Red Barnet Avis 166

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kunne man give nul stjerner….så fik I det! Det er så ærgerligt at en organisation som kun burde hyldes for for sit gode arbejde, skal have en stjerne og kun fortjener 0, når det kommer til plej... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De gør sikkert en masse godt, men kundeservice er ikke en af dem. Jeg har prøvet at opsige mit abbonnoment i cirka et år og de bliver ved med, på en eller anden måde, at aktivere vores tidligere betal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved SuperBrugsen i Haarby i dag, 3 friske unge mennesker var på sagen og informerede fint om Red Barnet (Hjalte fik mig overbevist) jeg er sikker på at mange bække sm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en god oplevelse igår d. 28.01.21 udenfor Superbrugsen, Hammelstrupvej SV, med 2 af jeres søde kampagne medarbejdere, Sarah og Kirstine fra "Slet Mig". Vi fik en en konstruktiv samtale omkring p... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Red Barnet er en del af Save the Children - verdens største uafhængige børneorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder. Red Barnet giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Undlad at bruge mobilepay!

Gav et bidrag ved den seneste indsamling, men var så dum at bruge mobilepay. Er efterfølgende blevet ringet op både midt på aftenen og i arbejdstiden med mere tiggeri (bare 1-2 uger efter jeg havde givet. Der ringes fra forskellige numre, men de bliver løbende blokeret, så det stopper vel på et tidspunkt. Ærgerlige metoder.

13 septembre 2022

du kan ikke afmelde!

hvordan afmelder jeg? jeg har ingen penge til at give væk til andre da jeg selv har desperat brug for dem. utroligt irriterende ikke at kunne afmelde og skulle ind på betalingsservice for at annullere betalingen.

3 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

GIV INGEN PERSONLIGE OPLYSNINGER hvis…

GIV INGEN PERSONLIGE OPLYSNINGER hvis du ikke vil miste penge..
Min mand blev antastet af én fra Red Barnet, uden for Dagli brugsen i vores nærområde. De får sig en snak hvor min mand han siger at han selvfølgelig er enig med Red Barnet representanten, i at de godt kunne bruge noget mere støtte. Min mand siger på intet tidspunkt, at han har lyst til at støtte dem økonomisk. Han får forståelsen af at representanten mangler digitale underskrifter til at bede om flere statslige midler og i samtalen får representanten spurgt efter min mands navn og adresse, hvilket han giver, fordi han ikke tror de kan tilmelde ham noget uden hans juridiske samtykke.. de sender vel højst bare et girokort, ik?
Nope!
Nu er der jo så blevet reservet et beløb på vores fælleskonto, til betaling den 1. Juni. Heldigvis tilmeldte de en konto som vi aldrig selv tilmelder betalinger til, fordi vi bruger en anden konto til den slags. Havde de tilfældigvis tilmeldt den vi plejer at betale fra, var de nok sluppet afsted med det i en rum tid..
Det her er bondefangeri af den grovere slags og normalt støtter vi gerne den slags, med hvad vi kan undvære hvis vi ser en samlebøsse. Men de skal da nok få snydt nogle stakkels godtroende mennesker, så vores støtte stopper bare her, efter den behandling

28 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Blev i dag på vej ind i superbrugsen i…

Blev i dag på vej ind i superbrugsen i Rødekro, mødt med en ihærdig ung mand fra red barnet, der ville have mig til at støtte et projekt omkring digital mobning, da jeg er et høfligt menneske blev jeg stående og lyttede, fik sagt at jeg gerne ville overveje om jeg ville gi noget, han fik navn, cpr nr, mail, men da han bad om kortoplysninger bakkede jeg godt nok engang, havde hverken mobil eller kørt med, men er godt nok målløs over sådan en frækhed, det er da vist heller ikke lovligt 🤔 næste gang vender jeg om og handler et andet sted og støtter ihvertfald aldrig red barnet

25 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Bliver ringet op trods støtte gennem…

Bliver ringet op trods støtte gennem månedligt medlemskab. De vil gerne have jeg støtter med mere. Det er virkelig træls. Har meldt mig ud og støtter en ny organisation, der ikke bliver ved med at presse.
Ret usmageligt - og ærgeligt, for de modarbejder jo sig selv.

3 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Uopfordrede SMS'er - er spam.

RB skriver at de står i en ekstraordinær situation og derfor mener sig berettiget til at sende SMS'er uopfordet...

Den holder ikke.

I har sat mig på den liste - så det er også jeres problem at få mig fjernet...!

Réponse de Red Barnet

Hej Lars. Vi vil meget gerne sørge for at du ikke modtager SMS’er fra os fremadrettet, så send en mail til medlemsservice@redbarnet.dk med dit tlf nr, så tager vi os af det med det samme. Mvh Nina

Red Barnet sender uopfordrede SMS'er

Red Barnet sender uopfordrede SMS'er. Jeg har ikke nu og aldrig før haft noget med dem at gøre, så de skal ikke tigge efter penge. Jeg er bedøvende ligeglad med ekstraordinær situation etc. Jeg har doneret til Ukraine andetsteds i forvejen. Der står dæleme også, send bla bla for at afmelde SMS! Hvad med om jeg skulle tilmelde mig før de sendte nogen?

Réponse de Red Barnet

Hej Rasmus. Vi beklager ulejligheden. Vi vil meget gerne sørge for at du ikke modtager SMS’er fra os fremadrettet, så send en mail til medlemsservice@redbarnet.dk med dit tlf nr, så tager vi os af det med det samme. Mvh Nina

Noté 1 sur 5 étoiles

Måske er det bare mig der har svært ved…

Måske er det bare mig der har svært ved at få øje på rimeligheden i en så skyhøj månedsløn som enten direktør eller tæt på lige så højt ansat i en velgørende organisation ?
Hvor stor en procentdel går direkte til de nødlidende og hvor kan man tjekke konkrete fakta for dette ?

Noté 2 sur 5 étoiles

Sender uopfordrede SMS beskeder

Jeg bryder mig virkelig ikke om uopfordrede SMS beskeder.

Svært at tro at i er gode til det i gør når jeres rating er som den er.

Réponse de Red Barnet

Hej Brian. Vi beklager meget ulejligheden. Grunden til at vi har sendt en SMS ud er fordi vi står i en helt ekstraordinær situation, hvor behovet for hjælp er meget stort – og meget presserende. Samtidig oplever vi en meget stor interesse for at støtte vores arbejde. Vi oplever, at rigtig mange mennesker henvender sig uopfordret for at spørge, hvordan de kan hjælpe. Derfor har vi valgt at række ud til en større del af befolkningen for at tilbyde en nem måde at hjælpe på – nemlig ved at støtte over sms. Hvis du ikke ønsker at modtage SMS’er fra os fremadrettet, så send os dit tlf nr til medlemsservice@redbarnet.dk, så tager vi os af det hurtigst muligt. Mvh Nina

Noté 1 sur 5 étoiles

Opkald på mærkelige tidspunkter....

Først sender de mig sms'er jeg ik har bedt om, der næst ringer de kl 20.45 en hverdags aften... Jeg pointerer pænt til hende i den anden ende jeg ik har hverken tiden eller interessen da jeg ligger og sover, og hun snakker videre.
Hvor har i overhovedet mit nr fra? Og nej, det er ik offentlig tilgængeligt... Jeg har hemmelig nr og adresse.

Réponse de Red Barnet

Hej Susanne. Tak for din besked, jeg beklager meget ulejligheden. Jeg vil meget gerne undersøge, hvordan vi har fået fat i dit telefonnummer, når det er hemmeligt. Hvis du sender mig dit telefonnummer i en mail til medlemsservice@redbarnet.dk, så kan jeg finde ud af, hvad der er sket, og sørge for, at du ikke modtager SMS'er eller opkald fra os fremadrettet. Jeg beklager endnu en gang den dårlige oplevelse. God dag. Mvh Nina

Noté 1 sur 5 étoiles

De skal bare ikke sms’e hele familien

De skal bare ikke sms’e hele familien, hvis vi vil give noget, skal det ikke være fordi de skriver…!

Réponse de Red Barnet

Hej Patrick. Vi beklager ulejligheden. Det er selvfølgelig helt op til jer hvorvidt I ønsker at støtte eller ej. Vi vil meget gerne hjælpe med at afmelde jeres telefonnumre, så vi kan sikre at I ikke modtager SMS’er fra os fremadrettet. Send os en mail på medlemsservice@redbarnet.dk med jeres telefonnumre, så sørger vi for at afmelde jer. Mvh Nina

sender spam sms'er

sender spam sms'er. jeg vælger selv hvem, hvad, hvor og hvornår jeg hjælper andre. det er 100% udelukket, at jeg donere noget igennem jer nu!

Det er jo total usmageligt at kontakte folk på den måde!

Redigeret: hvorfor sender en mail når man kunne svare på sms'en med RBSTOP
Tænker den frameldelse er lige så gyldig som den på mail. Om ikke andet, må man tage sagen videre hvis i fortsætter jeres hovedløse handlinger.

Det er fantastisk så mange der hjælper til, men lad os nu selv vælge igennem hvilken vej, vi alle hver især hjælper til!
At tage beslutningen, og tænke "det er nok smart at sende den ud til alle danskere" (fordi alle jeg har talt med, har fået sms'en) er bare at gå over grænsen.

Prøv med tv/radio eller reklamer på de sociale medier. Det andet er bare at gå for langt!

Réponse de Red Barnet

Hej Emil. Vi beklager meget ulejligheden. Grunden til at vi har sendt en SMS ud er fordi vi står i en helt ekstraordinær situation, hvor behovet for hjælp er meget stort – og meget presserende. Samtidig oplever vi en meget stor interesse for at støtte vores arbejde. Vi oplever, at rigtig mange mennesker henvender sig uopfordret for at spørge, hvordan de kan hjælpe. Derfor har vi valgt at række ud til en større del af befolkningen for at tilbyde en nem måde at hjælpe på – nemlig ved at støtte over sms. Hvis du ikke ønsker at modtage SMS’er fra os fremadrettet, så send os en mail med dit tlf nr på medlemsservice@redbarnet.dk, så tager jeg mig af det med det samme. Mvh Nina

Rådden forening.

Rådden forening. Skamløst tiggeri. Skal forbydes omgående. Tænk hvis alle foreninger henvendte sig på SMS eller mail?
Alle ved at pengene går til administration (lønninger), så stem på et parti der vil hjælpe børnene og spar dine penge.
Jeg tilråder alle at blokere Red Barnet nu !!

edit: I får ALDRIG flere oplysninger om mig frivilligt. Uetiske skod foretagende. Tigge SMS er ikke i orden!! Og de ansatte burde skamme sig. Få et ordentligt job, som ikke går ud på at misbruge andre mennesker.

Réponse de Red Barnet

Hej Søren. Vi beklager ulejligheden. Vi vil selvfølgelig gerne sikre os, at du fremadrettet ikke modtager SMS’er fra os, så send os en mail med dit tlf nr på medlemsservice@redbarnet.dk, så tager vi os af det med det samme. Mvh Nina

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg finder det usmageligt at modtage en…

Jeg finder det usmageligt at modtage en sms-besked, trods man er reklame-beskyttet. Uanset hvad formål indsamlingen måtte være til, har jeg frabedt mig reklamer af en grund. Det gælder også sms.

Stop jer selv. Utrolig respektløst og usmageligt.

Réponse de Red Barnet

Hej Katrine. Normalt sender vi primært SMS’er til personer som tidligere har givet os en donation, eller på anden vis udvist interesse for vores arbejde. Men vi står i en helt ekstraordinær situation, hvor behovet for hjælp er meget stort – og meget presserende. Samtidig oplever vi en meget stor interesse for at støtte vores arbejde. Vi oplever, at rigtig mange mennesker henvender sig uopfordret for at spørge, hvordan de kan hjælpe. Derfor har vi valgt at række ud til en større del af befolkningen for at tilbyde en nem måde at hjælpe på – nemlig ved at støtte over sms. Som velgørende organisation hører vi under indsamlingsloven og må derfor gerne kontakte dig uden forudgående tilsagn, men jeg vil meget gerne sørge for at det ikke sker fremadrettet. Send mig en mail med dit tlf nr på medlemsservice@redbarnet.dk, så tager jeg mig af det med det samme. Mvh Nina

Noté 1 sur 5 étoiles

Så træt at uopfordrede sms'er

Så træt at uopfordrede sms'er, har tidligere frabedt mig deres mail/sms'er, men de bliver ved ☹️☹️.
Støt dem ALDRIG, du kommer aldrig ud af deres klør igen.

Réponse de Red Barnet

Hej Bøje. Vi er rigtig kede af, at du har fået en SMS, selv om du tidligere har afmeldt dig. Der er to grunde til, at det kan være sket: enten kan det være fordi at du har skiftet telefonnummer, og så har vi ikke registreret dit nye telefonnummer. Dermed har vi ikke kunne sikre, at vi ikke sendte til dit nye nummer.
Eller det kan være fordi der er gået mere end to år siden du afmeldte dig. Ifølge datalovgivningen må vi nemlig højst opbevare oplysninger om dig i to år.
Vi vil meget gerne sikre os at det, så vidt muligt, ikke sker igen, og håber derfor, at du vil kontakte os på medlemsservice@redbarnet.dk. Husk at skrive dit telefonnummer i mailen. Mvh Nina

Robinsonlisten ignoreres helt bevidst

Trods tilmelding til Robinsonlisten modtager jeg spam pr. SMS.
På redbarnet.dk forsøger man at skrive sig udenom mit fravalg af spam - ynkeligt at man tillader sig at tilsidesætte MIT valg.

"Det er vores erfaring at mange, der er skrevet på Robinsonlisten, har skrevet sig på, fordi de ønsker at blive fri for irrelevante reklamer af alle slags. Men også, at de fleste godt kan se relevansen i at vi kontakter dem i en ekstraordinær situation som denne. Og til trods for ønsket om at være på Robinsonlisten vil rigtig mange gerne bakke op om vores arbejde for de børn, der har så stort behov. Derfor sender vi i særlige tilfælde SMS’er til dig, der er tilmeldt Robinsonlisten"

Ovenstående frit fortolket:

"Jeg mener at vide, at de fleste mennesker, som har købt en hvid bil, egentlig hellere ville have en rød, så jeg går rundt om natten, og maler tilfældige hvide biler røde
Jeg er ikke helt så god mod børn, som I formentlig er, men I kan helt sikkert sætte jer ind i, at jeg hjælper folk, som ikke er i stand til at træffe selvstændige valg?"

Afslutningsvis vil jeg helt ekstraordinært tilbyde ansatte i Red Barnet, at uanset hvilken farve din bil har, maler jeg den gerne for dig. Overlad trygt valg af farve til mig - jeg kender dine ønsker bedre end du selv ;-)

Er så træt at dem

Er så træt at, at blive spammet til med deres sms'er, når man prøver at lave det stop som de beskriver får man kun dobbelt op på henvendelser.. Det er simpelthen ikke iorden

Hej Carsten.
Det er jeg selvfølgelig ked af at høre, vi beklager mange gange ulejligheden.

Har du mulighed for at sende dine oplysninger til mig på mailen: medlemsservice@redbarnet.dk? Så vil jeg sikre at vi fremover ikke kontakter dig.

Hvis du har andre spørgsmål eller andet vi kan være behjælpelige med, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os.

Jeg beklager igen ulejligheden.

Anna - Red Barnet

Jeg får også spammails

Jeg får også spammails, og er medlem af Robinsonlisten. Er dette lovligt? Jeg anmelder det som spam.

Hej Klaus.
Det er jeg ked af at høre.

Som velgørende organisation har Red Barnet mulighed for at kontakte dig uden forudgående tilsagn. Dette gør vi kun i sjældne tilfælde, når sagen er særlig presserende. SMS’er er en af de mest effektive måder, vi kan nå flest muligt danskere på, og få opbakning til vores arbejde.
Det er vores erfaring at mange, der er skrevet på Robinsonlisten, har skrevet sig på, fordi de ønsker at blive fri for irrelevante reklamer af alle slags. Men også, at de fleste godt kan se relevansen i at vi kontakter dem i en ekstraordinær situation som denne. Og til trods for ønsket om at være på Robinsonlisten vil rigtig mange gerne bakke op om vores arbejde for de børn, der har så stort behov. Derfor sender vi i særlige tilfælde SMS’er til dig, der er tilmeldt Robinsonlisten.

Hvis du vil afmeldes SMS’er, kan du sende en SMS med teksten ’RBSTOP’ til 1277 eller en mail til medlemsservice@redbarnet.dk – husk at oplyse dit telefonnummer.

Jeg beklager ulejligheden.

Jarl - Red Barnet

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus