Ik heb kort voor de feestdagen een bestelling geplaatst. Ondanks dat het bedrijf gesloten was, is de order toch verwerkt en op tijd geleverd. Ik heb een portretfoto van mijn zoon als prins carnaval la... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Voortreffelijke service door een zeer vriendelijk persoon. Hij kwam al binnen een paar dagen (tegen betaling) om de gecrashte lap top van mijn vrouw weer in het gerede te brengen. Toen ze toch weer t... Voir plus
Duidelijke communicatie, prachtige prints welke goed beschermd via de post zijn verzonden. Pluspunt is ook dat je meerdere documenten kan aanleveren per print. Hierdoor hoef je niet onnodig veel geld... Voir plus
Bij PIM Print creëren en leveren we fysieke communicatie-uitingen die de aandacht trekken. Van serieproductie tot volledig maatwerk, wij zorgen ervoor dat jij opvalt, precies wanneer en waar het telt! ''Onze populaire levensgrote poppen zijn een van de meest bestelde producten.'' Wij gaan beperkingen niet uit de weg, maar richten ons op wat wél kan! Onze kracht? Die komt voort uit een combinatie van allround expertise, totaalservice, duurzame oplossingen en een jong, brutaal en innovatief team dat net even verder durft te gaan. Kies je voor PIM Print? Dan kies je voor meesterschap in fysieke communicatie! Durf jij het aan?
Roosevelstraat 38, 2321 BM, Leiden, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Nooit een reactie gekregen op mijn vraag aan de klantenservice. Verzendkosten zijn erg hoog, maar ze beloven dan ook binnen 24uur je pakket klaar te hebben voor verzending. Dit was helaas niet het geval (6 dagen via DHL). Papier was zonder bescherming in een envelop gestopt, dus aan twee zijden hoekjes beschadigd en bovenste blad was vuil.
Jammer, want ik heb ze nodig - ze zijn de enige die het soort papier aanbieden dat ik nodig heb.

Réponse de PIM Print
Het eindproduct was van prima kwaliteit.
Ik vond als grafisch vormgever wel wat weinig informatie op de site over de specificaties voor het aanleveren van een eigen ontwerp. Pim Print is echter prima bereikbaar dus de informatie was telefonisch gelukkig steeds vlot te verkrijgen.
Daarnaast vond ik het erg jammer dat toen ik bij Pim Print aanklopte voor mijn klant die op dat moment veel haast had om een product te laten maken, er geen spoedprocedure tegen extra betaling mogelijk was of een optie voor express-bezorging. Helaas is hierdoor het product een dag te laat bezorgd en heeft de klant op de dag zelf moeten improviseren en een vervangend item moeten regelen.

Réponse de PIM Print
Topkwaliteit, veilig verpakt want de producten werden in perfecte staat geleverd en bovendien een vriendelijke, snelle en meewerkende klantenservice.
alles mooi afgewerkt zoals ik het verwachte en veel sneller klaar en geleverd dan vermeld, indien ik nog drukwerk nodig heb weet ik waar en bij wie ik moet zijn.
mijn eerste ervaring met PimPrint is zeer positief.
Voortreffelijke service door een zeer vriendelijk persoon.
Hij kwam al binnen een paar dagen (tegen betaling) om de gecrashte lap top van mijn vrouw weer in het gerede te brengen. Toen ze toch weer tegen een probleem aanliep. werd ze op diezelfde zondagmiddag gratis goed geholpen. Dat is echt klantvriendelijkheid!
Nette onderhoudskaarten van goede kwaliteit papier en hele fijne sticker mapjes.
Superblij met de kartonnen uitsnede van mijn moeder (op ware grootte!) voor haar 60e verjaardagsfeest. Heel snel ontvangen ook. Echt top!
Goede en snelle service. Elke keer als ik bestel is het naar wens
Ik laat al jaren onze speciaal ontworpen nieuwjaarskaarten drukken bij PIMprint. Levering is (tot nu toe) altijd snel en betrouwbaar geweest. Misschien niet het goedkoopste adres, maar wel steeds van goede kwaliteit. Hopelijk volgend jaar weer!
Prachtig druk werk en een super service!! Bedankt, zeker een aanrader!