Vi har Rationel vinduer og døre i hele huset. Vi har haft brug for hjælp to gange på 10 år, og er begge gange blevet mødt med stor hjælpsomhed og ekspertise, både fra service afdelingen og fra medarb... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fik leveret nye vinduer og yderdøre til hus i juli 2024. Tømrer isatte dem. Nov. 2024 spontant revner det højre 3 lags yderste glas i den dobbelte terrassedør. Efter at Rationel har forlagt gl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi skulle have udskiftet en hoveddør, hurtig service fra rationel, der gik ikke længe før servicemontøren ringede og lave aftale, fantastisk service. Der mødt to montør op til aftalt tid udført et rig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rettede henvendelse til jer via hjemmeside ang. et lille problem med en Rationel dør. Vedkommende der modtog mail, ønskede ikke at servicere mig, svarede bare tilbage på min mail, med et link til f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Rationel leverer energirigtige vinduer og døre af høj kvalitet og har et bredt sortiment, som passer både til nybyggeri og renovering. Vores produkter skræddersys efter kundens ønsker og behov. Vi udvikler løbende vores vinduer og døre, så vi sikrer, at de lever op til fremtidens krav. Rationel har mere end 60 års erfaring med vinduer og døre. Hver dag gør vi os umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi tager ansvar både, når det gælder vores produkter og det samfund, som omgiver os. Rationel er et anerkendt, danskejet brand og indgår i DOVISTA A/S, som består af en række førende døre- og vinduesvirksomheder og brands i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding
Vinduer og døre, der holder!
Écrit par l'entreprise
- www.rationel.dk
A répondu à 64 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Forstod ikke helt
Forstod ikke helt, hvordan jeg slipper af med/undgår den udtalte rust på mine dørhængsler.

Réponse : Rationel Vinduer
Præcist svar på mit spørgsmål om…
Præcist svar på mit spørgsmål om reservedel, som ikke var på hjemmesiden.

Réponse : Rationel Vinduer
Fralægning af ansvar og elendig…
Fralægning af ansvar og elendig kundeservice.
Vi har købt døre hos rationel, limning i sprosserne er grimme og servicen er grotesk.
Kan på ingen måde anbefale det firma til andre

Store og uens hulrum
Store og uens hulrum mellem tape og topforsegling på vores terrassedøre. Det er meget tydeligt og ødelægger de ellers flotte døre.
Ingen forståelse fra Rationel.
Generelt dårlig kundeservice.

Réponse : Rationel Vinduer
Køb aldrig vindue ved dem
Vi har tilbage i november månede i 2024 indgivet en klage over en vindue pati der var utæt og har i maj 2025 fået det skiftet og nu i dag den 10 september 2025 stadig ikke blevet færdig med at få fuget og malet og skiftet alu udvendig da det er blevet risset har siden november 2024 haft nok 12 dage hvor der skulle komme nogen og lave noget ved det så skulle holde fri fra arbejde for at lukke dem ind men så har de ikke kunne finde ud af rækkefølge så maler kom før fuge mand og kunne ikke lave noget så 10 af gangen man har holdt fri er der ikke blevet lavet noget og ud af de 10 er 3 af gangen blevet bukket at nogen skulle komme som aldrig dukket op
Det er den ringeste service jeg noge sinde har oplevet og vi er stadig ikke færdig efter næste et år køb aldrig vindue og døre ved dem
Ja så sender de så en maler ud i dag den 24 september og hun må så kun lave ca 20 % af de fejl og mangler der er så jeg skal igen vente på der kommer en maler og laver det sidste færdig en anden gang hvor man så igen skal tage fri fra arbejde så det er 11 gang man har fri fra arbejde nu på grund af det og skal jo så også lige have den 12 gang med i hvert fald for der skal jo komme en maler igen

Réponse : Rationel Vinduer
Køb ikke døre og vinduer her!
Køb ikke døre og vinduer her!
Glasset i min nye dør (6 mdr. gammel) revnede fra top til bund - og Rationel frasiger sig al garanti efter 3 måneder med en dårlig begrundelse om et termisk brud.
Jeg har haft en glarmester ude, som siger, at det ALDRIG har været et termisk brud men derimod et dårligt glas.
De kan ikke engang selv stå inde for deres produkt!
Køb ikke her!!!!
Ringe produkt med endnu ringere kundeservice
Vi bestilte for knap to år siden større parti af vinduer og døre(hoveddør og terrassedør) fra Rationel. Og siden dag ét har der været problemer. Vil ikke liste alt op, men vil nævne at hoveddørskarmen blev leveret med kæmpe flænge, firmaets melding i kan bare montere den så skifter vi senere… vi valgte selvfølgelig ny dørkarm som tog nye 7 uger at producere. Terrassedøren blev leveret med overdimensioneret glas så grundet spændingen i døren sprang glasset. Har ikke tal på hvor mange gange de har været at udbedre fejl og mangler. Og gentagne håndværkere fra Rationel service melder at produktet er ringe og de laver udbedring på udbedring. Rationels strategi er hellere levere produkt som er i stykker fra start og så udbedre hos kunden end at fange fejlproduktion og starte forfra citat tekniker fra Rationel.
Senest har vi nu dørhåndtag som på under 1,5 år er gået i stykker - hvor jeg selv nu skal skifte det til trods for at de har haft det monteret.
Med andre ord, bare lad være med at købe herfra! Kundesupport er ligeglade, arrogante og flabede i kontakten. Absolut ikke pengene værd, vi fortryder!
Ualmendelig dårlig service..!!
Advarsel!!!!
Køb aldrig noget fra Rationel.
Har i pinsen 2025 købt et vinduesparti hvor der viser sig, at der er en fabriksfejl ved leveringen. Den ene stolpe buede 7 mm. Efter hård kamp med mange opkald til byggemarkedet og Rationel kunne de så efter 5 uger tage sig sammen til at komme og lave det! Det er så usmagelig service som noget kan være. Vi har som familie med mindre børn boet i et hjem med byggestøv som hvivler rundt pga. træk, afdækning med plader i vinduesåbningen og manglende sollys i over 2 måneder. Der har på ingen måde været forståelse af vores frustationer eller forsøgt at fremrykke processen. Rationel er uden tvivl en stor koncern som ser små private kunder som fuldstændig ligegyldige.
Så min anbefaling er: OVERVEJ ALDRIG køb fra Rationel hvis du ønsker forståelse og almindelig kundeservice.
Valgte efterfølgende at tage vinduespartiet ud og købe et nyt fra outline:-)
Har desværre Rationel vinduer og døre i…
Har desværre Rationel vinduer og døre i hele huset….og når et simpelt dørhåndtag bare ikke virker er der INGEN support og kun meget få repetitører som betyder de kan tage VILDE overpriser. Har lige haft et dørhåndtag der ikke virkede (ikke god kvalitet) og det tog reparationsfirmaet mindre end 15 min og een lille reservedel - pris kr 3000 !!!?!?!?! Komplet røveri. Hold jer til andre mærker end Rationel - det vil betale sig hurtigt. Absolut IKKE Rationelt at vælge Rationel desværre.
Bent Hansen fra support
Bent Hansen fra support
Jeg skrev en mail omkring en sag der hastede og Bent svarede med det samme kl. 07.30 - det var rigtig god service.
Kvaliteten på produktet og den måde virksomheden håndterede sagen på
Fik for 9 år siden monteret sorte træ/alu vinduer og døre fra Rationel. Så forleden at de lysegrå gummibånd der sidder mellem alu profilerne og glasset var ved at revne og blive møre. Har igennem længere tid også set grå aflejringer specielt på bund rammen da dette gummibånd afgiver dette da de ligesom er ved at blive nedbrudt. Rationel afviser alt ansvar for dette og denne produktion og siger det må være min skraber eller børste der har været årsag til dette når der er blevet vasket vinduer. Fantastisk svar når billederne absolut ikke viser det kunne være årsagen. Total dårlig service og rystet over en del på "kvalitets" vinduer kan være så dårlig.
Film alt arbejde - for din egen skyld
En stjerne rykker ikke meget med et gennemsnit på 2.2 men det fortæller lidt om deres niveau.
De sender 2 folk ud for at skifte et dørparti som er most skævt i, det har i forvejen været +1 år undervejs da de mente det kunne justeres.
De kører min bådmotor op og ned, ridser garageporten og benægter alt kendskab til trods for vi var hjemme.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.