PRO ISP Avis

1 412
TrustScore 3.5 sur 5

L'entreprise a répondu

Rask hjelp via chatten deres. Jeg hadde magert med kunnskap om DNS-innstillinger og fikk god hjelp til å koble domenet slik jeg behøvde. At jeg ble guidet i chatten gjorde at jeg kunne justere og e... Voir plus

L'entreprise a répondu

ProIsp (som jeg i Engelsk kontekst, ifjor, ga 5 stjerner til) er stadig i topp klasse! De har dyktige fagfolk som faktisk kommuniserer veldig godt via email, og til forskjell fra enkelte andre firmaer... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web
  2. Concepteur de sites web
  3. Fournisseur de DNS
  4. Fournisseur de service de courriel

À propos de PRO ISP

Écrit par l'entreprise

40 000 fornøyde kunder!
Vi har over 40 000 fornøyde kunder og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Om PRO ISP
PRO ISP er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domener.

Produkter
Få ditt eget webhotell til 29kr pr mnd! Webhotellet gir deg 10 GB lagringsplass og epost. Det er helt gratis å flytte til oss! Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang. Kontakt oss i dag, så ordner vi resten.

Support
Vår support er tilgjengelig via telefon, epost og chat.

Send oss en mail:
support@proisp.no

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(1 412)

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trengte kjapp hjelp til en webside

Jeg trengte kjapp hjelp til å få opp en side i forbindelse med en lansering, og det tok ikke mange minuttene før jeg hadde god hjelp, og løsningen i løpet av en times tid. Det er helt super service! Og de er hyggelige og høflige også. Tusen takk til Hilde for kjempegod hjelp.

2 septembre 2026

Hei Jamine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Vi er veldig glade for å høre at du fikk rask og god hjelp i forbindelse med lanseringen, og at siden kom på plass i tide.
Jeg skal videreformidle tilbakemeldingen til Hilde, det blir hun nok veldig glad for.

Du er hjertelig velkommen tilbake dersom det er noe annet vi kan bistå med.
Ønsker deg en super uke videre.😊

Mvh Ida.

kjempe lett å integrere Wordpress…

kjempe lett å integrere Wordpress netttsiden med PROISP og good kundeservice.

8 septembre 2026

Hei Andreas!

Tusen takk for varm tilbakemelding, dette setter vi pris på. Hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice og at du kom lett i gang med bruken av våre tjenester.

Mvh Max :)

Tittel: Svært alvorlig erfaring med PRO ISP – jeg anbefaler andre å være forsiktige

Jeg har brukt PRO ISP i mange år. Nettopp derfor er det svært alvorlig for meg å måtte skrive denne anmeldelsen.

Basert på min egen erfaring mener jeg at man bør være svært forsiktig med å overlate viktige domener, nettsider og virksomhetens digitale identitet til PRO ISP uten selv å ha full kontroll og omfattende dokumentasjon.

Dette dreier seg ikke om en liten teknisk feil eller én dårlig opplevelse med kundeservice. For meg gjelder saken håndteringen av et viktig domene og tjenester knyttet til min virksomhet.

Jeg sitter med omfattende dokumentasjon fra det mangeårige kundeforholdet, blant annet e-poster, fakturaer, betalingshistorikk, informasjon om tjenester og migrering, samt senere kommunikasjon med support.

Det som gjør saken enda mer alvorlig, er at jeg etter min vurdering har mottatt opplysninger og forklaringer som på viktige punkter ikke synes å stemme overens med annen dokumentasjon og historikk jeg har.

Jeg har derfor gjentatte ganger bedt PRO ISP om konkrete og dokumenterbare svar. Etter min vurdering står fortsatt flere alvorlige spørsmål ubesvart.

Jeg har også sett sterk kritikk fra andre kunder. Jeg kan naturligvis ikke uttale meg om hva som har skjedd i deres saker. Det jeg skriver her, bygger på min egen erfaring og dokumentasjonen fra mitt eget kundeforhold.

Et domene og en nettside kan representere en betydelig del av en virksomhets digitale identitet, kommunikasjon og verdier. Etter det jeg selv har opplevd, ville jeg ikke lenger følt meg trygg på å overlate ansvaret for slike verdier til PRO ISP.

Saken er heller ikke avsluttet fra min side. På bakgrunn av dokumentasjonen, de ubesvarte spørsmålene og det jeg oppfatter som alvorlige motstridende opplysninger, vurderer jeg nå videre formelle skritt, herunder klage til relevante myndigheter og eventuelt rettslige skritt.

Dette skriver jeg ikke som en trussel, men for å gjøre det klart at jeg mener saken er så alvorlig at jeg ønsker den vurdert på grunnlag av dokumentasjonen.

Hvis PRO ISP legger frem en fullstendig og etterprøvbar forklaring som avklarer forholdene, vil jeg selvfølgelig forholde meg til den og korrigere eller oppdatere anmeldelsen dersom det er grunnlag for det.

Men slik saken og dokumentasjonen står i dag, kan jeg ikke anbefale PRO ISP til andre som er avhengige av trygg og etterprøvbar håndtering av domener, nettsider og virksomhetens digitale identitet.

12 août 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi forstår at det å miste et domene kan oppleves svært frustrerende. Samtidig ønsker vi å redegjøre tydelig for hva som har skjedd i denne saken.

Domenet og det tilhørende webhotellet ble sagt opp av deg fra din kundekonto. Dette fremgår både av e-postkorrespondansen du sendte oss og forklarte at du hadde sagt det opp, samt av loggene fra kontrollpanelet. Dokumentasjonen har blitt oversendt til deg ved flere anledninger.

Tjenestene forble aktive ut den gjeldende avtaleperioden og ble deretter slettet ved utløp. Informasjon om dette, inkludert datoen for sletting, ble sendt til deg på e-post i forbindelse med oppsigelsen. Du har heller ikke blitt fakturert for tjenestene etter utløp, slik vi også har snakket om tidligere.

Vi har i ettertid oversendt relevant dokumentasjon og tidligere korrespondanse. Denne viser at tjenestene var registrert som oppsagt, og at vi måtte motta beskjed dersom oppsigelsen skulle trekkes tilbake. Vi har ved gjentatte ganger forklart og oversendt relevant dokumentasjon angående punktene du opplever som misvisende.

Vi har forståelse for at dette er en vanskelig situasjon - samtidig som det er viktig å nevne at vi ikke er ansvarlige for at du har mistet domenet.
Det er selvsagt helt trygt å ha tjenester hos oss, så lenge man har aktive tjenester og ikke har sagt de opp.

På bakgrunn av dokumentasjonen og sakens forløp anser vi saken som ferdig behandlet fra vår side. Dersom du fortsatt mener at saken ikke er løst, står du selvsagt fritt til å bringe den inn for relevant klage- eller tilsynsorgan. Vi vil i så fall bidra med nødvendig informasjon og dokumentasjon rundt de faktiske forholdene.

Vi ønsker deg en ellers fin dag videre.

thank you for supporting

In this message, I'd like to thank Alexander Arnesen for his professional assistance in transferring my private domain to my company domain. Thank you for your patience and calm, easy-to-understand instructions.

5 août 2026

Hi Kamilla!

We are so glad to hear that the domain transfer process was smooth and that our team provided clear, helpful instructions. We truly appreciate your kind words.

Will forward your message to Alexander!

BR: Max

Proisp var engang tipp topp :)

Proisp var engang tipp topp :)

Nå er de i andre enden av skalaen.

Edit:
Ser svaret jeg har fått baserer seg på 1 henvendelse. Vil bare understreke at dette gjelder helhetlig opplevelse av ProISP etter oppkjøp. ;-)

30 juillet 2026

Hei Eirik,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Jeg beklager at du ble henvist videre til Partner Support da du kontaktet oss på chat. Jeg forstår at dette kan oppleves frustrerende.

Vi har en egen Partner Support for våre registrerte partnere, slik at dere skal få raskere og mer presis hjelp fra medarbeidere som har riktig tilgang og kompetanse til å bistå med partnerspesifikke spørsmål.

Jeg har forståelse for at løsningen ikke oppleves optimal for alle, men den er innført med et ønske om å sikre best mulig hjelp på en effektiv måte.

Jeg ser at du nevner at dette baserer seg på flere henvendelser, så svar meg gjerne på e-posten jeg har sendt deg angående dette. Vi ønsker selvfølgelig alltid å forbedre oss, og konkrete eksempler vil hjelpe oss med å forstå situasjonen bedre og se nærmere på hva vi eventuelt kan gjøre annerledes.

Håper på å høre fra deg igjen.

Mvh, Ida

Rask hjelp via chatten deres.

Rask hjelp via chatten deres.
At jeg ble guidet i chatten gjorde at jeg kunne justere og endre på innstillingene selv og lærte masse av det samtidig.
Tusen takk for god hjelp!

30 juillet 2026

Hei Danna,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding – det setter vi stor pris på.

Vi prøver alltid å veilede kundene våre slik at de får bedre forståelse og kunnskap om tjenestene våre. På den måten blir det også enklere å løse lignende ting selv på tidspunkter hvor vi ikke er tilgjengelige. Det er derfor veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse på chat.

Jeg skal også videreformidle tilbakemeldingen din til Mats, det setter han nok stor pris på.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en fin dag videre! 😊

Utrolig diligente

Utrolig diligente, og gode med kundekontakt! Leverer i tide 😃

Anbefales på det sterkeste!!!!!

24 juillet 2026

Hei Arne Andre,

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan bistå med.

Pro er ikke lengre pro

Har vært kunde hos Pro ISP i flere år, men nå er dette en historie. Etter oppkjøp sender de fakturaer på at du ikke leser mailene deres, samt legger ansvar på deg om å melde fra om tekniske feil på ditt eget web-hotell. Det ble 2x300 kr + 100 kr for påbegynt «ekstra support» på meg. Kundeservice er flinke til å fortelle deg om at de er på det tørre - de har jo sendt deg en e-post..

16 juillet 2026

Hei Renate,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager for at du har følt at vi har forsøkt å dytte ansvaret over på deg.
Fra vår side var det et forsøk på å forklare hvorfor fakturaene har blitt sendt ut.

Som avtalt på e-post så har vi kreditert og tilbakebetalt det du har betalt for PHP støtten, slik at du ikke har betalt noe ekstra for dette.
Følg gjerne opp saken der dersom du har noen flere tilbakemeldinger.

Du er selvsagt alltid hjertelig velkommen tilbake dersom du skulle ønske det i fremtiden.
Fortsatt god sommer.☀️

Dårlig foretningspraksis

Har hatt et domen registrert hos PRO ISP i flere år hvor eg har blitt fakturert en rimelig sum en gang i året. I år dukket det opp flere og flere fakturarer for en tjeneste eg ikkje viste eg hadde og som nå kostet veldig mye. Når eg henvendte meg til dem så hadde vistnok fristen for å si dette opp passert for i år(?). Å legge til og skru opp pris på tjenester som en ikkje en gang vet at en har er en veldig tvilsom måte å drive butikk på.

6 juillet 2026

Hei Stian

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Den ekstra fakturaen gjaldt utvidet PHP støtte på webhotellet. Da du tok kontakt med oss for å si opp tjenestene, oppdaterte vi samtidig PHP versjonen kostnadsfritt slik at det ikke skulle påløpe flere kostnader for denne tjenesten i oppsigelsesperioden. Fakturen rundt php oppdatering er kreditert.

Vi varslet alle berørte kunder om utvidet PHP støtte i forkant, men vi forstår at informasjonen ikke opplevdes tydelig nok i ditt tilfelle. Tilbakemeldingen din tar vi med oss videre når vi ser på hvordan vi kommuniserer slike endringer fremover.

Si i fra dersom ting enda ikke oppleves som løst

Med vennlig hilsen Max

Rask og god hjelp

Raskt svar og hjelp med pålogging, oppdatert PHP-versjon og kreditering av faktura for PHP-støtte, -for en som ikke har peiling på dette selv ;)

3 juin 2026

Hei Magne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.
Vi forsøker alltid å strekke oss langt for våre kunder, og er glad for at du opplevde nettopp dette.

Du er alltid velkommen tilbake dersom det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en fortsatt fin dag.😊

Ordnet alt

Rask respons, svært hyggelig kommunikasjon, og, ikke minst, ordnet alt på kortest mulig tid

29 mai 2026

Hei Stig,

Tusen takk for utrolig fin tilbakemelding.
Det settes stor pris på.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Har brukt Pro ISP i mange år

Har brukt Pro ISP i mange år, men nå er servicen dessverre dalende. Plutselig fått flere faktura på noe som aldri har vært tatt betaling for før. Uten forklaring, uten hjelp. Når jeg sendte e-post til de om det, og sa at dette måtte ryddes opp ellers vil jeg flytta alle mine abonnementer, så mottok jeg bare en e-post der jeg skulle bekrefte oppsigelsen. Tydelig at de ikke verdsetter sine kunder. Anbefaler ikke denne bedriften for langvarige kundeforhold.

28 mai 2026

Hei Iren,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Dette er ikke slik vi ønsker å ha det, og jeg vil gjerne ta en kikk på saken.
Dessverre kan jeg ikke finne den her hos oss ut fra navn, men kunne du sendt oss en e-post med emet "Til Ida: ATT TP" så hjelper jeg deg gjerne videre.

Sammen finner vi helt sikkert en bedre løsning på saken.

Takk på forhånd, hører fra deg igjen.

Proisp kommer med usannheter

Eneste gangen Proisp svarer deg, er hos Trustpilot, når du overhodet ikke får den supporten du har bedt om. Proisp svarte her for 7 dager siden at de hadde sendt en mail, men jeg har aldri fått noe mail, så det er blank løgn! Proisp er en katastrofe... PS! Jeg har bedt om support for en feil i dag, men regner ikke med å få noe svar...

13 mai 2026

Hei Terje,

Vi beklager på det sterkeste at du ikke har mottatt e-posten vi tidligere sendte deg.

Fra vår side fremsto det som at e-posten var sendt som normalt. Etter at du tok kontakt med oss, har vi imidlertid undersøkt saken nærmere og avdekket at e-postene vi har sendt til deg ikke har blitt levert. Feilen oppsto i mars, og gjelder dermed perioden fra slutten av mars og frem til nå. Før dette tidspunktet kan vi se at dialogen mellom oss har fungert som det skal.

Feilen ble rettet opp etter at vi mottok din tilbakemelding.
Vi har da sendt deg ny e-post der vi har redgjort for situasjonen og kan bistå deg med det du måtte trenge.

Oppdater gjerne saken dersom du har ytterligere spørsmål eller behov for bistand, så vil vi selvsagt hjelpe deg videre.

Vi ønsker deg en fortsatt fin dag.

Med vennlig hilsen
Ida

Slettet filene mine

Slettet filene mine, har ikke backup.

13 février 2026

Hei Vegard,

For det første beklager vi så mye for at filene er borte fra webhotellet.
Det er dessverre ikke godt å si hva som har skjedd her, da det virker som at disse filene forsvant i 2023.

Jeg har uansett sendt deg en mail med oppfølging angående veien videre her, og håper vi kan bistå deg med de utfordringene du måtte oppleve.

Håper på å høre fra deg igjen.

Mvh Ida

PROISP tvinger frem rask ombygging av system

Vi ferdigstilte bookingsystemet vårt for ni måneder siden. Nå har vi mottatt en melding om at Node.js blir slått av på serveren vår, og at vi har mindre enn to måneder på oss til å endre applikasjonen – ellers vil den slutte å fungere.

For å være helt tydelige: Node.js er verken utdatert eller uvanlig teknologi. Likevel oppgir de at de ikke kan bry seg med å holde det oppdatert.

Da vi spurte om de i det minste kunne utsette fristen slik at vi fikk mer tid til å bygge om applikasjonen, svarte de at det ikke er aktuelt å endre datoen.

Vi har vært kunder hos PROISP i nesten 10 år. Etter eierskiftet er PROISP ikke lenger den pålitelige hosting-leverandøren i Norge som det en gang var. Det har blitt et komplett kaos.

3 février 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen.

Etter samtale med dere så har vi utsatt nedleggelsen av node.js for dere frem til 30.06.26.

Vi hjelper dere selvsagt med å overføre dette over til ett nytt system der det kan kjøre videre.

Vi hører fra dere hva dere ønsker i mailtråden, så finner vi en løsning på dette.😊

Mvh Ida.

Dette var en gang et godt alternativ

(Oppdatering: Ida har nå tatt tak i saken og løst opp i knuter. Jeg ønsker derfor å legge inn at det er skjedd positive ting.

Dette var en gang et godt alternativ. Rimelig, god service. Tilgang til å justere etc selv. Alt var perfekt for mitt behov.
Så ble de kjøpt opp og nå er alle tingene nevnt ovenfor forandret.

18 janvier 2026

Hei Roy-Andre,

Så leit å høre at du har fått denne opplevelsen med oss.

Jeg kan ikke se at du har sendt inn en sak til oss, men send oss gjerne en mail til support@proisp.no med emnet "ATT Ida; Trustpilot" så kan vi se på det videre der.

Takk på forhånd, hører fra deg igjen.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, raske til å svare, service-innstilte og med uendelig tålmodighet. Også hyggelige priser. Anbefales på det sterkeste!

12 novembre 2025

Hei Beate,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin tilbakemelding.
Det setter vi stor pris på.

Vi er alltid her for å hjelpe om det skulle være noe annet, så ikke nøl med å ta kontakt igjen.
Ønsker deg en strålende dag videre.

Mvh Cornelius.😄

Vi får ikke logget inn på våre e-post…

Vi får ikke logget inn på våre e-post kontoer. Skjedde det samme tidligere denne uken også. Så det kan ikke være i orden? Ref teksten som dere svarte på en annen henvendelse nå for ca 1 time siden:

Søndag 9. november oppsto det en feil knyttet til filsystemet på server cpanel101.proisp.no, som påvirket webhotellene på serveren. Hendelsen ble oppdaget kl. 06:33 og problemet ble løst kl. 11:21. Vi oppdaterte status­siden underveis og beklager at det likevel opplevdes som manglende kommunikasjon.

9 novembre 2025

Hei Mette!

Beklager så mye for driftsforstyrrelsen du opplevde. Feilen du viser til gjaldt serveren cpanel101.proisp.no som du nevner og påvirket både e-post for flere kunder.

Det er gjort tiltak for å hindre at den oppstår igjen, beklager igjen for ulempen dette medførte.

Hva skjer?

Hva skjer?
mail er bare rot. siden deres er bort fra nett?
Hva med en info sms til kundene deres?

4 novembre 2025

Hei Nils,

Vi har dessverre opplevd et problem vedrørende vårt domene proisp.no.
Dette har medført problemer rundt e-post og innlogging til kontrollpanelet.
Problemet er løst, men det tar et par timer før alt er oppe å går igjen.

Beklager så mye for ulempen dette medfører.

Du finner mer informasjon om dette i våre driftsmeldinger her: https://group-one.statuspage.io/

Send oss gjerne en mail med emnet «ATT: Ida» om du opplever andre problemer.

Rask respons!

Rask respons og god hjelp.

7 octobre 2025

Hei Fredrik,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en fin tilbakemelding.

Vi ønsker alltid å være tilgjengelig for våre kunder, og er glad for at du opplever dette.

Du er alltid velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en god dag videre.😄

Mvh Cornelius