Rationel Vinduer Avis 430

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har Rationel vinduer og døre i hele huset. Vi har haft brug for hjælp to gange på 10 år, og er begge gange blevet mødt med stor hjælpsomhed og ekspertise, både fra service afdelingen og fra medarb... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik leveret nye vinduer og yderdøre til hus i juli 2024. Tømrer isatte dem. Nov. 2024 spontant revner det højre 3 lags yderste glas i den dobbelte terrassedør. Efter at Rationel har forlagt gl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi skulle have udskiftet en hoveddør, hurtig service fra rationel, der gik ikke længe før servicemontøren ringede og lave aftale, fantastisk service. Der mødt to montør op til aftalt tid udført et rig... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Rettede henvendelse til jer via hjemmeside ang. et lille problem med en Rationel dør. Vedkommende der modtog mail, ønskede ikke at servicere mig, svarede bare tilbage på min mail, med et link til f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de fenêtres
  2. Magasin de portes

Écrit par l'entreprise

Rationel leverer energirigtige vinduer og døre af høj kvalitet og har et bredt sortiment, som passer både til nybyggeri og renovering. Vores produkter skræddersys efter kundens ønsker og behov. Vi udvikler løbende vores vinduer og døre, så vi sikrer, at de lever op til fremtidens krav. Rationel har mere end 60 års erfaring med vinduer og døre. Hver dag gør vi os umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi tager ansvar både, når det gælder vores produkter og det samfund, som omgiver os. Rationel er et anerkendt, danskejet brand og indgår i DOVISTA A/S, som består af en række førende døre- og vinduesvirksomheder og brands i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding

Vinduer og døre, der holder!

Écrit par l'entreprise

1 étoile

A répondu à 64 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Alle vinduer kom med skader alt deres…

Alle vinduer kom med skader alt,
kan overhovedet ik anbefales det var min første og sidste gang.

Udover det 2 dage føre får man at vide at halvdelen af bestillingen er 3 uger forsinket

Og den væreste service

1 septembre 2025

Hej Ali
Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse har været så utilfredsstillende. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Vi kan desværre ikke finde din ordre ud fra de oplysninger, vi har. Hvis du har mulighed for at sende os dit ordrenummer pr. mail til bej@dovista.com, vi gerne undersøge sagen nærmere.
Benjamin Jensen, Teamleder

Flotte elemeter

Flotte elemeter

Få af dem havde ridser ved modtagelse. Det tog service afd. Sig af og det blev udbedret.

16 décembre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Frederik. Uha træls med ridserne, men godt at I fik det løst. Tak for din positive anmeldelse – det motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.
Benjamin, teamleder

Hurtig hjælp 👏

18 décembre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Jens. Hvor dejligt at høre – tak for din anmeldelse!

Your support

We have not met the best support from your agent here in Iceland Húsasmiðjan. We have had some technical issues and therefore I have approached you directly. Your staff have given good and honest answers. I think your document "Monteringsvejledning" is the best there is. Thank you for your support

29 novembre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Thank you, Baldur, for your review. Good to hear and so much appreciated.
Best regards
Rationel Technical support-team

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god behandling ved en…

Hurtig og god behandling ved en reklamation om defekt håndgreb på ny teressedør.

3 décembre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Tak for din fine anmeldelse! Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene går hurtigt og glat. Det glæder os at høre, at du har oplevet netop det.

Rotting Door

We went with Rationel back in 2016. We chose them over Munster joinery thinking the quality of the product was superior. Boy were we wrong. One of our doors is already rotting behind the kick plate. Thismorning the kick plate fell off altogether.
Contacted service to be told that the guarantee had run out 2 years ago. When we purchased the guarantee was apparently only 6 years, now apparently it’s 12, even though the product is the exact same!! We were told there was nothing they could do for us except sell us a new door at full price 🙄
Very disappointing given the cost of the product compared to Munster Joinery or other companies.

3 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Intet svar efter service besøg

Efter et service besøg har jeg har problemer med vores dørhåndtag. Jeg skriver og ringer til service af flere omgange, men uden at få svar tilbage.

Min første henvendelse på mail er 29 oktober 2025, og jeg har stadig ikke fået noget svar.

Den bliver min ticket videresendt fra salg til service, og stadig intet svar.

Nu har jeg fået en automatisk “Hvor mange stjerne vil du give Rationel Vinduer?” Og her er svaret :/

Jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med et svar 😅

Mit ticket nr er: 230454

29 octobre 2025

Hej Oskar.
Uha - det er da gået helt galt. Det er vi virkelig kede af - vi beklager meget. Jeg kontakter dig mhp at få løst sagen.
Benjamin Jensen, Servicechef
Mail: bej@dovista.com
Telefon: 7221 1243

Super flotte elementer

Super flotte elementer. God vejledning ved bestilling af professionelle medarbejdere. Blev godt informeret op til leverancedagen. Flot kvalitet og nemme at montere. Lyddæmpende elementer som er perfekt på vores matrikel. Godt gået Rationel. Venlig hilsen Martin Langkjær Stålbyg i Vildbjerg.

10 novembre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Martin. Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐ Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og vi er glade for, at du har været tilfreds med både vores produkter og service.
Mette fra salgsteamet

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og præcist svar fra tekninsk…

Hurtigt og præcist svar fra tekninsk afdeling svar med billede beskrivelse 👍👍👍

31 octobre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Og tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med både ekspedition og service.
Rationel Serviceteam

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig hjelpsom venligt svar til…

Hurtig hjelpsom venligt svar til support spørgsmål om hvor man kunne få fat i tilbehør

27 octobre 2025

Hej Ian.
Hvor dejligt at høre – tak for din anmeldelse!

31 octobre 2025

Hej Sune
Mange tak – vi er glade for, at du er tilfreds! 🌟
Hilsen

Noté 1 sur 5 étoiles

Sidste gang vi køber rationel vinduer

Sidste gang vi køber rationel vinduer. Garantien udløb 18 august 2025 og opdager i dag 3 november 2025 terrassedøren er punkteret. Henvender mig til firmaet, men bare ærgerligt 3 måneder for sent. Sidst der var problemer med rationel, drejede det sig om beslag, der gik i stykker og det skete mærkeligt nok også lige efter garantien på beslag var udløbet.

3 novembre 2025

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en ærgerlig oplevelse og vi forstår godt, at det er frustrerende. Men garantiperioden er desværre udløbet, og vi følger virksomhedens gældende retningslinjer – når garantien er udløbet, kan vi ikke tilbyde dækning. Måske kan dit forsikringsselskab hjælpe dig videre – det kan være værd at undersøge.
Benjamin Jensen

19 octobre 2025

Hej Thomas.
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele din tilfredshed.
Joan Ørbæk

God support

Fik rigtig god hjælp af supporten ift. hvilken lås, der skulle bruges til netop min terassedør. Levering ikke den hurtigste og priserne er jo originalpriser (i den dyre ende). Men alt virkede som det skulle.

15 septembre 2025

Hej Thomas
Tak for din positive anmeldelse ! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service.
Joan Ørbæk

Noté 1 sur 5 étoiles

Man stiller et konkret spørgsmål til…

Man stiller et konkret spørgsmål til firmaets produkt, som firmaet ikke er i stand til at svare på, men må henvise til en anden leverandør.

20 octobre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Dennis. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at vi ikke kunne hjælpe dig direkte i denne sag. Vi forsøger altid at vejlede bedst muligt, også når det kræver henvisning til en samarbejdspartner.
Benjamin Jensen, teamleder

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte nye gummilister til et af…

Bestilte nye gummilister til et af vores Rationel-vinduer. Det kostede 500 kr. – hvoraf de 100 kr. var fragt (med UPS – og hvorfor nu det? Det er jo ikke værdigenstande, der skal fragtes).
De passede ikke. Det viste sig, at der skulle bruges en anden variant, som er 1 mm bredere, men som de ikke engang selv havde på lager. Informationen stod under beskrivelsen af listen, men så godt gemt, at ikke engang kundeservicemedarbejderen havde fundet den. Men der var kun det ene produkt - ingen varianter - i webshoppen med den profil som passede til mine vinduer, så jeg var i god tro, da jeg bestilte. Jeg fik 12 meter i én lang strimmel i en papkasse – i en åben pose.
Jeg havde skåret 2 meter af til vinduet, og forsøægt at sætte listen fast, før jeg opdagede den ikke sluttede tæt nok til. Jeg spurgte derfor om jeg kunne returnere de 10 meter. Men jeg får så at vide, at de kun sælger gummilisterne i 2 x 6 meter i uåbnede poser, og derfor kan jeg kun få 200 kr. retur for seks af de 10 meter – og skal selv betale fragt.
Det skal så siges, at det var pr. kulance, fordi jeg havde overskredet de 14 dages returret med nogle uger. Men jeg synes dels ikke, de havde gjort tydeligt nok opmærksom på, at der skulle bruges en særlig variant til ældre vinduer – og desuden synes jeg ikke, det var rimeligt, at jeg kun kunne returnere 6 meter, når jeg nu havde 10 meter i én lang strimmel.
Men det fastholdt man hårdnakket hos Rationel. Det vil sige, at jeg kunne imødese at få 150 kr. ud af at sende dem 10 meter liste tilbage, som de så efterfølgende kan sælge igen for 300 kr.
Det er måske en lille ting, men det er i hvert fald dårlig kundeservice af så stor en virksomhed. Jeg har Rationel-vinduer og -døre i hele mit hus for mange tusinde kroner – og det er gode produkter, som jeg i årevis har anbefalet til andre. Men det er da slut nu, når man får så dårlig en behandling i en så relativt lille retursag.
Det eneste Rationel får ud af det, er de 500 kroner, jeg har betalt dem for ingenting. De lister ryger i skraldespanden – og så mister de en kunde, som bare har bidraget med endnu en dårlig anmeldelse her på Trustpilot.

