Kunne man give nul stjerner….så fik I det! Det er så ærgerligt at en organisation som kun burde hyldes for for sit gode arbejde, skal have en stjerne og kun fortjener 0, når det kommer til plej... Voir plus
L'entreprise a répondu
De gør sikkert en masse godt, men kundeservice er ikke en af dem. Jeg har prøvet at opsige mit abbonnoment i cirka et år og de bliver ved med, på en eller anden måde, at aktivere vores tidligere betal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved SuperBrugsen i Haarby i dag, 3 friske unge mennesker var på sagen og informerede fint om Red Barnet (Hjalte fik mig overbevist) jeg er sikker på at mange bække sm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Red Barnet er en del af Save the Children - verdens største uafhængige børneorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder. Red Barnet giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
red barnet fremsender opråb til handling med penge selvfølgelig for at redde 40000 børn i Ukraine.
Det er fup og svindel.
Total ufattelig markedstingførsel og ubegribelig hensynsløst at tjene penge på andres nød
Red barnet er ejet af Putin
Man modtager uopfordret mails og sms'er fra denne godhedsindustri-fabrik.
Er lige blevet opsøgt af en Red Barnet medarbejder foran Netto. Han spurgt, om han måtte fortælle mig lidt om en sag de havde i Red Barnet for tiden, at det kun ville tage 10. Min. Det sagde jeg ok til, inden jeg får set mig om, skal han bruge mit telefon nummer, da jeg spørger hvorfor, så det kun til, at de kan få mit svar på hvordan han havde været overfor mig. Dernæst remsede han videre om denne sag om mobning af danske børn på nettet, så skulle han lige bruge min fødselsdato og de sidste i mit cpr.nr. igen kun ift. at de skulle bruge det som dokumentation på, at jeg ikke bare var en fiktiv person, han snakkede med. 1-2-3 så kommer det frem jeg skal til at støtte en sag med et månedligt beløb ! Jeg havde tidligere spurgt om man kunne få tilsendt materiale “ja ja det får du” - ja det skal jeg love for, når man har registeret sig til et abonnement. Jeg bad medarbejderen om at slette mine data, for det vil jeg ikke være med til - blev mødt med et “Hvorfor - det jo en god sag for danske børn”. Synes simpelthen det er en usmagelig markedsføring en organisation som Red Barnet vil stå indenfor.
Indsamlingsontainere med dårlige luger, hvor poserne sad fast, som ofte blev tømt for sjældent, så der i perioder flød med poser og sække. Ca. 1 år efter første kontakt, kom der andre containere (da de andre åbenbart ikke kunne udbedres) og lovning på tømning 2 gange om ugen fra virksomheden Trasborg, som står for containernes stand og tømning.
Jeg har nu i 3 dage forsøgt at afmelde mit abonnement via den mail red barnet referer til at man skal afmelde dig abonnement på... De svarer ikke, det er virkelig dårlig service, og et bondefangeri.... Når man taler med dem på gaden, giver de udtryk for at man kan melde sig ud nemt, og lige når man har lyst.. I ville få meget mere ud af at være ærlige..
Hvis man kunne give minus havde jeg gjort det.
Jeg tror på, at Red Barnet har nogle gode sager - bestemt; men når de udsender facer'e til at antaste folk ved supermarkeder i små byer, ja, så mister jeg al respekt for dem.
Jeg sagde ja til at svare på spørgsmål, da jeg troede, det var en Coop-medarbejder med en spørgeskemaundersøgelse (!). Jeg lod ham bare skvadre derudad, men satte grænsen, da han bad om min fødselsdato - det fik han ikke, og så stak jeg ham en løgn om, at jeg ville se på det online - bare for at slippe for ham. Så sagde han, at jeg ikke ville kunne få en lige så fordelagtig pakke (!); men da jeg svarede, at det ingen betydning havde, stoppede han.
Jeg har aldrig talt med Red Barnet, eller støttet dem med penge.
Af en eller anden årsag har de fået det muligt at lave en MÅNEDLIG aftale med dem selv hvor jeg betaler 150 kr.
Som jeg har betalt til i God knows how long...
Umuligt at slippe ud af deres kløer når først de har kontaktinfo! Jeg støttede i et par måneder med lidt mønt, som jeg dog valgte at droppe da de næsten hver dag ringede for at spørge om ikke jeg ville give lidt mere end jeg gjorde.. Det havde jeg ikke lyst til, så jeg afmeldte dem fra betalingsservice.. Siden da har haft gennemsnitligt 20-25 opkald pr måned fra et utal af forskellige numre, som alle præsenterer sig som værende fra Red Barnet.. Jeg blokerer dem løbende, men de fortsætter med at ringe fra nye numre. Da jeg spurgte ind til hvordan man bar sig ad med at blive slettet i deres system, havde sælgeren en generisk undskyldning om at de SKULLE opbevare mine kontaktinfo i X antal år fordi jeg tidligere havde støttet dem, så næste skridt bliver vel klagenævn, ombudsmand eller hvem hulen der kan løse sådan noget... Usympatisk og kynisk er de første ord der kommer frem hvis jeg skal beskrive forretningsmodellen, med provisionslønnede gadesælgere, provisionslønnede Telemarketingmedarbejdere på telefonen osv..
Giv dem for guds skyld ikke nogen som helst oplysninger, de opgiver ikke og er kun ude på at redde deres egen röv! Gad vide hvor mange af de penge de kradser ind, der rent faktisk går til de børn de foregiver at ville hjælpe?
Jeg har prøvet at oprette en profil på deres intranet kaldet frivillignet de sidste par dage efter en samtale med deres lokale HR-leder, og de rykker for børneattest, der skal laves på profilen. Deres intranet virker ikke, da hovedkontoret er for beskæftiget til at have IT-support...? Og jeg får at vide at jeg skal ansøge om at blive frivillig igen og igen, fordi så kan de oprette mig. Og derefter får jeg at vide, at jeg ikke må spamme deres hovedkontor...xD
Mangler minus stjerner. Lever slet ikke op til deres logo.
Jeg har støttet med 100 kr. om måneden i +5 år.
Stoppede med at donere, da de blev ved og ved med at ringe og spørge om man ikke ville donere 150 kr.
Efter jeg gentagende gange forklarede dem at jeg ikke var interesseret i at støtte med mere end de 100 kr. jeg allerede gjorde, og de skulle stoppe med at kontakte mig, så stoppede jeg også med at støtte med de 100 kr.
Efterfølgende har de så kimet mig ned stort set hverdag siden, nogle dage flere gange om dagen.
Måske de skulle ændre deres ”salgsstrategi”, så det føles som om det er en velgørenhedsorganisation man støtter og ikke et eller andet skod call center med wannabe wolf og wall street medarbejdere, når man snakker med deres provisionslønnede skod sælgere.
Havde en god oplevelse igår d. 28.01.21 udenfor Superbrugsen, Hammelstrupvej SV, med 2 af jeres søde kampagne medarbejdere, Sarah og Kirstine fra "Slet Mig". Vi fik en en konstruktiv samtale omkring problemet vedr. Illegal udlæggelse af sexuelle billeder på internettet mv. Sarah og Kirstine brændte varmt for sagen. ❤
Støtter allerede med 125 kroner om måneden til red barnet. Desværre er red barnet lige som bette baby i super brugsen som tigger slik. Mig ha og mig ha. Jo mere slik snotungen får desto mere tigger han. Ingen forskel med red barnet opførelse. Denne gang gik det så ud over ens nattesøvn med om de mig minsandten ikke ringer på de mest tåbelige tidspunkter hvor andre folk sover eller er på arbejde. Træls man bliver straffet for at give et bidrag. Fortsætter det. Vil jeg ikke støtte mere. Har endda en autisme diagnose, som faktisk gør at jeg ikke kan klare de opringninger. Derfor fortsætter det. Vil et personale hvor jeg bor, blive nødt til at afmelde mig
Hvis I absolut skal agere stor virksomhed, så find i det mindste et ordentligt reklamebureau. Disse klamme og talentløse kampagner er for plat. Følelsesporno hørte til i 10'erne. Vi er hermed færdige med at støtte jer.
Desværre er næsten alle nødhjælp organisationer bare pengemaskiner..
Høj løn til direktører, sminkede regnskaber (ligesom dem alle)
og så det crap allesammen lukker ud med under 10% administrationsudgifter. det nok nærmere 90.. (ville elske at blive modbevist her)
En god samarbejdspartner og super søde til, at hjælpe med råd og spring
Jeg blev ringet op af deres sælger. Jeg sagde høfligt, at det ikke havde interesse.
Jeg sagde, jeg havde travlt, men det var hun ligeglad med.
Det kan ikke passe at i skal ringe til folk og blive ved med at presse på
for at få donationer når man siger nej tak i begyndelsen af samtalen.
Jeg er for i øvrigt tilmeldt Robinsonlisten, så det burde i respektere.
Har lige læst om dagens indsamling hvor Red Barnet har punget 4.200 kr ud til hver af de influenzere de har lokket på gaden for samle ind...🤮🤮🤮 Hvordan i alverden kan det overhovedet give mening at give folk så mange penge for at samle ind??? Burde de glubsk instagrammere eksempelvis ikke tilbyde sige gratis til formålet. Eller er det fordi at organisationen ellers ikke ville få samlet 10 kr sammen da vi jo ved hvor anmassende deres "spot" fadere er på gaden og i by billedet når de skal lokke folk i deres varetægt til at blive medlem og støtte automatisk.... 😱😱😱 Jeg kaster op bare ved tanken om deres måde at agere på...
En savoir plus sur les différents types d'avis.