Jeg havde nok forventet en henvendelse fra jer vedrørende om jeg var interesseret i at modtage de næsten døde planter (restsalgs planter) i havde udtaget. jeg fik godt nok 2 stk til 10 kr. pr. stk i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte hæk til afhentning, der gik knap en time så var det klar og planterne var super fine og så er det dejligt de har gro garanti. Jeg synes også der er nogle fine priser de har på hæk ift.... Voir plus
Bestilte stauder og læggekartofler for ca 6 uger siden. Den ene staude så lidt tvivlsom ud men er kommet godt efter det🤗 alt vokser som det skal, gode planter. Fragt tiden var dog lidt lang.
L'entreprise a répondu
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Holstebrovej 81B, 8800, Viborg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har bestilt en click & collect anden pinsedag før kl 14, og på nettet står der, at I har åben, men det har I tilsyneladende ikke.

Réponse de Plantorama - Viborg
Jeg oplevede noget, jeg mener er vildledende markedsføring hos Plantorama.
På deres hjemmeside annonceres en plante som:
“Kinesisk pengeplante, Pilea Peperomioides, Ø12 cm potte”
Produktbilledet viser planten i en flot keramikkrukke, hvilket naturligt giver indtryk af, at krukken følger med. Da jeg kommer i butikken for at købe planten, viser det sig imidlertid, at den keramiske krukke ikke medfølger. Planten står i stedet i en billig plastpotte.
Jeg gjorde en medarbejder opmærksom på, at præsentationen efter min opfattelse er misvisende. Svaret var, at “sådan gør vi med alle planter”. Det gør efter min mening kun problemet større.
Medarbejderen sammenlignede det også med bilannoncer, men dér står der typisk tydeligt: “Vist med ekstraudstyr”. Den type tydelig information manglede her. Hvad har bilannoncer i øvrigt med Plantorama at gøre?
Efter reglerne om markedsføring må virksomheder ikke bruge billeder eller præsentationer, der giver kunder et forkert indtryk af, hvad der faktisk følger med produktet, at informationen evt. står i de generelle handelsbetingelser ændrer efter min opfattelse ikke på, at produktbilledet skal være retvisende. De færreste (ingen) kunder læser disse, før de tager i butikken for at købe en plante.
Jeg er derfor spændt på, hvordan Plantorama vil forklare denne markedsføring.

Réponse de Plantorama - Viborg
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det.
Magen til dårlig service skal man godt nok lede længe efter.
Spurgte 3 til 4 medarbejder om råd til en oliventræ og kunne ikke få andet svar end ' det ved jeg faktisk ikke helt '... Altså seriøst, kom lige ind i kampen. Jeg troede ikke det var bilka jeg var gået ind i. Når man har med så stort et udvalg af planter at gøre, burde man måske bare have nogle medarbejdere der rent faktisk ved noget om jeres produkter.😡😡

Réponse de Plantorama - Viborg
Jeg var med en god kammerat i weekenden i Viborg....hold det op en dærlig oplevelse...i deres fisk afd....det ent med vi kørte til Vejle istedet for..vi bor i Herning/Vildbjerg.... heldigvis var service i Vejle i verdens klasse... godt gået kommer aldrig til Viborg igen

Réponse de Plantorama - Viborg
Vi tog til Plantorama, for at købe nye planter til vores nye have. Vi vidste godt, hvad vi kunne tænke os, men havde brug for lidt vejledning, men der var desværre ingen hjælp at hente. Vi fik blot, at vide at der stod de der planter og derhenne stod de der. Jeg ved godt, at de ikke kunne lave et projekt, men at der overhovedet ikkevar lidt service, det kom helt bag på mig 🙈. Så det er ikke her vi køber vores planter

Réponse de Plantorama - Viborg
lige modtaget en sommer fuglebusk stortset død , i grene og ja ingen hjælp hos kundeservice

Réponse de Plantorama - Viborg
Jeg synes også der er nogle fine priser de har på hæk ift. Størrelse man bestiller.
Altid en god fornøjelse at handle her altid god service
Pinlig affære….
Jeg var igår lørdag en tur i Plantorama Viborg.
En hyggelig tur, endte i en noget pinlig affære.
Efter at have fundet de juleting som jeg kom efter, gik jeg nu til kassen, som plejer at være en ganske ukompliceret omgang.
Det var sidst på dagen, så vi var en del kunder der stod i kø. Alligevel valgte man at lukke alle kasser på nær en. En ung pige var ved at gøre kasse op og i en anden kasse skulle en ung dreng håndterer alle kunder selv. Kunden før mig, havde købt nogle lys som der var rabat på, men gået ind til fuld pris. Han kunne ikke få fat i nogen medarbejder på tlf. så hans eneste løsning var at tage varende retur igen, selv om kunden ønskede at købe varerne med den rabat som var annonceret i butikken. Samtidig havde de to unge mennesker et skænderi kørende, da den unge dreng ikke ville stå i kassen, men hellere lukke nede ved dyrene. Den unge pige ville ikke overtage, da hun var ved at gøre en anden kasse op. Så overtog hun lige pludselig drengens kasse, men under protest. Den unge dreng ville nu starte den kasse op, som den unge pige lige havde lukket, men det kunne han ikke finde ud af. I mens var vi kunder gidsler i deres noget modbydelige skænderi. Da det endelig blev min tur, smed den unge pige med mine vare. Jeg gjorde hende opmærksom på, at jeg ikke ønskede at komme hjem med ødelagte vare. Hun var bedøvende ligeglad og var eddike sur og modbydelig. Da jeg havde betalt, sagde jeg til hende, at det ikke var kundernes skyld, at de var pressede, men jeg blev totalt ignoreret.
Jeg er normalt en tilfreds kunde og får normalt en god kundeservice, når jeg handler i Plantorama, men jeg må sige at oplevelsen i går chokerede mig.
Man er simpelthen nødt til at få styr på lukkerutiner mht. de unge mennesker. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

i får 5 stjerner af mig
og jeg er glad for min blomst
hilsen gerda
Købte en indendørs underskål, der ikke kunne holde tæt. Resultat: ødelagt egetræsgulv. Kontakt til Plantorama kundeservice gav et automatisk svar med henvisning til butikken. Gik i butikken, hvor jeg ikke engang blev mødt med forståelse af situationen, men fik at vide at underskålen naturligvis ikke var tæt, da den var af ler og kun delvis glaseret. Så i Plantorama kan man ikke forvente at en INDRNDØRS underskål tjener en underskåls formål: at beskytte underlaget mod vand.

Réponse de Plantorama - Viborg
Jeg var i akvarie afdelingen for at købe nogle bestemte fisk.
Jeg kunne ikke finde dem og ekspedienten havde mere travlt med at gå rundt med en grøn Gekko, end at ekspedere (eller ordne akvarier).
Samtidig konstaterede jeg, at stort set alle akvarier var beskidte og trængte til at få renset ruder, og i adskillige akvarier var der døde fisk (i nogle akvarier var der flere).
Alt i alt et sted jeg ikke har lyst til at handle fisk og akvarieplanter.

Réponse de Plantorama - Viborg
Jeg har nu rettet min klage efter en enestående og meget behagelig samtale med en dygtig medarbejder, som fik rettet op på fejlen.

Réponse de Plantorama - Viborg
Ikke særlig kundevenlige og behjælpelige. Virker sure og irrerteret, når man spørger om hjælp og er ikke villig til at opfylde kundens ønske. Man skulle ikke tro det var kunderne man levede af.

Réponse de Plantorama - Viborg
Jamen jeg og mit barnebarn fik et par timer til at gå derude den anden dag 🇩🇰🥰 og det var hyggeligt ..og vi fik også købt nogle blomster... så en god dag i Plantorama
Jeg giver 5 stjerner, p.g.a. Henriettes kundeservice, hun er guld værd for jeres butik, pas godt på hende.
Medarbejder var klar til at ekspedere mig omgående. Hun var kvik og meget venlig.
En savoir plus sur les différents types d'avis.