Fin service hvor de pænt ringede op og fortalte hvad der skulle laves og hvad det ville koste. Alt var som det skulle være og de var flinke og servicemindede
Lisez les avis des autres
I bought my Mazda at Rafn Larsen several years ago and have been doing all service checks and repairs here as well. Good quality, responsible service, always as promised & planned. The waiting ar... Voir plus
Kun rosende ord til Rafn-Larsen Automobiler herfra. Yderst kompetente og rare mennesker er hvad møder en ved første kontakt. Det er tydeligt at mærke at hele teamet bag tilstræber at møde deres... Voir plus
Super service, har kun rosende ord. Jeg har netop købt en Mazda 2 og har sjælendt oplevet bedre service end jeg oplevede hos Rafn Larsen. Ivan er omhyggelig, tålmodig og dygtig, jeg kørte derfra med... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi takker for alle anmeldelser, som vi kan og vil bruge i vores videre arbejde med at forbedre kundetilfredsheden. Virksomheden Rafn-Larsen Automobiler har været aut. bilforhandler siden 1972 og har rødder helt tilbage til 1961. Virksomheden ligger i Ballerup og har siden 2010 været autoriseret forhandler af det japanske bilmærke MAZDA. I 2015 kom mærket ISUZU til og senest i 2020 kom SUBARU. Forretningen er en full-service bilforretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter. Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark. Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer. Virksomhedens vision er at koncentrere kræfterne om de japanske kvalitetsbiler, således at kunden altid kan være sikker på, at få en pålidelig relevant og kompetent oplevelse i vor forretning. Vi ønsker, at alle kunder får en positiv oplevelse hos os! Vores team af loyale medarbejdere skal tænke og arbejde rationelt for kunderne og derigennem øge kundeloyaliteten for dermed at sikre fortsat ekspansionsmulighed for virksomheden.
Coordonnées de contact
Energivej 16, 2750, Ballerup, Danemark
- info@rafn-larsen.dk
- www.rafn-larsen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk kundeoplevelse
Jeg hentede i går min nye bil (brugte) Suzuki Swift, og jeg er ovenud lykkelig for, at bilen blev min. Mødet med Ivan og Oliver har fra første sekund været utrolig positivt, og jeg har følt mig varmt velkommen og i absolut professionelle hænder. Dialogen har været på et meget anerkende niveau, tak for det. Kunne jeg give jer 10 stjerner, så fik I dem alle :-)
Kun rosende ord til Rafn-Larsen…
Kun rosende ord til Rafn-Larsen Automobiler herfra.
Yderst kompetente og rare mennesker er hvad møder en ved første kontakt.
Det er tydeligt at mærke at hele teamet bag tilstræber at møde deres kunders behov og ønsker.
Vil helt sikkert handle bil her igen i fremtiden!
Friendly Mazda dealer
Bought a car from Ivan. Price was fair and overall the staff has been quite friendly, patient and responsive. Also got an insurance through them as they arranged a nice and affordable offer for that too.
1 stjerne fordi man ikke kan give 0.
1 stjerne fordi man ikke kan give 0.
Jeg fik for over et år siden smadret mine ruder og sæder i min Mazda 6, dette skulle Rafn Larsen lave som en forsikringsskade.
Ruderne blev skiftet ok hurtigt. (der var maling på de nye ruder, og stadig glas alle vegne i bilen, selvom forsikringsselskabet fortæller mig at den skulle være klargjort)
Sæderne har jeg ventet i over et år på at få skiftet. Jeg har fulgt op en gang om måneden i et helt år, hver gang med besked om at i ville undersøge sagen og ringe mig op hurtigts muligt. I har bare ikke ringet 1 eneste gang i 10 måneder.
Nu er vi nået dertil hvor forsikringsselskabet har givet op på jer, og derfor giver mig en kontant erstatning. (Som slet ikke rækker til at få udbedret skaderne)
Så altså over et år har i brugt, uden at udbedre den skade i har fået betaling for, og uden at kunne give mig en forklaring på hvorfor.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende og jeg vil på det kraftigste opfordre alle der overvejer at kigge forbi, til at droppe den ide. For i bliver svært skuffede. Jeg ønsker ikke at nogle skal udsættes for den samme behandling som jeg har været offer for.
Det er til dato den dårligste kundeservice jeg har været udefor. Og jeg har ikke fået så meget som en lille undskyldning eller forklaring på hvad der sker……
Jeg kan ikke finde andre svar end at i simpelthen ikke magter at udføre jeres arbejde.
Øv med øv på, og vi ses helt sikker ALDRIG igen.

Brugt bil C1
Brugt bil C1, så fin en service, lige fra prøvekørsel, til køb.
Ting rettet, helt uden diskution, også tålmodighed med det der ikke var galt, men hvor jeg ikke helt kunne forstå det.
Top service, fås ikke bedre.
TAK
Anbefalelsesværdigt og pålideligt fra start til slut
Kære Rafn Larsen Ballerup. Hvis jeg kunne give 6 stjerne, så havde jeg gjort det! Mit forløb hos Rafn Larsen Ballerup var effektivt, transparent og økonomisk fornuftigt. Jeg følte mig velkommen hos salgschefen Ivan fra første øjeblik og alle mine spørgsmål og ønsker blev besvaret inden for ganske kort tid. Jeg blev vejledt i alt fra bilens udstyr, serviceaftaler, hjulhotel, ekstraudstyr - og jeg fik tilmed en god pris. Ivan er en slagschef, som rent faktisk lytter til sin kunde og tager højde for kundens behov fremfor mersalg -en absolut fantastisk oplevelse. Mange tak for det. Jeg er glad for at have fundet en pålidelig og kvalitetsbevidst forhandler og værksted fremadrettet. De bedste hilsner fra Marija.
Rigtig god Mazda-forhandler
Rigtig god Mazda-forhandler med en god atmosfære og et venligt og kompetent personale i alle afdelinger-som altid en god oplevelse.
Inger og Keld Øhlenschlæger, Greve.
God oplevelse af brugt-bil-køb
Købte brugt bil hos Rafn-Larsen og jeg kan varmt anbefale dem. Super venligt personale, og professionel overlevering samt garant for garanti på bilen efter køb. 5 stjerner herfra
Altid venlig og god service
Altid venlig og god service. Vi har brugt Rafn-Larsen igennem flere år.
Fin og hurtig løsning af problemet
Fin og hurtig løsning af problemet. So far so good.
Reliable dealer & service
The waiting area is clean, with coffee point, so you can comfortably wait while the car is being prepared.
Would definitely recommend this place.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og service i verdensklasse!!
Kæmpe anbefaling
- Mathias
Altid god service
Har lige fået lavet service på min CX-5. Alt spillede som sædvanligt.
Virkelig god service
Virkelig god service. Der er ikke en finger at sætte på afdelingen. Da vi købte vores Kia Rio blev vi taget så godt imod og fik en fantastisk service.
Kan varmt anbefales Rafn Larsen Ballerup.

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
At handle bil hos Rafn Larsen er både…
At handle bil hos Rafn Larsen er både seriøst og hyggeligt. God service, rar stemning og så er kommunikationen helt i top. Klar anbefaling herfra!

God og professionel service
God og professionel service. Skulle hente min nye MX-30. Alt var klar til den aftalte tid og Ivan gav en kvalificeret og kompetent gennemgang af bilen.

Mazda når det er bedst
Altid god service og smilende personale, har handlet der i mindst 10 år.
Lige fået skiftet forrude god service

L’expérience Trustpilot