In 2023 maakte ik kennis met dit bedrijf toen ik voor onze dochter Zonnepanelen regelde voor haar huis. Dat verliep no-nonsense vanaf het eerste contact tot en met de nazorg. Een half jaar na ople... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vanaf het begin meedenkende mensen aan de telefoon. Snelle reactie op vragen via mail en telefoon, alle tijd om dingen uit te leggen. De installatie liep vlot, keurig netjes overleg als men tegen iet... Voir plus
Vanmorgen is de zonnepaneel installatie geplaatst. Zelf de bekabeling vanaf de meterkast naar het dak gelegen. Het SUPERTEAM stond al voor 8uur bij ons voor de deur. Alles was binnen 2 uurtjes geplaat... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Société d'énergie solaire
- Magasin de batteries
- Solutions et équipement énergétiques
- Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
Écrit par l'entreprise
Qilowatt Solutions specialiseert zich in duurzame energieoplossingen, met een focus op het leveren en installeren van zonnestroominstallaties voor woningen en bedrijfspanden. Wij werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen en garanderen productgaranties van minimaal 25 jaar. Wij bieden onze klanten advies op maat, snelle levering en zekerheid door aangesloten te zijn bij Stichting Garantiefonds Zonne Energie (SGZE).
Coordonnées de contact
Laan van de Ram 64A, 7324BV, Apeldoorn, Pays-Bas
- 085 902 55 08
- info@qilowattsolutions.nl
- www.qilowattsolutions.nl
Diverse uitstekende ervaringen
Een half jaar na oplevering dacht Qilowattsolutions mee met de optimalisatie van de zonnepaneleninstallatie van mijn zoon. Geheel vrijblijvend dachten ze mee en constateerden in overleg met SolarEdge de nodige fouten in de door een ander bedrijf geplaatste zonnepanelen. De optimalisatie van de installatie hebben zij vervolgens gedegen opgepakt.
Begin dit jaar plaatste Qilowattsolutions een thuisbatterij in onze woning. Wederom prima contacten, deskundigheid kwam naar voren in de beantwoording van de vragen die leefde als ook een flexibiliteit in productaanbod om maximaal aan te sluiten op onze wensen.
Chapeau!
Eerlijke service, topinstallatie en uitstekende nazorg – Qilowatt maakt het waar!
Wij zijn zeer tevreden over Qilowatt. Zij hebben bij ons thuis een Qurmit thuisbatterij (3-fasen, 25 kW) geïnstalleerd en het hele traject is bijzonder prettig verlopen.
Vanaf het eerste contact waren ze behulpzaam, vriendelijk en transparant. We kregen eerlijk advies zonder dat er werd geprobeerd om koste wat het kost extra producten te verkopen. Als iets niet nodig is, zeggen ze dat ook gewoon – dat gaf ons direct vertrouwen.
Na de opdrachtverstrekking bleven ze goed bereikbaar en hielden ze een persoonlijke benadering. De schouw was prettig en professioneel; er werd echt met ons meegedacht en we kregen passend advies.
De installatie zelf verliep soepel. Het team werkte netjes, communiceerde duidelijk en gaf begrijpelijke uitleg over het systeem. We hebben de batterij laten aansluiten op een EMS in combinatie met een dynamisch energiecontract, en ook onze laadpaal en zonnepanelen werden zonder problemen geïntegreerd.
Zelfs na de installatie stopt de service niet. De eigenaar kwam persoonlijk langs om de laatste instellingen te optimaliseren. Wat wij echt onderscheidend vinden, is dat ze de systemen af en toe monitoren. Bij een afwijking nemen ze proactief contact op en voeren ze kleine aanpassingen door waar nodig.
Kortom: een professioneel bedrijf met uitstekende service, eerlijke advisering en een sterke focus op klanttevredenheid. Wij kunnen Qilowatt van harte aanbevelen!
Dank:
Maarten, Peter en Karianne!
Wij zijn prima geholpen met de…
Wij zijn prima geholpen met de installatie van onze zonnepanelen. Uitleg over de omvormer is ook prima.
De panelen liggen netjes op het dak, en kabels zijn goed en strak verwerkt
Top bedrijf voor Zonnepanelen!
Communicatie is uitstekend!
Zonnepanelen en bijbehorende Electra zijn keurig gemonteerd. Monteurs waren keurig op tijd en werkten erg netjes!
Goede prijs kwaliteitverhouding!
Aanrader!
ze hebben ons benaderd over een…
ze hebben ons benaderd over een batterij bij de zonnepanelen. Alles wordt goed uitgelegd, er wordt ook niets opgedrongen. We hebben ook alle tijd om erover na te denken wat we willen. Er wordt ook aangeboden om dingen zelf te doen zodat dat de prijs wat kan drukken. Dus zeer tevreden over Qilowatt.
Super service!
Wij zijn heel goed geadviseerd over de producten waar wij interesse in hadden. We zijn vanaf het begin tot na het plaatsen goed geholpen!
TOP!!!
Goed hun werk gedaan. Alles netjes achter gelaten. Zoals in de offerte aangegeven ook zo opgeleverd. Na de afronding nog een flesje wijn via de post gehad als dank dat we voor hun hebben gekozen en de nieuwe installatie.
Goede service, snelle levering, praktisch ingesteld, alles doet het in 1x, keurige aftersales (!) en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Klantenservice van het bedrijf is goed…
Klantenservice van het bedrijf is goed te bereiken komt afspraken naar en begeleid goed!
Ik ben geholpen door Karianne en die weet waar ze over praat!
Bedankt !!
Prettig contact
Prettig contact, goede afspraken en montage heel goed uitgevoerd. Nu wel wat problemen met internetconnectie maar daar wordt aan gewerkt.
Een aanrader deze firma!
Een aanrader deze firma. Goede prijs met een hele goede service.
Ik ben een zeer tevreden klant!
Top van begin tot…..
Alles vanaf voortraject (Peter)tot einduitvoering (Maarten en Peter)was goed geregeld. Zelfs de aftersales is fantastisch. Heb inmiddels al een gesprek van 3 kwartier achter de rug met Karianne die helder en duidelijk de door mij gestelde vragen wist te beantwoorden en de vragen waar zij niet direct een antwoord op wist zou navragen en op terug komen. Dit is inmiddels gebeurd. Ik kan niet anders zeggen top ervaring.
Uitstekend geïnformeerd en uitgevoerd
Uitstekend geïnformeerd. Ondanks afspraak van monteur met ziekenhuis ook prima en netjes uitgevoerd, op enkele kleine details na, die nog kunnen worden rechtgebreid. Daar heb ik alle vertrouwen in. PPL
Qilowatt: luisteren en meedenken. Perfect!
Veel storing in onze zonnepanelen. Het bedrijf dat de zonnepanelen geïnstalleerd had, kon geen oorzaak aangeven. Op advies kwamen we bij Qilowatt Solutions terecht. Het luisterende oor en de aanpak van Karianne Jansen zorgen voor vertrouwen. De oorzaak van de storing bleek in de meterkast te zitten. Nadat dit op orde was, heeft Qilowatt de omvormer weer geïnstalleerd. De zonnepanelen werken weer perfect. Ik raad iedereen Qilowatt Solutions aan.
Oude omvormer ging kapot,
Oude omvormer ging kapot,
Installatiebedrijf bleek zonder iets mede te delen failliet. Nieuw bedrijf Qilowatt aangeschreven om hulp.
Binnen zes weken nieuwe omvormer geheel conform afspraak.
Prima installatie uitgevoerd en alles draaide binnen twee uurtjes.
Ben erg blij met jullie!
Gedurende ruim 2 jaar hebben wij naar…
Gedurende ruim 2 jaar hebben wij naar volle tevredenheid de zonnepanelen van QS op ons dak. Zowel bij de aanschaf, alsmede de uitvoering, als ook de nazorg tonen een professionele en kwaliteitsbewuste onderneming.
Onlangs bij de omschakeling van provider, was de wifi verbinding met de modum buiten de schuld van QS verbroken. De servicebewuste Karianne Jansen rustte niet voordat zij het probleem met ons had opgelost. Bij welk bedrijf maak je deze servicegedachte nog mee??
Ik ben blij dat qilowatt Solitions heeft…gekozen
Ik vindt dat qilowatt Solitions heeft echt netjes gewerkt ze waren echt netjes optijd en gewoon op tijd naar huis. Er waren echt ervaring werk nemer met oog op de zaak, met behoorlijk werk ervaring. Was de zonnepanelen deraaf en weer derop monteren ,mooi werk Qilowatt. Ik vind mooi dat we hebben gekozen voor Qilowatt wij zijn echt tevreden tevreden en blij...
Professioneel en zeer kundig!
Prettig en goed geadviseerd door Karianne, de woning goed geschouwd door Mike en de gehele installatie kundig geïnstalleerd door een professioneel team. Ze hebben netjes gewerkt en alles hangt naar tevredenheid. Zowel het voor- als natraject zijn vlot doorlopen. En met name door attentie achteraf krijgt Qilowatt Solutions van ons een dikke 11.
En savoir plus sur les différents types d'avis.