Knaek Avis

1 681
TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Al twee jaar geen student en ze blijven incasso's sturen. Klantenservice geeft standaardantwoorden alsof je voor het eerst op het internet zit. Advies is om incasso bezwaar te doen bij je bank binn... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Onaangekondigd geld van de rekening afhalen. 33 euro werd afgeschreven, zonder dat ik enig idee had welk bedrijf het was. Hierna geprobeerd mijn account en lidmaadschap op te zeggen, wat niet kon,... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Net zoals als de andere reviews die hier al zijn geschreven. Afschriften van 33 euro per jaar valt nog mee, maar als je opzegt mag je ook nog eens een lidmaatschapsbijdrage afrekenen. Op de site zogen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de communication

À propos de Knaek

Écrit par l'entreprise

Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd

Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.

Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.

Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.

Opzeggen is makkelijk via www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.

Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.

Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.

Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 44 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(1 681)

235 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Blijf hier ver vandaan

Schimmig bedrijf met een abonnementsconstructie die erg lijkt op diefstal. Factureren na een jaar achteraf, waardoor je zonder het te merken kosten maakt die je niet wil. Zou absoluut andersom moeten zijn. Schrijft bij mij zodoende al drie jaar ongemerkt geld af zonder me ooit te berichten of facturen te mailen. Klantenservice is onbuigzaam en onbehulpzaam in dit opzicht. Ik kan me überhaupt niet herinneren lid te zijn geworden van deze service die ik nog nooit van mijn leven gebruikt heb. Ooit kreeg ik een gratis lidmaatschap toen ik een nieuwe student van 17 was, en ik heb sterk het idee dat ze dat stilzwijgend doorgetrokken hebben aan de hand van kleine lettertjes. ACM heeft ze eerder aangesproken op het illegaal niet aangeven van de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Dat hebben ze nu aangepast, maar dat maakt de rest van de situatie nog niet beter. Het is duidelijk dat ze weten wat ze doen en het minimale aanpassen om net aan de wet te voldoen, maar toch zoveel mogelijk mensen nietsvermoedend te laten betalen. Het zijn eigenlijk gewoon semi-legale oplichters, en dan ook nog van de studenten die het al niet breed hebben. Geen universiteit of bedrijf zou met hen mogen samenwerken en studenten zouden er ver weg van moeten blijven. Mooi concept als ze hun zaken eerlijker zouden opzetten, maar dat zie ik niet gebeuren dus ik hoop dat ze snel failliet gaan zodat de Nederlandse markt van dit “bedrijf” verlost is.

24 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Al twee jaar geen student en ze blijven…

Advies is om incasso bezwaar te doen bij je bank binnen 8 weken zodat je geld terugkrijgt want klantenservice heb je niks aan.

Noté 1 sur 5 étoiles

If I could use Les than a star, I would their lure you into something. You make an subscription you are not aware of and when you like to cancel the subscription the process is rather difficult. When canceling the subscription you need your account details which have misspellings and make it hard getting into your account whatsoever. NEVER EVER GET IN TOUCH WITH THIS PEOPLE!!!! JUST SCAMMER

29 septembre 2025

Pas op

Pas op, Ze lichten studenten op, trap hier niet in

Stiekem geld afpakken

Ze hebben onder de radar stiekem voor een jaar lang geld van mijn gepakt. Zonder een mail te sturen of iets. Daarnaast had ik mijn lidmaatschap willen opzeggen dat ging op eerst instantie goed en dacht ook dat ik hier in was geslaagd twee jaar later kom ik er achter dat dit niet het geval is en moet ik 40 euro van ze betalen.

Sluw en oneerlijk bedrijf

Sluit niks af bij dit bedrijf! Ze geven nergens duidelijk aan dat het abonnement na een jaar €36 kost en geven je dan pas aan het eind van het jaar de rekening, waardoor je niet meer kan opzeggen. Als ik dit wist had ik nooit een abonnement afgesloten. Dit zijn bewuste technieken om mensen geld afhandig te maken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf dat misbruik maakt van ontwetende studenten.

Zoals bij velen is dit "gratis" abonnement destijds aangesmeerd bij hogescholen en universiteiten. Een jaar later wordt er ineens 36 euro abonnementskosten in rekening gebracht, en wil je het abonnement opzeggen, dan kost dat je nog eens 6 euro.

Mijn probleem met Knaek is de manier waarop zij hun aansprakelijkheid ontwijken. Ze hebben zelfs een stuk op hun site staan over waarom de Trustpilot-reviews niet betrouwbaar zouden zijn en een vertekend beeld geven, waaronder ze vervolgens vermelden dat ze een overzicht willen sturen van hoe Knaek studenten herinnert aan het feit dat zij een betaald lidmaatschap hebben.

Ik heb daarom mijn eigen mailbox erbij gepakt om te kijken hoeveel mails ik heb ontvangen over het feit dat ik een betaald lidmaatschap heb dat automatisch wordt verlengd. Het antwoord laat zich raden: nul mails. Bovendien dateert de laatste mail die ik van Knaek heb ontvangen van bijna een jaar geleden.

Kortom, dit is een bedrijf dat geen verantwoordelijkheid neemt voor ronduit onethische praktijken, namelijk het onwetend afhandig maken van 40 euro bij studenten. Voor veel studenten kan dit precies het bedrag zijn dat bepaalt of ze aan het einde van de maand financieel rondkomen.

