Q8 Danmark A/S Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig ringe service og personale der tydeligt ikke burde være i et service fag. Ingen ekspedient de første mange minutter og ds hun endelig kom ltil kassen så tager hun en kunde der slet ikkr st... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg stoppede ved q8 harte nord, da jeg havde den største tissetrang, da jeg kommer ind finder jeg så ud af at de kræver betaling, 5kr for en person. Jeg havde ingen penge på mig der, og der var endda... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en cheeseburger og en flæskestegsburger, begge til 49 kr og 2 for 82 kr, men måtte give 103 kr samlet. Jeg gjorde opmærksom på priserne, hvor af ekspedienten tjekkede, (stod længe og funderet)... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Værste oplevelse nogensinde, så stor der sådan en ældre mand og mumler noget med hjælp hvor jeg ikke tænker der er til mig, hvor han så stirre på mig og kommer med et udbrud “skal du have hjælp elle... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Station-service

Écrit par l'entreprise

Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjælpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behøver til et stop på farten. Vi har bl.a. lækre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tørsten og lidt sødt til den søde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du ønsker det. Vi har også alt det nødvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pærer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi Servicehjælp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjælper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at være på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjælpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 86 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

83 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle have ordnet bil med min veninde…

Skulle have ordnet bil med min veninde på det nye fine serviceanlæg på Egå havvej i Risskov. En del af funktionerne virkede ikke feks. Kludene til aftørring og min veninde skulle blot støvsuge men det virkede heller ikke. Den unge pige i tanken oplyste at hun kunne ikke gøre noget. og det er helt ok men vi ville så gerne have prisen for støvsugningen tilbage. Det havde forretningen ikke noget at gøre med men fik oplyst, at vi kunne jo bare komme igen og prøve senere og hun ellers ikke kunne gøre noget. Her blev det lidt for meget ligegyldighed så jeg ringede til nummeret på kvitteringen som så viste sig at være til forretningen. Jeg fik samme svar men nu kunne hun da sige det til sin chef. Jeg holdt fast da der er betalt for vare som ikke er leveret. Det er ikke de få kroner men ligegyldigheden for alle dem det efter os fik den samme oplevelse. Money for nothing. Min veninde kunne nu komme ind i butikken “igen” og få de 15 kroner. Men da hun var alene i butikken kunne hun ikke sætte et virker ikke skilt på så de næste kunder bliver lige så skuffede. Sket 25.05,2024 kl 11.00. Med venlig hilsen solvejg tannebæk

25 mai 2024

Hej Solvejg,

Tak for at dele din oplevelse med os. Jeg beklager de problemer, du og din veninde oplevede på vores serviceanlæg.

Jeg forstår jeres frustration over, at flere af funktionerne, herunder kludene og støvsugeren, ikke virkede, og at I ikke fik den nødvendige hjælp med det samme. Jeg er dog glad for at høre, at din veninde endte med at få refunderet de 15 kr.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Tankkort er snyd.

Har et tankkort gennem mit arbejde, hvor jeg får 160 øre i rabat pr. liter. Men når jeg modtager regningen, så står der benzin prisen er en hel anden en den jeg tankede til.

På intet tidspunkt har jeg tanken hvor benzin prisen var over 14.59 kr/L, men på min regning står der benzinen har kostet 16.09 kr/L.

Hvad er meningen med benzin kortet, når i alligevel smider 150 øre oveni benzin prisen?

25 mai 2024

Hej Charlotte,

Tak for din feedback.

Du får rabat på listeprisen med din aftale. Listeprisen er den officielle pris på brændstof. Den bliver udregnet hver dag på basis af den internationale oliepris. Prisen sættes hver dag kl. 00:00 og ændrer sig ikke resten af døgnet.

Pumpeprisen/standerprisen er prisen, der kan ses på standerne ude på stationen. Afhængig af tidspunktet på dagen, og pumpepriserne på omkringliggende stationer, kan denne pris ændre sig i løbet af døgnet, da vores priser bliver tilpasset de lokale markedsforhold. Af den grund er pumpeprisen som udgangspunkt lavere end listeprisen.

Listeprisen kan altid ses på vores hjemmeside https://www.q8.dk/priser/.

Har du andre behov eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Noté 1 sur 5 étoiles

De fortjener heller ikke en stjerne

De fortjener heller ikke en stjerne, de snyder folk, man købe med Q8 kort og betaler 150øre over prisen👎

24 mai 2024

Hej Various,

Tak for din feedback.

Vores rabatter er baseret på vores listepriser, med den rabat du har. Når du bruger dit Q8-kort, anvendes rabatten på denne listepris. Du kan altid se vores aktuelle listepriser på vores hjemmeside https://www.q8.dk/priser/, så du har fuld gennemsigtighed i forhold til, hvad du betaler - du vil aldrig komme til at betale 150ø over pumpeprisen.

Har du flere spørgsmål eller behov, er du velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Noté 1 sur 5 étoiles

they tell you that you have rabat 150…

they tell you that you have rabat 150 øre and u end with 10øre extra Payment thats thief

24 mai 2024

Hi Albert,

Thank you for your inquiry.
I'd like to clarify that we notify our customers, that the price you get the discount on, is our list price.

You can always see our list prices on our website https://www.q8.dk/priser/. This should give you a clear understanding of how the final price is calculated.

Kind regards

Og skuffelsen fortsætter…..

Herunder kan man læse om den oplevelse jeg havde hos Q8 i Viborg, som var under al kritik.
Man kan også læse i et svar fra Q8 at de beklager og beder mig skrive til dem.
Det gør jeg og her får jeg det meste ligegyldige, tamme svar retur, som bare bekræfter hvor lidt kundepleje der er i Q8. Hvordan det tomme ligegyldige svar skal kunne genombygge min tillid og hvordan det svar, skal kunne betale for den gode halv time jeg spildte af mit liv, på jeres tank i Viborg, vil jeg gerne vide?
Olivia fra Q8 skrev følgende:
Jeg har netop været i kontakt med butikschefen og souschefen på stationen i Viborg.
De nævner, at det er korrekt, at de har lånt en medarbejder, den aften du besøgte station - hvilket er helt ok. De fortæller mig også at du har fået tildelt en reklamationsvask, fordi vaskehallen lukkede.
De beklager såfremt også, hvis du føler, at du har haft en dårlig betjening samt oplevelse.

Den reklamationsvask de skriver jeg har fået, er mine penge retur, og andet har jeg ikke modtaget.

23 mai 2024

Hej igen Anita,

Som skrevet i min mail:

"Jeg har netop været i kontakt med butikschefen og souchefen på stationen i Viborg.

De nævner, at det er korrekt, at de har "lånt" en medarbejder, den aften du besøgte stationen. Vedkommende er ansat hos Q8, men ikke på den respektive station - hvilket er helt ok. De fortæller mig også, at du har fået tildelt en reklamationsvask, fordi at vaskehallen lukkede. De beklager såfremt også, hvis du føler, at du har fået en dårlig betjening samt oplevelse.

Vend meget gerne retur, hvis der er behov eller andre spørgsmål."

- Beklager vi din oplevelse. Som jeg har svaret dig, er du meget velkommen til at vende retur, hvis du har yderligere behov eller spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kundeservice skal have nul *…

Kundeservice skal have nul * Vaskehallen lukket op til flere dage ad gangen, eller virker ikke og man betaler for ubegrænset vask pr. Måned, kundeservice skriver st de ikke kompencere for lukkede vaskehaller, find en anden.

13 mai 2024

Hej Anna,

Jeg beklager det besvær, du har haft med vores vaskehal.
Vi kan, som min kollega har oplyst, desværre ikke tilbyde en form for kompensation, hvis en vaskehal er lukket, da man med vores bilvaskabonnement har mulighed for at vaske i alle Q8 og F24 vaskehaller.

Noté 1 sur 5 étoiles

I har muligvis den værste app…

I har muligvis den værste app nogensinde. Server fejl på server. Har forsøgt i over 1 måned at opdatere kortet som er tilknyttet bilvask men uden held. Kan ikke få lov til at købe en bilvask da den afviser kortet men jeres medarbejdere fortæller mig der intet er i vejen med mit Q8 kort. Første 2 medarbejdere jeg snakkede med var absolut ikke til nogen hjælp overhovedet

14 mai 2024

Hej Omar,

Jeg beklager de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med at skifte betalingskort på dit vaskeabonnement.

Vi har besvaret din mail, og håber på at dette kan løse dit problem.

Vi ser frem til dit svar.

Noté 1 sur 5 étoiles

Flyttetrailer var ikke til stede!

Har lejet en stor flyttetrailer d. 21. april, og skulle så hente den i Herning i går d. 4. maj, som aftalt i reservations bekræftelsen.

Stor er vores forundring så da de ved Q8 i Herning siger at de ingen trailer har. Det er 2 uger siden de er holdt op med at udleje trailere for det er en dårlig forretning. Den søde souschef i butikken beklager meget, men oplyser at det er Q8 kunderservice der styrer det, og at der er kommet mange andre der også skulle hente en booket trailer.

Tilsyneladende har Q8 et kundeservice team som ikke ved hvad ordet kundeservice betyder.

Så vi måtte undersøge hvad der var ledig hos andre, og endte med ekstra kørsel på 80km og 1,5 times spildtid for os og de andre flytte folk.

Eddermame dårlig service at at annullerer en skriftlig aftale uden at informere sine kunder om det🤬🤬🤬

4 mai 2024

Hej René,

Jeg beklager den oplevelse, du har haft i forbindelse med din reservation af flyttetraileren. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og jeg forstår, hvor frustrerende det må have været for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi vil bruge den til at forbedre vores processer og undgå, at andre kunder står i samme situation fremover. Hvis der er noget, vi kan gøre for at rette op på dette og forbedre din oplevelse, bedes du kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Dårlig service

Kasseren med tatoveringer fra Q8 Charlottenlund har en rigtig dårlig attitude. Anden gang det skete, skulle han måske blive hjemme hvis han ikke har det godt.

2 mai 2024

Hej Robert,

Tak for din feedback.
Jeg beklager, at din oplevelse hos vores Q8 i Charlottenlund ikke har levet op til dine forventninger. Vores mål er altid at levere den bedste service til vores kunder, og vi vil derfor tage din kommentar til os og følge op på situationen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har netop modtaget Q8 / Karvilbiler…

Jeg har netop modtaget Q8 / Karvilbiler benzinkort og adprøvet dette på motorvejs og lokal tankstation.
Og jeg føler mig bondefanget!!
I tilbyder 160 øre rabat pr liter diesel !!!
Ja tak !, men det er af listeprisen, som jeg ikke kan aflæse nogensteder når jeg kører ind på en tankatation.
Resultatet er at jeg betaler mere for min diesel end når jeg tanker hos Shell på mit almindelige FDM Shell kort med 25 øre rabat pr. liter.!!
Aldeles ubegribeligt !!.

18 avril 2024

Hej Jørgen,

Det er korrekt, at din rabat er på listeprisen. Listeprisen er den officielle dagspris på brændstof. Den bliver udregnet hver dag på basis af den internationale oliepris. Prisen sættes hver dag kl. 00:00 og ændrer sig ikke resten af døgnet.

Listeprisen kan altid enten ses på vores hjemmeside https://www.q8.dk/priser/ under "Listerpriser pr. XX/XX/XX" eller på kvitteringen ude ved standeren efter endt tankning.

Hvis man har en rabat på sit kundekort, kan denne rabat ikke ses på kvitteringen, der udskrives på standeren, da rabatten først bliver udregnet under fakturering.

Listeprisen er i dag på diesel 13,89 - pumpeprisen er 12,69, hvilket ville give dig en besparelse på 40ø ekstra med din rabat på 160ø.

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er vel ikke noget at sige til at i…

Der er vel ikke noget at sige til at i har under 2 stjerner, mage til svindel firma, skal man lede længe efter.

får min bil godt og grundigt, skrammet i en af jeres vaskehaller, jeg vaske maskine er gået i stå og børster køre meget hårdt på min kofanger, med der til hørende ridser/skrammer, har ydermere kontakt til jeres service center, for at få min bil ud af hallen igen.

men næææ nej, benægt benægt, det er ikke jeres skyld, føj for s........ hvor et svindel firma, boykot dem.

26 mars 2024

Hej Carsten,

Jeg beklager den oplevelse, du har haft i vores vaskehal.
Jeg kan desværre ikke kommentere på forsikringssager - så du bedes henvende dig til os på Skader@q8.dk for dialog.

Noté 2 sur 5 étoiles

Kom nu ind i dette årtusinde

Jeg skulle tanke på en Q8 stander, men kunne til min forbløffelse ikke betale med min mobil tlf.
Næ ind i butikken og købe en bon (med mobiltlf'en), tanke, retur til butikken og få resten af pengene retur.
Helt ærligt hvor old school kan man blive.
---
Hej Olivia
Tak for et fint svar, det får I lige en ekstra stjerne på.
Hvornår forventer Q8 at man kan bruge sin tlf til at tanke med, så jeg igen kan tanke hos jer?

20 avril 2024

Hej Jesper,

Tak for din feedback vedrørende din oplevelse på vores station. Vi beklager, at det ikke var muligt for dig at betale med din mobiltelefon ved standeren. Vi forstår, at dette kan være tidskrævende.

Vi sætter pris på din ærlige tilbagemelding, og vi arbejder løbende på at forbedre vores tjenester for at gøre din oplevelse så nem og bekvem som muligt. Din oplevelse er vigtig for os, og vi vil tage din feedback til efterretning.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har lige købt en fransk hotdog på q8…

Har lige købt en fransk hotdog på q8 strandmarksvej hvidovre .. blev nød til at pille brødet fra da det ikke var blevet varmet ordentligt .. stadig koldt indeni .. og for 40kr burde de kunne riste brødet ordentlig..

19 avril 2024

Hej Michael,

Vi beklager, at din oplevelse med vores franske hotdog ikke levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback.

Du kan altid kontakte den respektive station direkte, hvis du ønsker at reklamere over et produkt.

Hvis der er yderligere spørgsmål eller behov, er du velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Virklig godt arbejde

Virklig godt arbejde, synes Viktor Egholm Hougaard burde at få en lønforhøjelse fordi han gjorde det så godt og var så sød mod mig. :) Bliv ved med det Q8

3 avril 2024

Hej Valdemar,

Tusind tak for din venlige feedback! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at Viktor har gjort en særlig god indsats for at imødekomme dine behov.

Tak fordi du valgte Q8, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Var forbi Q8 i Herlev i morges

Var forbi Q8 i Herlev i morges. Jeg skulle bare købe olie til bilen. Ved kassen er der en ekspedient, hun er igang med at betjene en dame der skulle købe morgenbrød, der var dog problemer med at scanne noget marmelade. Ud fra baglokalet kommer endnu en medarbejder, hun kigger slet ikke på køen der nu er på 7 personer. Hende der betjener kalder hende hen for at hjælpe. Ingen af de to unge piger får scannet marmeladen, og kunden dropper sit køb. Herpå vender den unge medarbejder sig, og går igen forbi os alle i køen, der er dog tid til lige at tjekke sin mobil på vejen!!! Er det virkelig sådan at os kunder er så ligegyldige, og at man ikke gider hjælpe med at betjene, når nu køen er ved at være ret lang? Hun åbnede dog en kasse, da jeg bad hende om at hjælpe sin kollega. Men måske man burde oplære sine medarbejdere til at tænke selv. Olien købes et andet sted næste gang

4 avril 2024

Hej Martin,

Vi beklager din oplevelse, du havde på vores Q8 i Herlev. Det er vores mål at sikre en behagelig og effektiv oplevelse for alle vores kunder, og det er tydeligt, at vi ikke levede op til disse standarder under dit besøg.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager dine bekymringer til os. Du må derfor meget gerne vende retur til os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os" med hvilken Q8 station i Herlev, det drejer sig om, så vi kan videregive din henvendelse.

Vi beklager igen for den ulejlighed, du oplevede, og vi håber, at du vil give os muligheden for at genvinde din tillid i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Føj en ubehøvlet og meget dårlig…

Føj en ubehøvlet og meget dårlig service man fik på Q8 vrøndingvej i Horsens aldrig har jeg oplevet at føle mig så meget i vejen det øjeblik jeg trådte ind af døren eller himler øjen af som jeg gjorde af den meget unge tøs der som i den grad ikke gad sit job fremover kører vi til en anden tank.

29 mars 2024

Hej Charlotte,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse på vores Q8 på Vrøndingvej i Horsens. Det er aldrig rart at føle sig uvelkommen eller i vejen.
Vi har været i kontakt med den respektive station og videregivet din anmeldelse, og vi håber på, at kunne byde dig velkommen igen snart.

Noté 1 sur 5 étoiles

Q8 tanken ved Ørestads boulevard 4 i…

Q8 tanken ved Ørestads boulevard 4 i København har en ekspedient cirka ved 22 tiden d 27. 3. 2024. Som er Total usympatisk, ligeglad og har ingen sympati. Nægter at give eller tage imod betaling for en plastisk pose til en mindre årige pige der er ekstrem dårlig og har kastet op og skal til Gilleleje og råber af pigen uden deres jeres toiltet som er igang med at få skiftet bukser som er fyldt med bræk at hun skal komme ud.

Virkelig dårlig oplevelse fra nogen kunder som kommer fra Nordsjælland og er vant til personale der er hjælpsom og forståligt over for alle situationer.

27 mars 2024

Hej Michelle,

Det er beklageligt at høre om din oplevelse, du har haft ved vores station på Ørestads Boulevard. Vi bestræber efter at tilbyde en venlig og hjælpsom service til vores kunder, uanset hvilken situation de måtte befinde sig i, og vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Vi vil tage denne feedback til os og undersøge sagen nærmere. Det er vores mål at sikre, at vores personale er opmærksomme, imødekommende og forstående over for alle kunder, især i situationer, hvor der er behov for ekstra hjælp og forståelse.

Vi takker dig for at bringe dette til vores opmærksomhed, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at lignende situationer ikke opstår i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang ventetid ingen lokal service

Min bil holder i vaskehallen og midt under vasken stopper den og portene går op. For at få den igang igen må jeg ringe til Q8 kundeservice og der er ventetid, lidt irriterende, når man lige skulle skynde sig at have bilen vasket. Så kommer jeg endelig igennem og så siger damen, jeg må lige stille dig videre, så var min tålmodighed ved at være brugt op. Øv at det er blevet så centralt med masser af ventetid. Øv den lokale service på tanken ikke får lov at leve videre.

25 mars 2024

Hej,

Vi beklager den ulejlighed, du oplevede under din seneste tur til vores vaskehal. Det er vores mål at levere en problemfri oplevelse, men der kan undervejs være tekniske udfordringer.

Vi har forskellige procedurer alt efter, hvad problemet er, og derfor er det en nødvendighed, at ringe til vores kundeservice i første omgang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service , og friske medarbejdere. Mega lækre og rene baderum til chaufførere

17 mars 2024

Hej Brian,

Tusind tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores service og at vores baderum opfylder dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Q8 mosede strandvej serivce og støvsuger

Her til aften ville jeg vaske bilen indvendig. Jeg kom til Q8 mosede strandvej og købte 16 min støvsuger tid på en "kæmpe storm P" maskine som står på tanken. En maskinde der ser ud til at kunne vaske bilen indefra som var det en tegnefilm.. Den søde ekspedient på tanken Thor Vraa Schow-Petersen, fortæller mig at der er en af støvsugerne der ikke virker. Jeg kommer ud og ganske rigtigt det er nr. 2 som jeg står ved. jeg får en ny stregkodebon - går ud og nr 1 kan ikke læse min stregkode. Thor fikser sagen og jeg får bon til at kunne spule min bil indefra.. Men ... støvsuger i nr 1 duer men kan ikke suge noget som helst op.. THor kommer ud og hører hvordan det går ... og har 2 polletter med til en gammeldags støvsugermaskine der står uden for den finde hal 1 & 2.. Den duer.. Han er en stjerne- hjælper mig med at låne en spand, sulfo, og Q8 gode gamle vaske sæt med alle rengøringsmidler til bilvask..

SÅ Q8 pas godt på thor - og fyr den fancy storm p- bilrengørings maskine I har stående

16 mars 2024

Hej Lucia,

Tak for din tilbagemelding om din oplevelse med vores bilrengøringsfaciliteter på Q8 Mosede Strandvej. Vi sætter pris på din feedback og beklager de udfordringer, du oplevede under dit besøg.

Det glæder os at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at løse problemerne og sikre, at du alligevel kunne få renset din bil. Vi er stolte af vores medarbejdere og deres evne til at levere fremragende kundeservice, selv i situationer, hvor tingene ikke går som planlagt.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus