Vi har købt to biler hos Rafn-Larsen. Det er aldrig tvivl om aftaler og de er altid venlige og imødekommende. De ved hvad de sælger og værkstedet er til at stole på. Når tid er, køber vi nok endnu e... Voir plus
Lisez les avis des autres
I bought my Mazda at Rafn Larsen several years ago and have been doing all service checks and repairs here as well. Good quality, responsible service, always as promised & planned. The waiting ar... Voir plus
Kun rosende ord til Rafn-Larsen Automobiler herfra. Yderst kompetente og rare mennesker er hvad møder en ved første kontakt. Det er tydeligt at mærke at hele teamet bag tilstræber at møde deres... Voir plus
Super service, har kun rosende ord. Jeg har netop købt en Mazda 2 og har sjælendt oplevet bedre service end jeg oplevede hos Rafn Larsen. Ivan er omhyggelig, tålmodig og dygtig, jeg kørte derfra med... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi takker for alle anmeldelser, som vi kan og vil bruge i vores videre arbejde med at forbedre kundetilfredsheden. Virksomheden Rafn-Larsen Automobiler har været aut. bilforhandler siden 1972 og har rødder helt tilbage til 1961. Virksomheden ligger i Ballerup og har siden 2010 været autoriseret forhandler af det japanske bilmærke MAZDA. I 2015 kom mærket ISUZU til og senest i 2020 kom SUBARU. Forretningen er en full-service bilforretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter. Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark. Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer. Virksomhedens vision er at koncentrere kræfterne om de japanske kvalitetsbiler, således at kunden altid kan være sikker på, at få en pålidelig relevant og kompetent oplevelse i vor forretning. Vi ønsker, at alle kunder får en positiv oplevelse hos os! Vores team af loyale medarbejdere skal tænke og arbejde rationelt for kunderne og derigennem øge kundeloyaliteten for dermed at sikre fortsat ekspansionsmulighed for virksomheden.
Coordonnées de contact
Energivej 16, 2750, Ballerup, Danemark
- info@rafn-larsen.dk
- www.rafn-larsen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Kanon service og kompetent rådgivning…
Kanon service og kompetent rådgivning og personale
Altid god service
Altid god service. Min bil skulle til eftersyn og jeg talte med dem om morgenen og fik allerede tid om eftermiddagen.

Mazda
Har købt min Mazda igennem dem og de er altid flinke og imødekommende når man kommer. De yder altid en god service. Så har altid været tilfredse med dem.

Altid perfekt hurtig service

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Super averligt og uprofessionelt…
Super averligt og uprofessionelt service. Vi skulle ha skiftet cover på vores nøgle midt januar og 3 uger efter har de stadig ikke fået nøglen til at virke. Kenneth der alt modtager virker mildestalt ligeglad med at de har ødelagt vores nøgle, som ikke længere kan starte bilen.

Very Professional
Received professional advice, guidance and information from sales person Ivan Djurisic who was so helpful regarding my potential purchase of the new Mazda MX-30R-EV. I found Ivan to be honest and flexible with regard to trading in my old vehicle. I can recommend Rafn Larsen Ballerup if you need professional service, guidance and help when choosing a new vehicle.
Super service og hurtig ekspedition.
Super service og hurtig ekspedition.
Dejligt med et værksted som leverer varen. TAK
Det virker
Det virker.
De holder hvad de lover.
God, professional og behagelig service.
Har købt/leaset begge vores biler hos Rafn Larsen og har været meget tilfredse begge gange. De svarer hurtigt og er meget behagelige og service-mindede. Det er desuden altid nemt at få tid til e.g. dækskifte og service. Fem stjerner herfra.
Fantastisk Service
Helt fantastisk service i dag. Har fået min nye bil leveret fra Mazda og efter en katastrofe opbremsning hænger bremserne åbenbart lidt. Skal bruge bilen til tyskland i næste uge så havde brug for hurtig hjælp og det fik jeg. De kiggede på den med det samme og booket tid til på torsdag så den kan fikses. Super service og tak til Kenneth Dueholm for at gøre det muligt.
Rigtig god service
Rigtig god service, dygtig værkføre der ved hvad han taler om, rimelige priser, holder alle aftaler.
Min oplevelse hos Mazda ⭐️
Min oplevelse hos Mazda ⭐️
Jeg kan ikke rose dem nok, jeg har valgt Mazda kun pga de kompetente mennesker som arbejder der😀
De er super professionelle og yderst hjælpsomme.
Stor tak til Oliver for en kæmpe indsats for at guide, råde, vejlede og hjælpe mig alle de gange jeg har haft brug for hans og deres hjælp⭐️
Dette er ligenetop det som betyder noget når en travl hverdag skal hænge sammen så tak🙏

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Jeg vil gerne dele min oplevelse fra mit besøg på jeres autoværksted.
Hej,
Jeg vil gerne dele min oplevelse fra mit besøg på jeres autoværksted.
Jeg brugte både benzin og tid på at komme til jer fra Hillerød, som vi aftalte på forhånd. Ved ankomsten forklarede jeg Kenneth, hvad der præcis skulle laves på min bil. Kenneth lovede at kontakte mig senere for at finde en passende tid til reparationen.
Dog var jeg overrasket over, at en tid ikke blev reserveret med det samme. Desuden har Kenneth ikke ringet tilbage til mig en uge senere, hvilket jeg finder meget uprofessionelt. Dette incident har fået mig til at spilde mine ressourcer og tid forgæves.
Jeg vil gerne understrege, at min klage udelukkende handler om opførslen fra medarbejderen Kenneth Dueholm. Jeg vil gerne give ham et råd: hvis du ikke har lyst til at servicere kunder, så skal du ikke gøre det.
Desværre har denne oplevelse efterladt mig med en ubehagelig følelse, og jeg planlægger ikke at vende tilbage til jeres service for at få repareret min bil.
Med venlig hilsen,
David

Fantastisk kundeoplevelse
Fantastisk kundeoplevelse! Jeg havde brug for en vurdering af min bil, og det hele gik så nemt og smertefrit.
Super dygtigt og virkelig hjælpsomt personale :-) 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra!

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Kære Rafn Larsen Ballerup tak for god…
Kære Rafn Larsen Ballerup tak for god service samt smidig, tryg og problemfri levering af min nye Mazda 2. Særlig ros til salgschef Ivan for hans omhyggelighed, som var vigtig for mig og mit bilkøb. Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Denis.

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Altid super service og venlig personale

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Kundeservice og kvalitet er ikke i orden
Min anmeldelse handler om hvordan det er at være kunde hos Rafn-Larsen efter handlen. Jeg kan godt forstå de mange gode anmeldelser, og mit første indtryk var også sådanne.
Den korte version for dem som ikke gider læse en lang historie:
Forhandleren virker alletiders og behagelige til at starte med. Det ændre sig drastisk når der er problemer. Så min besked til andre er, køb IKKE en brugt bil hos Rafn-Larsen. Få alle aftaler på skrift og forvent ikke kvaliteten er i orden.
Den lange version af historien:
Første problem jeg stødte på var at det var kendt at bilen havde et problem med EGR ventilen. Jeg blev tydeligt lovet, at hvis bilen meldte fejl på EGR så ville ventilen blive skiftet. Værkstedet var forholdsvis hurtige til at finde tid til at se på problemet, og det jo godt. Så ville Rafn-Larsen så ikke skiftet ventilen. Det blev sagt det ikke var en rigtigt fejl, og jeg fik en ulogisk forklaring på hvorfor det var tilfældet. Jeg klager over de ikke overholder aftalen og de går med til at skifte den. Desværre så kan der gå 2-3 måneder før ventilen ankommer, men jeg vil få besked så snart den ankommer. I mellemtiden har jeg slet ikke lyst til at bruge bilen. Da min tålmodighed er brugt op og vi er over 4 måneder kontakter jeg sælger. Det viser sig at ventilen er ankommet, men det har jeg ikke fået besked om. Da ventilen blev skiftet var oplevelsen med værkstedet okay.
Det andet problem jeg løber ind i er når bilen er til syn. Den bremser meget skævt på bagaksel 50%. På grund af tidligere bøvl med forhandleren løser jeg problemet et andet sted. Det viser sig den ene bagbremse er samlet forket. Bremseklodsen ligger ikke rigtigt i kaliberen. Jeg fortalte min historie til sælger næste gang jeg var forbi forhandleren (da EGR ventilen blev skiftet). Jeg havde forventet en professiolisme at man ville lytte til hvad jeg havde at sige, men igen skuffer forhandleren. Så den beklagelse og undskyldning jeg havde forventet kom ikke. Hvad der er relevant for andre er at der ingen indikation var på at kvaliteten vil blive forbedret i fremtiden.
At en autoriseret Mazda forhandler levere en Mazda der har fejl på bremserne er under al kritik. I dette tilfælde ovenikøbet en sportsvogn(MX-5).

Réponse de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup
Super betjening og en god atmosfære.
Super betjening og en god atmosfære.
Jytte Nellemann
Fantastisk kundeoplevelse
Jeg hentede i går min nye bil (brugte) Suzuki Swift, og jeg er ovenud lykkelig for, at bilen blev min. Mødet med Ivan og Oliver har fra første sekund været utrolig positivt, og jeg har følt mig varmt velkommen og i absolut professionelle hænder. Dialogen har været på et meget anerkende niveau, tak for det. Kunne jeg give jer 10 stjerner, så fik I dem alle :-)
L’expérience Trustpilot