Horrible membership cancellation system

It is so hard to cancel the subscription. I thought it has finally been cancelled last year but they charged me yet again so the subscription cancellation link I got via email just doesn't work. Basically its a scam.

Noté 1 sur 5 étoiles

Aangeven bij ACM Consuwijzer!

A.u.b. niet aan beginnen. Dit bedrijf probeert studenten, die al sws niet al te veel geld hebben, te naaien. Alle andere negatieve reviews kloppen: stilzwijgend geld van de rekening halen voor een abbo dat initieel gratis was, 5 euro opzegkosten, een onbetrokken “klantenservice”. Graag massaal aangeven bij de ACM Consuwijzer, waardoor ze tevens al eerder op hun vingers zijn getikt. Ontzettend rot bedrijf…

28 août 2026

NIET AANMELDEN, OPLICHTERIJ

kennelijk hiervoor ooit aangemeld, toen tehoren gekregen dat er geen kosten aan verbonden zaten, opeens 2 jaar later moet je gaan betalen, en om je abonnement op te zeggen moet je nog een keer betalen, nooit een reminder gekregen van dat ik moest gaan betalen, opeens is je geld gewoon weg. NIET VOOR AANMELDEN!!! oplichterij

Noté 1 sur 5 étoiles

Proberen op te zeggen is bijna…

Proberen op te zeggen is bijna onmogelijk als je je fysiek bij ze hebt ingeschreven. Je email adres zijn ze kwijt of hebben ze niet goed opgeschreven, en aan een bankrekeningnummer hebben ze niet genoeg. Ze nemen de telefoon niet op en beantwoorden je mailtjes niet. Uiteraard willen ze maar al te graag je geld ontvangen. Als je dan het bedrag terugboekt via je bank, dreigen ze met incasso. ruikt naar.... oplichti... euh... een verschrikkelijke manier van zakendoen.

Waardeloos.....

Krijgt geen email binnen over je lidmaatschap of verlenging. Maar uiteindelijk wel een rekening van bijna 40 euro betaald voor niks!

Knaek? Laat me niet Braeken

Wat lijkt op een leuke manier van korting pakken in je studententijd verandert snel naar de lompste financiële keus die je kunt maken. Van arrogante en slecht geformuleerde reacties op eerdere reviews van andere ‘klanten’ (lees: leeggeroofde spaarpotjes) tot een klantenservice die je praktisch de studenticose pleuris wenst, is het moeilijk om één punt te kiezen waarmee ik de 1 ster waardering nog mee kan verantwoorden.

Toen ik na het eerste jaar dacht mijn account goed te hebben opgezegd en dat toch niet zo bleek te zijn, dacht ik nog 'het kan aan mij liggen'. Maar bij het lezen van het feit dat talloze medestudenten hetzelfde ervaren, ben ik ervan onder de indruk dat het niet per se aan mij of de rest van ons ligt, maar aan het bedrijf dat profiteert over de rug van de simpele student.

Knaek gaat niet tot het uiterste om je studentenleven verder te helpen, of om je met een familiegedachte te woord te staan: jij bent het als student simpelweg gewoon niet waard, en dat vinden zij blijkbaar “toch logisch” (Exact citaat van hun reactie op een ander slachtoffer; klantenservice 101 geskipt?).

Ik ga je de beste korting aanbieden, en raad aan hier niet eens aan te beginnen. Je bent Knaek-ergek om dit überhaupt te overwegen. Ik weet het als geen ander, helaas.

Deze review is eerder van trustpilot verwijderd op basis dat dit een gefabriceerd verhaal zou zijn- niet dus!

10 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Onaangekondigd geld van de rekening…

Onaangekondigd geld van de rekening afhalen.
33 euro werd afgeschreven, zonder dat ik enig idee had welk bedrijf het was. Hierna geprobeerd mijn account en lidmaadschap op te zeggen, wat niet kon, aangezien er geen lidmaatschap onder mijn mail adressen bestond.
Tip: bel naar knaek en dan zullen ze je lidmaatschap stopzetten. Je moet dan wel nog 5,33 euro betalen voor het opzeg termijn van 30 dagen.

Achterbakse firma

Met geniepige regeltjes troggelen ze geld van je af. Je laten jonge, niets vermoedende studenten zich voor een gratis jaar inschrijven. Daarna loopt het automatisch door en hopen ze dat je het vergeet. Dan wordt er ineens geld afgeschreven van je rekening aan het einde van het jaar, ook als je het al eerder opzegt.

Walgelijk dat je op deze manier geld wil verdienen over de rug van jonge studenten. Schaam je!

Als iemand een rechtzaak wil beginnen, bel me. Ik doe ik mee.

Oplichterij

Ik heb mij 2 jaar geleden op de introductiemarkt van de universiteit aangemeld voor een gratis studentenbox van Knaek. Ik heb hierna nooit meer mailtjes ontvangen van Knaek, aangezien zij mijn e-mailadres, welke ik op papier moest achterlaten, foutief overgenomen hebben in het systeem. Ik heb dan ook nooit meer iets van Knaek gehoord, totdat ik ineens na 2 jaar €33 van mijn rekening afgeschreven zag worden. Na flink zoeken werd duidelijk dat mijn e-mail verkeerd geregistreerd stond, en kon ik eindelijk opzeggen. Nu heb ik ook nog extra kosten door het opzegtermijn, voor een abonnement waar ik mij nooit bewust van was. Dus let op, oplichters!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus