Piekautomotive

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Foutieve info in advertenties! Veel opties zaten niet op de test auto, minder sleutels dan in advertentie, geen matten, jammer van de moeite maar blij dat ik niks gekocht. Ik heb het aangegeven maar a... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen auto kopen bij deze oplichters!!!!!! Verkopen auto’s met grote gebreken en laten je vervolgens opdraaien voor de kosten. Garantiepolis die ze aanbieden stelt even veel voor als wc papier met de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier geen auto!!! Medio april 2025 een auto gekocht hier. Binnen 2 weken motorstoring. Opgelost door nieuwe bougies. Partner heeft nieuwe apk erop gezet bij zijn garage. 3 maand later wee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

KOOP HIER GEEN AUTK AUB!! In 2019 hier een auto gekocht. Diezelfde week na een stevige regenbui kwamen we erachter dat er flinke lekkage was. Wij zijn een aantal keren bij onze eigen garage geweest,... Voir plus

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer slecht

Zeer slecht, nog geen 24 na koop bleek de auto verborgen gebreken te hebben. Zeggen dat zoiets als garantie niet bestaat bij hun, recht van ontbinden binnen 14 dagen staat mooi beschreven op hun site, doen ze niks mee. Met klap de vuurpijl bedrijft om wel even aangepakt te worden (side note, ik ben een 25 jarige dame met baby)

9 octobre 2023

Oplichters

Dit zijn oplichters die auto's met verborgen gebreken verkopen zonder kopers hiervan op de hoogte te stellen. Ze veranderen hun naam en adres op Google Maps zodat ze onvindbaar zijn.

1 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik raad dit bedrijf NIET aan

Ik raad dit bedrijf NIET aan! Onlangs een Range Rover Evoque gekocht voor een redelijke prijs, dus deugdelijk product zou je moeten verwachten.

Binnen 3 dagen was de EGR-klep kapot!

Auto had structureel vermogensverlies en ik kreeg geen enkele compensatie van dit bedrijf. Eerst telefonisch overleg met het bedrijf en het antwoord van hen was: geen garantie is geen garantie.

Twee dagen later was het voor mij de moeite waard om naar het bedrijf te rijden. Wederom kreeg ik hetzelfde antwoord, ondanks dat ik hen wees op de wettelijke garantie, hoorde ik: ‘Wij hebben elke rechtszaak gewonnen tot nu toe, vecht het maar juridisch aan’.

Er is dus sprake van dwaling, een onjuiste voorstelling van zaken. Voorafgaand aan de aankoop hebben zij de gebreken niet met mij gecommuniceerd en de prijs niet verrekend met de gebreken. Zij hadden de EGR voorafgaand aan de verkoop uit laten lezen en waren zeker op de hoogte van dit probleem!

Tot slot heb ik mijn aankoopfactuur ook nooit ontvangen (terwijl beloofd is dit aan mij te versturen). Achteraf gezien kan ik nu plaatsen waarom..

De veerpoot bleek ook stuk te zijn (bij de aankoop hoorde ik iets lichts vanuit de vooras en de verkoper zei dat dit met de stand van de wielen te maken had).

Kortom: ik zal hier nooit meer zaken doen en aan niemand aanraden! Voor mij een dure levenservaring.

24 mars 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus