1,9

Bas

Svindel

Svindel. De lovet medisin men tok kr 1700. Deretter sa de at fraktselskapet skulle ha kr 3000 i forskuddterte frimerker,som en skulle få tilbake ved levering av pakken. Alt er bare ran, ran og atter ran. Ikke tro på dem

16 novembre 2025

Bedrägeri

Bedrägeri! Lurade mig på 1500kr! Skrev att medicinen ligger hos tullen vid tullen i Stockholm. Skriver att jag måste betala 3000kr till. Aldrig i livet! Eländiga bedragare. De skrev att jag skulle betala med Bitcoin! Eländiga bedragare!!! Betala inte en krona till detta skojeri!!!!!

26 juillet 2024

Direkte svineri

Alt virkede fint,Men da beløbet1300kr var betalt og besked om vareforsendelse var givet,kom der meddelelse om at jeg skulle betale yderligere 3000kr for at få varen leveret👹👹👹Min vrede kan ses på de tre hoveder

1 novembre 2023

Snyd og humbug!!🚨

Snyd og humbug!!🚨

De skriver til dig på dansk, men det er åbenlyst en engelsk besked der har været igennem en dårlig oversættelse.

3 octobre 2023

Scammers

Scammers, after you pay via PayPal, they will not contact you again. They claim to use PostNord for shipping but they are using a fake site called Nord Post Delivery. They will tell you that shipping is internal and use the names of internal airports. Pay attention and don't fall into the trap.
Scamners

9 juillet 2023

Pluggenapotek

Har blivit lurad på 4400 kr av Christien Jensen på Pluggenapotek. Inga varor, de kräver bara mer pengar.
De har en falsk fraktsida, Nord Post Delivery. De finns inte ens på riktigt. Tydligen jobbar de med flera hemsidor. greensverige.com är också en lursida. Folk blir lurade där också. Sen har de ett annat falskt fraktbolag globaldeliverypost.com.
Jag förstår inte hur kallhjärtad man måste vara som lurar stackars människor så här. Sky dem som pesten!

13 mars 2023

Lurendrejeri

Jag beställde och betalade varan. Efter två dagar får jag ett mail om att jag måste betala 2600kr för försäkring av diplomatpost. Jag skriver till dem att ni får faktiskt stå för den kostnaden. Ni är ju ett företag och försäkring borde ni väl ha. Jag vill antingen ha varan jag beställt och betalat för eller pengarna tillbaka. De har inte ens svarat.

12 juillet 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit