Beställde en skrivare och etiketter igår. Idag levererades allt, fantastiskt nöjd. Jag hade lite frågor som jag mailade, fick ett långt och uttömmande väldigt trevligt svar. Rekommenderar detta för... Voir plus

Jag fick min beställning med liten försening men förklaring var att det var brist på personalen under Jul och Nyår, så jag ska inte klaga, det kan hända faktiskt. Annars gick allting jättebra. Varorna... Voir plus

Bra kvalitet men lita inte på bilderna. Köpte Mailing bags blåa och på bilden var det ljus blå. Väldigt snygg färg fast när jag fick dom var det som typ en metallic mörk blå färg. Vi kontaktade er oc... Voir plus

Supersnabb leverans och bra priser. Skulle önska det fanns ett gratis frakt alternativ runt 1000kr för då hade jag beställt större mängder men annars är allt helt klart superbra. Kommer återkomma

1. Événements & divertissement

Postorderpåsar, bubbelpåsar, tejp, kraftpapper, etiketter, bubbelplast, silkespapper, kartonger, paketvågar med mera.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

531 avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Repeterar vad andra sagt

Repeterar vad andra sagt: stöter du på problem (leverans till fel ombud), så kommer du få noll hjälp från ”kundtjänsten”. Kommer inte att beställa igen.

3 mars 2026

Réponse de Postorderpåse.se

Du valde ett ombud i staden där du bodde tidigare.

Och då tycker du att jag har gjort något fel. Trist

Postorderpåsarna är tunna och i dålig…

Postorderpåsarna är tunna och i dålig kvalitet, de stansade kartongerna likaså. Kommer inte beställa packmaterial härifrån igen. Alla påsar åkte direkt ned i plaståtervinningen. Är det väldigt billigt så finns det ofta en anledning. Betalar hellre lite mer och får något vettigt för pengarna. Positivt var snabb leverans och termoskrivaren var ok.

25 février 2026

Réponse de Postorderpåse.se

Vi säljer ohyggliga mängder, och du är ganska ensam om att ha den här åsikten.

Fast delivery but it is kinda funny how…

Fast delivery but it is kinda funny how a company selling embalge is so bad a send out their own gods. Just a string of black plastic 😂

11 janvier 2026

Réponse de Postorderpåse.se

Many of our parcels we wrap in pallet wrap instead of using expensive boxes and having a high price like all the others. We keep a low price and we simplify things:)

Snabb leverans till fel adress - ingen hjälp att lösa detta.

Snabb leverans till fel adress. Inga försök att rätta till. Uppgav adressen till vårt lager som leveransadress, denna ersattes automatiskt med vår kontorsadress vid betalningen via Svea. Ett berg med bubbelplast har nu sänts i fyra separata försändelser till en stackars närbutik på Södermalm. Ingen svarar i telefon hos företaget. Fick en länk till en YouTube-video mailad som bara visar att deras ordersystem inte fungerar. Hånfull attityd från VDn, Inga erbjudande om att stoppa och ändra leverans. Värdelöst bemötande. Kommer aldrig handla hos Postorderpåsar igen.

27 janvier 2026

Réponse de Postorderpåse.se

Du valde frakt till ett ombud, och vi skickade till ett ombud. Jag kan inte göra mer än att göra som du begärt.

Du valde fel och vill lasta över det på att jag har gjort fel. Du valde inte frakt till ditt företag; du valde frakt till ett ombud.

Och du godkände det när du genomförde köpet, och du läste det i orderbekräftelsen och annat. Men du vägrade inse att du hade gjort fel och ska till varje pris skylla på någon annan. Tråkigt

Första gångs order till ny e-handel

Första gångs order till ny e-handel. Dålig kvalitet på kartonger. Några av påsarna var trasiga och vart bemött med ganska trist och dryg attityd. Även om återbetalningen på 10 kr erbjöds för dem trasiga påsarna så var tonen inte så kul. Kommer inte handla där igen .

10 novembre 2025

Réponse de Postorderpåse.se

Hej! Det var tråkigt att det var två påsar som var trasiga.

Kostnaden för de två påsarna var nån krona, och jag erbjöd dig en tia. Men det var tydligen inte bra nog.

Förlåt

En savoir plus sur les différents types d'avis.