Drie weken geleden ben ik gebeld dat mijn afspraak afgezegd moest worden vanwege een zieke medewerker. Vervelend, maar dit kan gebeuren natuurlijk. Ik heb gevraagd om geld terug zodat ik op een later... Voir plus
Lokatie Oostzeedijk Rotterdam Duo massage met Sabrina zoals altijd perfect..maakt precies de gebieden van het lichaam los waar het vast zit..echt een hele goede masseuse..(mijn vrouw gaat altijd bi... Voir plus
Heel fijne massage salon, wij gaan vaker voor een duo massage, deze keer had ik een zwangerschapsmassage en mijn man een relaxed massage. Ze houden echt rekening met de zwangerschap en leggen ook goed... Voir plus
Van onze kinderen een massage bon gekregen deze hebben we vandaag om 12.15 uur verzilverd we hadden een heerlijke duo massage van 1 uur was heerlijk geweldig echt een aanrader we gaan snel weer. Twee... Voir plus
HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Santa is a wonders masseuse !
And again Santa performed miraculous wonders with her magical touch ! Came in with pain and left pain and stress free. I'll be back soon ❣️

Prima ondersteunende behandeling
De masseur pakte de situatie (massage na oefeningen en pijnstillers) perfect op inclusief vervolgadvies.

Réponse de QoQo Massage Clinics
Masseur is professioneel leuk in de…
Masseur is professioneel leuk in de omgang en weet je op je gemak te brengen..geeft eerlijk advies. Fijne ervaring

Réponse de QoQo Massage Clinics
Linton en Alina zijn top!
Mijn man en ik komen hier eens in de 2 maanden en zijn enorm tevreden over Alina en Linton. Zij kunnen goed masseren en weten precies wat er nodig is. Top!

Réponse de QoQo Massage Clinics
Heerlijke duo massage met een…
Heerlijke duo massage met een gezichtsmassage als verrassing.

Fijne masseuse
Fijne masseuse, voelde me daarna een stuk verlicht qua pijn.

Fijne professionele massage
Ik twijfelde om te gaan, omdat ik zoveel pijn had, maar zoals altijd was het een fijne massage en ik denk dat ik morgen veel meer mobiliteit zal hebben. Er hing een gezellige sfeer vandaag. Prima dag voor een massage

Réponse de QoQo Massage Clinics
Sharmila doet haar werk uitstekend
Sharmila doet haar werk uitstekend! Dank

Réponse de QoQo Massage Clinics
Heel fijn om met zoveel kennis en…
Heel fijn om met zoveel kennis en kundigheid geholpen te worden door Sabrina.

Réponse de QoQo Massage Clinics
Veerle is zeer kundig in haar werk
Veerle is zeer kundig in haar werk. Echt een fijne massage gehad!

Voet/onderbeen massage
Voet, onderbeen en knie massage gekregen van Mira.
Zeer tevreden; ik had erg last van spierpijn in mijn linkerbeen.
Dit is verholpen en ik kon daardoor fijn ontspannen genieten vd voetmassage.