PoolKlubben AB Avis

2 765

4,9

Snabb leverans: Jag beställde en vardagkväll, och fick produkten levererad vid min pool 50 timmar senare. Bra produktinformation: Relevant sammanfattad information på produktsidan, och resten tillgä... Voir plus

Beställde en prob till min Zodiac saltvattenklorinator och den kom snabbt och enligt plan. Artikeln på webshoppen kunde dock innehålla lite mer info om vilka modeller den passar till. Bild på produkte... Voir plus

Har tidigare, i många år, använt kemikalier från den största leverantören på svenska marknaden. Men efter att ha provat klor från PoolKlubben så kan jag konstatera att skillnaden är stor. Väldigt myck... Voir plus

Bra utbud och en prissättning som gör en glad. Sen på det snabb leverans och varor av hög kvalite som lär fungera under många År framöver. 5 av 5 möjliga poäng från mig och sambo. Fortsätt så 😃👍�... Voir plus

1. Magasin de matériel pour piscines

Fri frakt vid beställning över 600kr

Fri frakt vid beställning äver 600kr, skickas samma dag om beställningen är gjord innan 12.00!

Vi har fri frakt över 600 kr och snabba leveranser. Vi jobbar aktivt med att ta bort mellanhänder så du kan få en kvalitetsprodukt till lägsta pris. Vi har hög kunskap om allt inom pool med mer än 10 års erfarenhet i branschen.

3 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

(2 765)

186 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Otroligt bra kem

Otroligt bra kem, snabba leveranser och en fantastisk snabb och kompetent support/kundtjänst.

15 juillet 2026

Lätt

Lätt, informativ, hemsida, lätt att beställa, snabb leverans. Skulle dock önskat att betalning kunde ske via Klarna också.

13 juillet 2026

Bra kundservice, snabb leverans

Otroligt bra kundservice och snabb leverans.
En del jag hade beställt saknades, då kontaktade de mig samma dag och rekommenderade en ersättare. Hade grejerna hemma nästa dag.

10 juillet 2026