Support reageerde langzaam en ik moest twee keer dezelfde documenten sturen. Uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug maar het kostte me veel geduld.
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Daar ik volledig afgekeurd en rolstoel afhankelijk ben heb ik veel "tijd" om me zelf bezig te houden en kom op verschillende spelletjes sites. Na dus verschillende sites uitgeprobeerd te hebben vind... Voir plus
Ik speel niet heel regelmatig, maar het is een fijne ontspanning. Sommige spelletjes hebben een tijdlimiet wanneer je geen betaald account hebt en je krijgt iets minder extra's, maar er valt nog stee... Voir plus
Een heerlijke spellensite. Veel keuze uit verschillende spellen. Tijdens het spelen verdien je coins die je later kunt inzetten bij loterijen. Winnen kun je ook. Ik heb bijvoorbeeld een soundbar vo... Voir plus
Playtopia.nl is een populair online spelletjesplatform dat een breed aanbod aan vermakelijke spellen en wedstrijden biedt. Het is een platform waar gebruikers verschillende spellen kunnen spelen en mee kunnen doen aan wedstrijden om prijzen en beloningen te winnen. In welk spel je je ook verdiept, je verdient tokens die kunnen worden gebruikt om mee te doen aan trekkingen voor geweldige prijzen. Op Playtopia.nl vind je een uitgebreide selectie aan spelgenres, waaronder puzzelspellen, arcadespellen, strategiespellen, solitaire, sudoku-puzzels, woordspellen en nog veel meer. Elke spelcategorie heeft verschillende spellen waaruit u kunt kiezen, zodat u spellen kunt vinden die bij uw voorkeuren en interesses passen. Een van de aantrekkelijkste functies van Playtopia.nl zijn de wedstrijden en prijzen. U kunt meedoen aan verschillende competities, uitdagingen en toernooien om het op te nemen tegen andere spelers en kans te maken op spannende prijzen. Dit zorgt voor een extra motivatiefactor en een gevoel van opwinding en betrokkenheid bij de spelervaring. Ons platform biedt ook een sociaal aspect waar je met andere spelers kunt communiceren via chatfuncties, lid kunt worden van gemeenschappen en je prestaties en resultaten kunt delen. Dit creëert een gemeenschapsgevoel en biedt de mogelijkheid om andere gaming-enthousiastelingen te ontmoeten en het tegen hen op te nemen; in welke game u ook geïnteresseerd bent, er zijn highscores, medailles en andere competitie-elementen waar u naar kunt streven. Playtopia.nl staat ook bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatiesysteem. Het is gemakkelijk om de games te vinden die je wilt, mee te doen aan competities en je eigen voortgang bij te houden. Het platform biedt ook tutorials en gidsen voor nieuwe spelers die de spellen willen leren kennen en hun vaardigheden willen verbeteren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn ook belangrijke aspecten van Playtopia.nl. Persoonlijke informatie en betalingsgegevens worden beschermd om uw privacy en veiligheid te waarborgen. Het ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Over het geheel genomen is Playtopia.nl een spannend spelplatform dat een breed scala aan spellen, wedstrijden en prijzen biedt. Het is een onderhoudende en boeiende plek voor gameliefhebbers die zichzelf willen uitdagen, het tegen anderen willen opnemen en kans willen maken op aantrekkelijke prijzen.
Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Spelletjes portaal met veel keuze in spellen.
Niet alle spellen zijn gratis te spelen (Vip lidmaatschap prijs is hoog)
Alle spellen, dus ook de gratis te spelen spellen! verdien je tokens mee
Met die tokens kun je o.a. In loterijen meespelen.
Daar kan je vanalles winnen geld, lidmaatschap en hele leuke cadeaus.
En deze worden ook daadwerkelijk bezorgd het is niet alleen een lokkertje.
Zo heb ik al een keer geld gewonnen (Paypal) en nu een regenketting
Pakket gaat via bol.com en word binnen een paar dagen bezorgd.
Tot mijn stomme verbazing heb ik een mooie prijs mogen ontvangen, een digitale camera. Ben er super blij mee.
Playtopia, heel hartelijk dank hiervoor.
ik heb een kookboek gewonnen op playtopia. ik was helemaal verbaasd dat ik had gewonnen. inmiddels heb ik al wat recepten geprobeerd en dit was een groot succes. Bedankt playtopia
Ik heb pas een mooie prijs gewonnen via Playtopia door gewoon spelletjes te spelen. Ik ben heel blij met mijn buitenlamp en ik kreeg mijn prijs ook al heel snel binnen via Bol.com. Een paar jaar geleden had ik ook al een geldprijs gewonnen, dus ik ben erg blij.
ik vind het een leuke site met verslavende spelletjes vooral neighbor wars is ontzettend leuk en gaaf spel en je leert ook mensen kennen die ook steeds spelen en dan lekker chatten tussendoor.
en ik heb een fantastische tablet gewonnen, ik dacht ik doe maar een keertje mee. en mijn vriendin mascha zei tegen me dat ik de tablet had gewonnen, ik zei je grapje zeker, ik geloofde het eerst niet en ja hoor daar stond het op playtopia ik heb hem gewonnen en 2 dagen later had ik hem al in huis. echt geweldige service.
ik ben er heel bij mee met het kado. geweldig bedankt playtopia
na heel wat jaren spellen leuk om eens een prijs tewinnen ik dank topia hier voor en zal zeker blijven spellen hier leuke mensen en iedereen heeft kans op een prijs gaat eerlijker aan toe als op menig andere site nogmaals mijn dank
bedankt playtopia na vele jaren lid te zijn ik ook een keer een prijs een mooie 5.1 stereo met blueray super mn vriendindin schrok toen ik juichde bij t zien van de email bedank mvg Edo
Leuke spellen en je maakt ook nog echt! kans op prijzen.
Zelf was ik wat nuchter en dacht: da gebeurt mij niet , maar na 3 maanden leuk spelletjes doen en chatten ineens 2 x prijs.
Toppie een aanrader voor jong en oud.
Wat een verassing dat ik de smooker heb gewonnen, ben er zo blij mee, en zeer snel geleverd ook, Bedankt Playtopia voor deze gewonnen prijs we zien nu al uit naar de zomer, kunnen bijna niet wachten tot het zover is
ik was bij verrast toen ik de mail kreeg dat ik de vaatwasser gewonnen had . ik heb hem inmiddels binnen . ik had niet verwacht dat hij zo snel geleverd zou worden mijn vriendin en ik zijn er erg blij mee toppie play topia
geweldig en uitstekend geholpen om mijn chat weer goed te krijgen
hartelijk dank

Réponse de Playtopia.nl
Ik heb een prijs gewonnen bij playtopia en ook al ontvangen de dvd is super groetjes carin

Réponse de Playtopia.nl
Ik heb een TOM-TOM gewonnen op playtopia met opberg map .
Kon mijn ogen niet geloven dacht eerst een grap maar het is echt waar .
En de zelfde week ook nog binnen krijgen echt TOPPIE van Playtopia

Réponse de Playtopia.nl
beste playtopia bedankt voor de prijs ik schrok wel een beetje toe ik in mijn postvak een bericht van jullie krijg dat ik gewonnen had een dvd inmidels heb ik gisteren mijn prijs toegekomen
groetje trapje

Hoi,
Playtopia is echt geweldig , 14 juni won ik een voetbaldoel , op 18 juni had ik deze reeds in huis.
Ik speel meerdere spellen en allemaal met veel plezier.
Playtopia bedankt erg goed
groet , Ares

Réponse de Playtopia.nl
gdm , Ik wou langs deze weg playtopia,, heel hartelijke danken voor de gewonnen Ps4 me geluk was zeer groot ,onze kleinzoon is er zeer blij mee ik won hem op 19 januari 2014 ,,playtopia heeft steeds contact gehouden met mij via Tom (admin) hij is 2 keer over bij bol.com besteld uit eindelijk kon Bol.com hem niet leveren meer in nederland, na lang wachten heeft playtopia de ps4 toch kunnen bestellen vanuit Frankrijk kreeg hem 23 mei 2014 dank zij tom mijn dank gaat ook naar hem uit,, geweldig cadeau playtopia bij deze ga zo door een hele fijne spelletjes site ,,hartelijke groeten Nonnie2009nl

Hallo Playtopia,
Super bedankt voor het mooie messenblok.
Echt een superleuk idee om zo je tokens goed te gebruiken en dan helemaal super als je een keer wat wint.
Ik zit al jaren op jullie site en omdat jullie zoveel verschillende spellen hebben blijft het leuk om te komen.
Ga zo door!

Réponse de Playtopia.nl
Ik ben zeer blij met de tv, en wat 'n groot beeld nu heb ik geen bril meer nodig met lezen van onder titels. nogmaals hartelijk dank aan het hele PLAYTOPIA TEAM.

Réponse de Playtopia.nl
ik ben heel erg blij met mijn micro steroset want de oude set was kapot gegaan dus het kon niet mooier dan dit de winnen ik had al heel gauw in huis bedankt lisa freke

Réponse de Playtopia.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.