Promaling.dk V/Beckers Farvecenter Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Rigtig god oplevelse, de gange jeg har handlet i forretningen. Et sted jeg absolut kan anbefale, venlig og professionel behandling.

Vi har i flere omgange kbt mailng hos Promaling, og alle gange med succes! Beckers maling er fænomenal god, og findes også i miljøvenlige udgaver. Hurtig levering af varer, og rigtig fine priser. Ri... Voir plus

Stod selvfølgelig 2 dage før der skulle males, og havde glemt at bestille maling og tape. Ringede derfor til promaling for at verificere typen af maling, samt at det kunne blive sendt samme dag, så... Voir plus

Har bestilt online et par gange hos promaling. God kvalitet og VIRKELIG god service. Anden gang jeg bestilte havde de desværre set forkert på varenummeret og sendt en hvid maling i stedet for den... Voir plus

1. Magasin de peinture
  2. Décorateur d'intérieur

À propos de Promaling.dk V/Beckers Farvecenter

Informations provenant de diverses sources externes

Promaling.dk er en af de førende online udbydere af Maling online. Udover dette kan du også besøge vores butikker under kædenavnet Beckers Farvecenter. Her får du professionel vejledning af uddannet personale, samt kvalitetsprodukter med fokus på miljøet. Vores sortiment består af svanemærket maling, Eksklusive tapeter, Hempel bådmaling, Kunstnerartikler, Svanemærket træbeskyttelse og meget mere. Uanset om du besøger butikkerne eller køber din maling online, får du altid gratis levering i hele landet. Vi er E-mærket, så du kan trygt købe materialer til din istandsættelse og vide at der er styr på hele processen. Har du spørgsmål om maling,tapet eller noget helt andet, må du endelig kontakte os. Vi glæder os til at betjene dig

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super maling og super service

Bestilte en stor ordre via hjemmesiden. Ordren blev leveret næste dag. Der manglede et par spande, og det blev straks tilbudt at sende det samme dag med GLS. Virkelig fin serve og gode produkter👍🏻

9 mars 2017

Ekstrem hurtig levering

Bestilte om formiddagen, levering sidst på eftermiddagen !
Og altid nemme at få fat på, give besked til, og få tilbagemeldinger fra.

31 janvier 2017

God service, god pris og gratis levering

Gode lave konkurrencemæssige priser på kvalitetsprodukter, servicen er i top, svarer lynhurtigt på mails, og hurtig gratis levering til døren.
Har handlet der flere gange.
Kan varmt anbefales.

17 janvier 2017

Super service og hurtig levering

Har modtaget super service og vejledning, og levering skete fra dag til dag. Dejligt at handle med et firma hvor det kan lade sig gøre :-)

9 août 2016

Hej Peter,

Det er dejligt du har haft en god oplevelse, vi håber at handle med dig igen en anden gang

Hilsen Promaling.dk :)

Fint

Fin service!

2 août 2016

Hej Jack,

Tak for dine 5 stjerner ;)

Hilsen Promaling.dk

God maling, for høje priser.

god maling, men priserne er skruet helt i vejret.. de 50% man kan få på logbuy virker jo som en fantastisk forretning, men en maling bøtte til 2000 her, kan fås for 1299 andre steder.
Det plejer jo netop ikke at være tilfældet med en webshop.

26 juillet 2016

Hej Kasper,

Vi følger de anbefalet salgspriser og kører ligeledes med prisgaranti og gratis levering. Når vi kører disse kampagner skal det ikke være nogen hemmelighed at en ordre tit er forbundet med direkte underskud når transportudgifter samt håndtering af ordren er betalt.

Du er altid velkommen til at finde en alternativ leverandør og kontakte os hvis du ser et bedre tilbud. Vi matcher alle priser og tilbyder altid gratis levering oven i hatten.

Vi er glade for du har haft en god oplevelse med malingen :)

Hilsen Promaling.dk