Prankbutiken.se Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lurendrejeri företag. Jag betalade men fick aldrig någonting och man kan inte ringa dem så har skickat 5 st mail och inte fått svar på ett enda. Totalt värdelösa. Handla ej från dem.

Som flera skrivit innan, var snabb med att beställa tyvärr och såg recenssioner i efterhand. Har beställt, haft samtal via mail då de tycker det är "konstigt" att varan inte kommit fram. Ger mig... Voir plus

Søppel!!! Bestillingen kommer aldri frem til mottaker.. når jeg klaget første gangen fikk jeg svar samme dag, samme med andre gangen. Kom også med lovnader om at dem personlig skulle levere brevet på... Voir plus

SCAM! Beställde ett prank 7 juli, kom aldrig fram till mottagaren så dom påstod sig skicka ett nytt o efter jag meddela att de aldrig heller kommit fram så har dom varit väldigt fåordiga o kan ta veck... Voir plus

1. Boutique de cadeaux

Har du någonsin velat lura dina vänner och familj på ett sätt som får dem att skratta så mycket att de får ont i magen? Då har vi det du behöver!

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

47 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Scam!

Ger mig f. på att de inte ens skickat den i första hand.

Kommer bli en fet anmälan och jag kommer inte ge mig, är riktigt trött på små, oseriösa företag som försöker tjäna pengar på bluff.

12 août 2024

Så fruktansvärt dåligt

Som flera andra skrivit så kan ni spara era pengar. Själv var jag för snabb att beställa innan att läsa recensioner först. Beställde ett prank för drygt 1 månad sedan, pengarna har dragits från mitt konto och bekräftelse på min beställning har skickats. Men min polare har inte mottagit något brev, ändå råkade jag beställa leverans till hans adress (skulle till ombud egentligen). Detta är under all kritik och man retar sig på att man själv blivit ”prankad” på sina pengar. Ska ni skicka ett prank som de annonserar om på sin sida så gör enligt följande: 1. skapa en rolig bild i word 2. skriv ut 3. Limma fast bilden på en kartong/paket 4. Skriv din väns adress/ skicka till ombud. 5. Frankera 6. Lägg på lådan - Kostnad runt 50 kr porto och kartong inkluderat.

20 juillet 2024

Svindel

Svindel, de sender ikke pakke og svarer ikke på mail, styr unna! De positive omtaler her på siden er fake og opprettet av svindlerne selv. Ble blokkert da jeg kommenterte dette på Facebook-siden deres.

3 juillet 2024

Scam!
Beställde med DHL leverans, fick ett sändningsnummer som aldrig skickades. Skrev ett mail fick inget svar. Väntade en vecka skickade ett mail till. Inget svar på två veckor så nu tar jag upp det med Mastercard att jag har blivit lurad.

19 juin 2024

HOLD JER VÆK FRA DEM

HOLD JER VÆK FRA DEM. de lyver og snyder og bedrager og kun fordi jeg skrev og truede med bål og brand lykkedes det mig og modtage det bestilte. Men der gik 1.5 måned med løgne og forkerte pakke leveret i Norge de sagde var min og generelt direkte usympatisk snyde firma. Men fik da til sidst mine varer trods alt Men nej et grimt forløb.

14 mai 2024

SPARA ERA PENGAR, fruktansvärt dåligt

Under all kritik, det som marknadsfördes på hemsidan motsvarade inte alls det som kom, jag som privatperson hade kunnat utfört paketeringen bättre för 1/4 av priset men en enklare model av skrivare.

jag beställde ur 18+ sortimentet.
nr.1: Texten på paketet var censurerad, där med framgick inte "pranket" initialt vid utlämningen av paketet.
nr.2: Paketet hade en limmad A4 lapp i dålig kvalité och upplösning.
nr.3: om jag inte hade valt till innehåll i paketet hade nog aldrig skämtat landat hos mottagaren.

SPARA ERA PENGAR.

12 avril 2024

Fup firma

Fup firma . Sender ikke bestilte vare og kan ikke sende track and trace numre for det kan PostNord ikke udlevere påstår de. Hold dig væk .

11 avril 2024

Jag älskar det

Jag älskar det. Min vän blev vansinnig. Tyvärr var det strul med deras förra leverantör så vi trodde paketet kom bort och företaget skickade ut ett nytt utan kostnad. Så otroligt snabb service!

12 avril 2024
Avis spontané

Riktigt kul pranks och snabb service…

Riktigt kul pranks och snabb service när ett problem med uthämtningen uppstod! Det blev en riktigt lyckad överraskning!

9 avril 2024

Réponse de Prankbutiken.se

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du hade en rolig och lyckad upplevelse med våra pranks. Att kunna leverera snabb service och lösa eventuella problem är alltid vår högsta prioritet. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas få glädja dig med fler pranks i framtiden!

Går ej att nå för hjälp

Går ej att nå för hjälp
DÅLIGT

3 avril 2024

Réponse de Prankbutiken.se

Hej "Per", det är beklagligt att höra att du upplevde problem med att nå oss för hjälp.

Vi tar alla recensioner på allvar, men det verkar som att din erfarenhet inte speglar verkligheten.

Vi svarar på alla våra mejl inom 24 timmar mån-fre och är dedikerade att hjälpa våra kunder.

Vi kan inte verifiera din påstående om att du inte kunde nå oss då vi inte har något mejl eller order med ditt namn.

Men vi skulle vilja ge dig en möjlighet att kommunicera med oss via mejl för att lösa eventuella problem: support@prankbutiken.se.

Rask levering og bra pakke 😂👍

22 mars 2024

Réponse de Prankbutiken.se

Tack så mycket, Joachim! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans och att pranket var bra. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda med tjänsten vi erbjuder. Om det är något annat vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att låta oss veta. Tack igen för din feedback och ditt stöd! 😊📦👍

Pinsamma prank som behövs i Svensson Sverige

Det bästa som har hänt sedan man sluta busringa..
Har nu använt 3 st prank, och jag vet att hämnden är ljuv från mottagarens sida.

Snygga paket och roliga tillval

Super snabb respons från kundservice om man undrar något.

Ett företag man kan känna sig trygg med, du får precis det du betalar för, jag önskar bara att man själv hade fått se när mottagaren hämtar ut paketet hos ombudet.

14 mars 2024

Réponse de Prankbutiken.se

Tack så mycket för din fantastiska recension Helena!

Vi är så glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med våra pranks och att mottagarna har kunnat skratta åt dem lika mycket som du.

Tack igen för din feedback och ditt stöd! Vi ser fram emot att fortsätta leverera roliga och överraskande pranks åt dig i framtiden.