Rent-a-skibox Avis

TrustScore 2.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Sport

Informations provenant de diverses sources externes

Verhuur en verkoop van Hapro en Thule skiboxen, dakkoffers, fietsdragers, dakdragers, Portable DVD-spelers en Mio navigatiesystemen met vestigingen in Helmond en Amersfoort

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Vestiging Tilburg

Vestiging Tilburg
Echt prima geholpen. Alles lag keurig op tijd klaar. De medewerker ging meteen aan de slag terwijl ik kon genieten van een bakkie koffie. De bevestiging van de bestelde dakdragers ging (buiten de schuld van het bedrijf) niet erg gemakkelijk, maar de medewerker gaf niet op en wilde dat e.e.a deugdelijk en veilig was bevestigd. Alleen maar lof

8 mars 2024

Slechte service

Slechte service. Reageren niet op op of mail. Telefonisch niet te bereiken. Volgens bandje ivm drukte. Maar via e autogarage te horen gekregen dat ze alleen nog maar reageren op mail en app. Hebben discussie over wel/ niet goed geleverd skibox maar niemand die hier fatsoenlijk contact over op wil nemen. Al met al dus flinke afknapper

8 août 2022

Beste heer/mevrouw,

Vervelend dat u niet te vreden bent met onze dienstverlening. We hebben eea even voor u nagekeken, maar er is wel degelijk op uw berichten inhoudelijk gereageerd. Dat de inhoud van de booschap vervelend voor u is vinden wij natuurlijk ook zeer spijtig, maar u heeft een dakkoffer kapot ingeleverd en het spreekt dan voor zich dat de hieruit voortvloeiende kosten conform onze verhuurvoorwaarden op u verhaald worden. U blijft zich hier echter ten onrechte tegen verzetten, maar Rent-a-skibox heeft zoals ook bij u aangegeven deze zaak als afgehandeld beschouwd. We vinden het zeer spijtig dat deze boodschap u maar niet wil bereiken.

M.vr.gr.
Tom - Klantenservice Rent-a-skibox.

Waardeloze klantenservice! Nooit meer

Waardeloze klantenservice. Twee keer contact met hen opgenomen. Eerste keer omwille van extra informatie die ik wilde weten ivm dakdragers. Ik werd gewoon afgewimpeld en kreeg alleen maar linkjes door van hun website. (Als die website al mijn vragen had beantwoord, zou ik geen contact opnemen). Tweede keer wilde ik 4 dagen voor mijn montage even dubbelchecken dat de bestelling nog steeds staat zoals besproken want wil liever de dag voor vertrek niet voor verrassingen komen te staan. Wilde ze niet op ingaan en kreeg letterlijk te horen : "Sorry maar het is zo super druk dat we niet alles 2x kunnen doen". Als je geen antwoorden wil geven op je Whatsapp- of chat-service en alleen maar klanten doorverwijst naar website of verstuurde e-mails ... dan kun je ook beter geen chatfuncties aanbieden., toch?! Waardeloos!

19 juillet 2022

Réponse de Rent-a-skibox

Beste Tim, dank voor je review. Spijtig te lezen dat je ontevreden bent. Het klopt dat het erg druk is op dit moment. De zomerperiode is immers een hoogseizoensperiode voor ons. Je hebt inderdaad navraag gedaan naar de status van je reservering. We zijn het niet met je eens dat we er niet op in wilde gaan, daar we je immers verwezen hebben naar onze bevestigingsmails waarin zeer gedetailleerd vermeld staat wat, waar en wanneer je e.e.a. gereserverveerd hebt. Het heeft ook duidelijk onze voorkeur om e.e.a. per mail te bevestigen, want dan weten we beiden (klant en rent-a-skibox) wat de afspraken zijn en wat er van elkaar verwacht kan worden. Om deze reden adviseren wij u ook om de mails goed door te lezen, dit voorkomt eventuele verrassingen. Wel jammer dat u zich in deze aanpak niet kunt vinden.

Met vriendelijke groeten
Tom - Klantenservice Rent-a-skibox

Ondeugdelijk(e) materiaal/montage

Skiboxdragers achter zaten los bij aankomst op bestemming en gingen op de terugweg weer los. Bij melding hiervan eenmaal thuis werd ik (na meer dan 72 uur) doorverwezen naar de Voorwaarden, waarin staat dat je dergelijke problemen binnen 48 uur na constatering moet melden, dus geen verdere hulp/compensatie. Wel 10% korting op eventuele volgende keer huren (als of...). Ook heb ik na 4 dagen de borg nog niet teruggekregen. (Volgens de medewerker van Hertz was de set ondeugdelijk, maar ja, dat had hij misschien bij het monteren ook wel kunnen zien.)

17 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima bedrijf om een dakkoffer te huren.

Snap de lage waardering niet zo. Onlangs een dakkoffer gehuurd en meer dan tevreden. Overzichtelijke website, snel bevestiging ontvangen, montage adres in Hengelo top, en de borg netjes na 2 dagen teruggestort. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

1 août 2021

Slechte Service

Ik werd slecht behandeld wanneer ik probeerde de bestelling the annuleren. Alleen dat was te moeilijk voor hun. Ik heb gebeld en de man aan de telefoon was erg onaardig. Uiteindelijk moest ik alsnog betalen terwijl ik de trekhaak koffer niet heb gebruikt. Voorderest met de bestelling werd ik goed behandeld.

30 juillet 2021

Beste Teun,

Vervelend te lezen dat u niet kon annuleren, maar waarschijnlijk berust dat op een misverstand want over onze annuleringsregels bestaat wat ons betreft geen onduidelijkheid:

Het feit dat je de trekhaakkoffer niet wilt gebruiken is natuurlijk een eigen keuze en doet er verder niet aan af of de annuleringsregels wel of niet van toepassing zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Rent-a-skibox misleidt de klanten.

Rent-a-skibox lokt op de website klanten met veel ophaallocaties en een groot assortiment. Vervolgens laat men klanten een betaling doen. De klant rekent erop een afspraak te hebben om het gevraagde product ergens dichtbij te kunnen ophalen maar kan bedrogen uitkomen. Ik kreeg te horen dat ik het gevraagde product 30 km verderop kon gaan halen en terugbrengen. Oftewel 2 keer een uur rijden en min 25 euro extra kosten. Waarschijnlijk rekenen ze erop dat de klant omdat hij al betaald heeft dit maar accepteert. Dit druist echter in tegen basis principes van een koopovereenkomst. Pure misleiding.

20 juillet 2021

Beste heer Veldhuizen,

Uiteraard vinden wij het erg jammer dat ons concept niet helemaal aansluit bij uw wensen. Het feit dat we u niet meer konden helpen, geeft aan dat er heel veel klanten wel tevreden zijn over onze werkwijze. Het klopt dat u vooruitbetaald heeft, wat overigens een eigen keuze was, want u had ook voor een bankoverschrijving kunnen kiezen en dan had u niet direct hoeven te betalen, maar los daarvan willen we graag even de feiten helder schetsen zodat e.e.a. in het juiste perspectief komt te staan.
Op maandagavond 18:50 uur (buiten werktijden) hebben we uw aanvraag binnengekregen. Vervolgens hebben wij u op dinsdagochtend om 7:15 uur een bericht gestuurd (mail en whatsapp) met een vrijblijvend alternatief. Helaas vond u dat geen acceptabel alternatief, waarvoor wij uiteraard alle begrip hadden. U heeft dit ons op dinsdagmiddag om 16:15 uur laten weten, waarna wij direct uw annulering hebben bevestigd en ook direct het geld hebben teruggestort. Kortom de stelling dat we eerste geld binnen willen hengelen, heeft per saldo erg weinig zin als we het vervolgens direct weer terugstorten. Sterker nog het levert ons extra administratieve ballast op wat uiteindelijk niets oplevert.
Het gaat ons er om zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen. Het liefst op de wenken bedienen, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat dat niet altijd lukt. We doen er wel onze uiterste best voor en gelukkig waarderen veel klanten dat wel.
Uiteraard hopen wij voor u dat u alsnog iets heeft kunnen vinden en wensen wij u een zorgeloze vakantie.

rent a skibox oplichters

Telefonisch reservering gemaakt, echter kreeg hertz de dakdragers er niet op.

Tot me verbazing was het antwoord van rent a skibox het volgende: Niet ons probleem, het aanbetaalde bedrag krijgt u niet terug.

Oplichters zijn het, werkelijk waar indien de tussenpersoon de dakdragers er niet op krijgt dan ben je je geld kwijt, wees dus voorbereid en huur niks via rent a skibox.

5 mars 2020

Beste heer Burger,

Dank voor het plaatsen van een review. Wij stellen het zeer op prijs dat u hier de moeite voor heeft genomen.
Laten wij vooropstellen dat wij het erg vervelend vinden dat wij u uiteindelijk niet hebben kunnen helpen. Het klopt dat de dakdragers welke wij voor u beschikbaar hadden niet gemonteerd konden worden. Reden hiervoor is dat de autogegevens (m.n. de dakconstructie van uw auto) zoals wij deze van u ontvangen hadden niet juist waren. Voor het leveren van de juiste dakdragers is deze informatie essentieel. Tijdens het plaatsen van de telefonische reservering hebben wij u hier meerdere malen op gewezen. Nadat de telefonische reservering was aangelegd hebben wij u per e-mail een bevestiging gestuurd. Wij vinden het dan ook erg spijtig dat u deze bevestiging niet meer gecontroleerd heeft.
Rent-a-skibox is deskundig op het gebied dakdragers, maar de juiste autogegevens zijn hierbij wel zeer essentieel. Hiervoor zijn wij geheel afhankelijk van de informatie zoals deze door de klant wordt gegeven .
Recentelijk hebben wij telefonisch contact met u gehad om de verdere afhandeling met u te bespreken. Helaas is onze medewerker hierbij zeer onbehoorlijk door u te woord gestaan. Rent-a-skibox stelt hoge eisen aan de normen en waarden binnen haar organisatie, maar verwacht dit ook van haar klanten. Wij vinden het erg spijtig dat deze door u ruimschoots overschreden zijn.

Uiteraard staat het u ten allen tijden vrij om nog contact met ons op te nemen en staan wij er voor open om te kijken of het geschil beslecht kan worden. Hierbij geldt echter wel dat gangbare fatsoensnormen niet overschreden worden.

Tom - Klantenservice Rent-a-skibox

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas een zeer slechte ervaring

Helaas een zeer slechte ervaring met Rent-a-Skibox. Gereserveerd en huur aanbetaald. Half uur later ter plaatse en de box past niet op mijn dragers. Het was de allerlaatste box dus ik moet elders zoeken. Ook geen dragers meer te huur. Ok jammer. Maar wat nu, ik krijg mijn volledige aanbetaling niet terug??! Nee, dat de box niet paste was echt mijn eigen verantwoordelijkheid. Dat kan toch echt niet anno 2019

22 février 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Ex rental fietsdrager gekocht blijkt na 4dgn niet leverbaar

Ex rental fietsdrager gekocht, na 4 dagen even navragen wanneer ik de bestelling kan verwachten krijg ik te horen dat het product er niet meer is en het bedrag al overgemaakt was( nog niks ontvangen)
Nog gevraagd naar alternatief maar die was er niet terwijl een vergelijkbaar product nog op marktplaats te koop staat? Waarschijnlijk gewoon weer in de verhuur gegooid :-)

21 juillet 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Tsja.

Tsja.
Als je ruim van tevoren telefonisch een afhaaltijdstip afspreekt voor de huur van een dakkoffer, verwacht je niet dat je 2 dagen voor je vakantie wordt gebeld met de mededeling dat de koffer toch niet op dat tijdstip er kan zijn.
De schuld geven aan DHL is geen oplossing.

18 juillet 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Rent-a-skibox houdt zich aan geen enkele afspraak!

Dakdragers ver van te voren besteld en betaald. Twee dagen van te voren een mailtje ontvangen dat deze niet geleverd konden worden. Dit vlak voor het weekend en alternatieven waren daardoor niet te vinden. Tijdens het telefonisch contact vervolgens ook volledig afgebrand en zeer onvriendelijk behandeld. Het geld is tot op heden niet terug gestort ondanks dat dit binnen 5 werkdagen gedaan zou worden. Kortom het woord klantvriendelijkheid staat niet in het woordenboek van rent-a-skibox. Mijn advies: zoek een van de betere conculega's.

2 août 2017

Super Service

zeer vriendelijk geholpen en uitstekend materiaal waarmee we op pad konden gaan

2 mai 2015

Geen klantvriendelijkheid

De factuur was niet correct opgemaakt. Na een mail en een seintje, werd daar niets aan gedaan. Er wordt niet gereageerd en ik heb teveel betaald.
Er is geen enkele communicatie van hun kant.
Het zou een kleine moeite zijn dit recht te zetten.

10 septembre 2014

zeer slechte service

Helaas geeft rent a skibox verkeerde info en lossen ze klachten niet op en reageren ze niet op emails zodat kennelijk zo min mogelijk vast op papier. Na diverse emails en geen reactie gebeld met rent a skibox en werd daar onvriendelijk en onredelijk afgepoederd zonder oplossing. Webiste ziet er aardig uit maar schijn bedriegt...tip: koop of huur elders.

31 juillet 2014
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus