God kvalitet til ganske fornuftige priser. Dog er deres forsendelses muligheder lidt tricky og man skal holde tungen lige i munden når man bestiller, så man ikke bestiller forkert. Det kostede mig 600... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Plisseart, hvor vi bestilte gardiner på mål. Bestillingen var by nem at lave, og gardinerne kom i de rigtige mål. De passer perfekt til vinduerne og var meg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fin service til fornuftige priser. Vi fik gennemgået løsningerne godt inden valg. Ved opsætningen identificerede montør selv fejl fra fabrikken allerede inden opsætning. Dette tog ca. to uger at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris 👍 Er super glad for både lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, rullegardiner-duo, stofgardiner, markiser , glasplader med print, glasplader i god kvalitet og rimelige priser.
Tværager 93, 2670, Greve, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
For et år siden fik jeg sat plisse gardiner op på 2 af mine vinduer. Jeg var yderst tilfreds med hele processen fra opmåling til opsætning og så er plissegardinerne virkelig fine. Da jeg besluttede mig for at få sat plisse gardiner op på de øvrige vinduer og altandøre, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville bruge Plisseart til opgaven igen, og jeg er godt tilfreds.

Réponse de Plisseart
Det blev vores bedste løsning kvalitet kontra pris.
Hurtig respons ved spørgsmål.

Réponse de Plisseart
Godt forløb med køb af lameller med special mål. Kan anbefales

Réponse de Plisseart
Havde en god oplevelse ved at handle hos Plissert.Vil gerne anbefale dem til venner og bekendte.
Hilsen John

Réponse de Plisseart
Rigtig god kvalitet til prisen. 1 ekstra lamel med til de enkelte skinner + ekstra vægte og rigeligt perlesnor.
Ekstra beslag med til plissegardiner.
Rigtig solidt pakket ind, så skinner og lign. ikke tager skade.
Venlig og hjælpsom kundeservice.
2 dage efter opsætning af både lamelgardiner og plissegardiner er der ikke noget at sætte en finger på.

Réponse de Plisseart
Bestilte en stofprøve og afhentede den på adressen uden problemer.
Super god website, hvor man har mulighed for at customise sine egne gardiner i alle størrelser, mange farver (Også i mørklægnings-gardiner).
Og så til en meget mindre pris end f.eks. Jysk.

Réponse de Plisseart
Der kom styr på kommunikation
Jeg fandt ud af jeg selv var en del af problemet😓
Vi har efterfølgende fået en bedre vejledning over telefon og PDF, samt nu nye beslag.
Så alt er ok fra min side

Réponse de Plisseart
Bestilte prøver for at vurdere gardinet.
Kom efter 2 uger.
Jeg kunne ikke vente på prøverne da det var uvist hvor lang tid der ville gå og fandt derfor gardin et andet sted.
Blev også skuffet over at betale 45 kr i fragt for 2 meget små prøver ca 10x10 cm og med så lang ventetid.

Réponse de Plisseart
Lige nu vil jeg kun give den nul.
Jeg får ikke den hjælp til levering, jeg mangler.
Håber det bliver bedre.

Réponse de Plisseart
Meget fin oplevelse….godt produkt, god proff.kundeservice og super god pris. Meget tilfreds.