23 octobre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Morten. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger. Din feedback er vigtig, og vi tager den med videre i vores arbejde med at forbedre både information og service.
Benjamin Jensen, Service Teamleder

Noté 1 sur 5 étoiles

F… Rationel Har lige modtaget…

F… Rationel Har lige modtaget vinduer/døre til hele vort hus, og har modtaget ifølge en SØD medarbejder, 1 forkert vindue. Gennemgår ordren med hende over tlf, hvor ALT bliver vendt omkring vinduet, og hun erkender DE har leveret forkert vindue. Får så en opringning fra en mega arrogant mand, som fuldstændig affærdiger reklamationen. Vi havde tilbudt nedslag mod at beholde det de har sendt, kontra retur og spildte resurser/vindue.
Gid jeg ku leverer hele møget retur!
Køb IKKE hos Rationel.. tager en i r….
Og nu kommer garanteret et svar fra dem efterfølgende med “affærdigelse” af dette opslag.
Gennemgik HELE ordren med det firma som rationel sælger gennem. Og igen, den søde dame om formiddagen gav OS RET. Sjovt som “man” så vender den til “egen” vinding efterfølgende..
Gid man kunne give minus stjerner.

22 octobre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Dorthe. Tak for din anmeldelse. Vi beklager forløbet og forvirringen mht. din ordre/levering. Vi har nu undersøgt sagen grundigt og fulgt op direkte pr. mail med en begrundelse for vores vurdering af sagen. Vi håber det forklarer sagen. Du er meget velkommen til at vende tilbage, hvis du har yderligere spørgsmål.
Mette Foged, teamleder

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Ove. Tak for din positive anmeldelse. Det varmer så dejligt :-) Tak fordi du tog dig tid til at dele din tilfredshed.
Benjamin Jensen
Teamleder, Service

Køb ikke dine nye vinduer hos Rationel Vinduer

Nyt hus (benyttes som sommerhus) fra 2022 med Rationel Vinduer. Umiddelbart efter indflytning er der problemer med vand indtrængning ved terrassedøre (og vinduer), når det regner - uanset vandmængder. Der konstateres mindre vandskade på gulv i køkken alrum, som pga. træg og uhensigtsmæssig sagsbehandling hos Rationel Vinduer, udvikler sig til en stor vandskade, hvorefter der i 2024 lægges nyt gulv i køkken alrum, ligesom 2 x terrassedøre udskiftes.
Efterår 2025: der er atter vand indtrængning - nu ved alle terrassedøre - i alt 5 sæt at dobbeltterrassedøre.

Årsag til vand indtrængning i alle årene: Rationel Vinduer er et produkt, hvor den øverste karm/ramme på døre og vinduer, er fabrikeret uden skråt snit og uden vandnæse. Dvs, at al regnvand - især når det samtidig blæser -, bliver liggende på øverste karm/ramme over alle vinduer og terrassedøre, hvorefter vandet løber ned af disse indendørs.

Som man kan læse på Trustpilot er problematikken et kendt problem.

Vi finder det ualmindeligt arrogant, at Rationel Vinduer fortsat sælger vinduer og terrassedøre, uden fornyende tiltag, så vandskader undgås.

F.eks kunne montering af vandnæse være én af flere løsninger på problematikken med vand indtrængning.

Fra fagfolk (tømrer og snedker) er udmeldingen den samme: den nuværende udformning af vinduer og terrassedøre hos Rationel Vinduer er så dårlig konstrueret, at de råder deres kunder til at vælde andre vindues fabrikanter.

Det vidste vi desværre ikke i 2022.

3 octobre 2025

Réponse : Rationel Vinduer

Hej Sheila. Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om de gentagne problemer med vandindtrængning og de gener, det har medført – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have med vores produkter.
Din feedback er taget videre internt, og vi tager den meget alvorligt.
Lars Pedersen
Senior Director, Aftersales & Service

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus