestilte et termometer, som skulle bruges til gave. Varen kom allerede dagen efter jeg havde bestilt, og den blev modtaget med kyshånd fra modtageren.
Kan varmt anbefale denne hjemmeside.
Virkelig dårlig service i webshoppen. Bestilte en julekalender søndag den 16.10. spørger bekymret til bestillingen 18.10., da jeg ikke har fået en bekræftelse. Får at vide, den ikke kan ses og bestiller derfor igen, hvilket jeg gør 19.10. får straks bekræftelse, dagen efter modtager jeg pakken, hurtigt tænker jeg glad. Fredag får jeg så besked om afh. af ny pakke, hvilket så er den, jeg bestilte om søndagen!!! Skriver igen, hvordan jeg kan forholde mig til at sende den retur, uden omkostninger for mig, så jeg kan få pengene retur OG kommer i tanke om, at sidste år manglede der 3 dåser i julekalenderen og spørger bekymret, om jeg skal tjekke, inden jeg forærer den væk og hvad der er gået galt. Får svaret: "Vi tager den gerne retur og returnerer betalingen, men kig lige den julekalender efter De selv har modtaget, for så kan der fremsendes eventuelt manglende.
Beklager meget, men der kunne ikke findes en anden ordre i systemet under Deres navn den dag jeg besvarede Deres mail." Spørger igen, HVORDAN jeg sender den retur ... hører ikke noget og sender derfor en frustreret mail om, at jeg ikke orker bruge mere tid på det og derfor beholder pakken!!! Har ikke hørt fra dem siden det korte svar uden informationer, om hvordan jeg skulle forholde mig. Kunne der gives 0 stjerner blev det gjort!

Réponse : Perchs
En savoir plus sur les différents types d'avis.