Vi fejrede mine forældres diamantbryllup med middag på Ribehøj. Det var en helt igennem fantastisk aften. Vi følte os så velkommen lige fra vi trådte ind af døren, til vi forlod stedet som de sidste.... Voir plus

Én stjerne er én for meget ved bedømmelse af stedets Bjælkeværelse, som reelt er en meget slidt, støvet, snavset, gammel, utidssvarende campinghytte. Opholdet er til en Spotdealpris på 2.995 kr f... Voir plus

Endnu engang et fantastisk ophold på Ribehøj. Mega sød personale, fantastisk mad og man bliver forkælet fra man træder ind af døren og til man tager hjem igen. Vi kommer igen.

Super ophold via spotdeal. Vi boede i bjælkesuiten, med god plads, lækker spa ude og inde, alt var så fint. 2 retters menu første dag og 4 retter den anden dag, fantastisk mad, lækre smage og så velt... Voir plus

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Har brug for en 6

Har brug for en 6. Stjerne!!

Omgivelser, mad og service. Alt til perfektion, og ganske bestemt 5 stjerner værd.
Den 6. stjerne skal Ribehøj have fordi de ikke gør forskel på gæsterne. Vi havde bestilt og betalt for deres spotdeal ophold. Da vi ringede for 3 uger siden og sagde vi gerne ville benytte vores spotdeal startede den flotte behandling. De havde plads til os den weekend hvor det passede os. Vi måtte helt selv bestemme tidspunkt for middagen. Denne service er vi mildt sagt ikke vant til. Vi oplever tit at blive behandlet som andenrangsgæster fordi vi, enten har tilladt os at benytte os af et tilbud, eller har fået en box som gave.
Sådan er det ikke på Ribehøj, og det udløser en 6. stjerne og et besøg igen næste år!

15 septembre 2019

Fantastisk oplevelse

Havde et ophold på Ribehøj i sidste uge.
Det var en helt fantastisk oplevelse. ALT var jo bare gennemført helt ned i mindste detalje ;o))

Vi spiste selvfølgelig i deres helt unikke restaurant, hvor vi igen fik en helt fantastisk oplevelse,
Det var jo en gourmetoplevelse udover det sædvanlige – og personalet var bare så imødekommende,
smilende og ikke mindst ”med begge ben placeret i den jyske muld” – en dejlig oplevelse.
Så det er ikke sidste gang vi besøger Ribehøj – og jeg tror ikke de kan få bedre ambassadører end os,
Vi har i den grad fortalt vidt og bredt om den super oplevelse vi har haft.
Den kan jeg unde, at alle ville få.

4 septembre 2019

God oplevelse

God oplevelse med dejligt værelse og skøn mad. Vi kommer helt klart igen.

19 juillet 2019

5 Stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 Stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lige hjemvendt fra et fantastisk ophold i jeres panoramasuite..
Rigtig hyggelig lille bjælkehytte. Ren og pæn👍 Der var dog et par meget små ting der kunne forbedres.. jeg nævnte det ved afrejse ... og blev taget hånd om med det samme👌🏼 Go stil!!

Aftensmaden var super lækker. Noget af det bedste mad jeg længe har smagt ... og de 2 tjenere , ydede en service ud over det sædvanlige

Morgenmaden var også kanon . Der var alt hvad der skal være efter min mening .
Virkelig godt 👍

Vi kommer helt sikkert igen 👍👍

16 janvier 2019

Vi købte en deal med 2 overnatninger…

Vi købte en deal med 2 overnatninger incl. 4 retters menu. Pris 1195,- kr. Vi valgte at bestille til en weekend fra fredag til søndag med spisning fredag. Da vi ankom valgte vi at få en ekstra overnatning t.o.m. mandag til 295,- kr. Vi bestilte en bestemt plads, men fik ikke denne da der var andre som gerne ville ligge ved siden af hinanden!
Maden var fantastisk og vi valgte en vinmenu 500,- pr. person - gode vine.
Desværre blev vi ikke tilbudt at få det med vi ikke havde drukket.
Pladsen er ændret siden vi besøgte stedet i 2016. Det nye køkken og toiletbyning er fint, men mangler den luksus at alle baderum kan benyttes af 2 og synd de 3 er lavet med brusekabiner. Og absolut mangel på rengøring i den nye bygning!
Da vi så skulle afregne, kom der lige 200,- kr, oveni som et weekend tillæg da det var en fredag vi spiste! Det var IKKE oplyst ved tlf. bestilling.
Tja, et 3 dages ophold til en pris på 2.690,- kr. Synes vi nok er lidt i overkanten!

20 août 2018

en Sand perle

Vi har lige tilbragt en enkelt overnatning i Bjælkesuiten og blev stumme af begejstring, da vi trådte ind ad døren. Denne suite er så unik, at det ikke kan beskrives, men må opleves. Middagen i restauranten bestod af den ene delikate ret efter den anden, serveret af uderst venligt personale med kompetent vin rådgivning. Restauranten er tænkt i mindste detalje, hvor akustikken var yderst behageligt. Stolene er så behagelige at sidde i, at man ikke mærker, at man sidder g spiser i 3 1/2 time eller mere.

Morgenmaden bliver portionsanrettet og er fremstillet af lækre råvarer (rigtige æg til scramblet egg og ikke æggepulver oprørt i mælk)

Hvis vi på nogen måde skulle kunne komme med det mindste, så bør man være forberedt på, at dette skønne sted ligger på landet og at der derfor godt kan forekomme fluer 😉

Det er absolut ikke sidste gsng vi er der, men vil da øge opholdet til mindst 2 nætter, da man ellers ikke når at se og værdsætte denne perles mange detaljer.

14 août 2018

Vi har været med telt på Ribehøj…

Vi har været med telt på Ribehøj camping nogle gange, og maden er ganske simpelt fremragende!
Som oftest når man kommer på de bedre gourmet steder skal man kun komme en gang - anden gang er magien ofte væk - men ikke sådan her!
Og at man så kun skal gå nogle 100 meter ned til teltet bagefter, er noget, som andre steder kunne lære af.

20 mars 2018

Fantastiske Ribehøj

Havde et fantastisk ophold på Ribehøj i Pejse suiten med en super 4 retters menu
Alt i bedste kvalitet
Glæder os allerede til næste gang vi skal over til jer

2 mars 2018

Den perfekte forkælelse.

Den perfekte forkælelse.
Fantastiske værelser i alle prisklasser.(Har prøvet både hytte og bjælkesuite)
Gourmet oplevelse med super betjening .
Spændende mad med velvalgte vine.
Og så ligger det tæt på Ribe, der jo bestemt er en dag værd.
Mest optimalt er to overnatninger så man har tid til at nyde omgivelser, roen, og byen.
Men en er også luxus

23 août 2017

Ribehøj er fantastisk

Dejlige hyggelige hytter og den mest fantastiske mad vi har fået længe og vi kan varmt anbefale vinmenuen! så hjælper det jo også at betjeningen, var servicemindede og søde! Vi glæder os til at komme igen

3 avril 2017

Super oplevelse..

3 gang på campingpladsen, men første gang vi har spist i den fine restaurant, det var intet mindre end noget af det bedste mad vi nogensinde har oplevet, og med de perfekte vine til...

En oplevelse værd!!!

21 mai 2016

Dejligt sted med gode faciliteter

Dejligt sted med fine pladser med både læ og aftensol.. stedet har i år været omringet af en majsmark som i de 3 dage vi var der blev høstet, hvilket gav anledning til meget støj fra morgen til aften.. Put & take søen er rigtig fin og den var også omdrejnings punkt for vores beslutning om at vælge netop dette sted... vi fiskede ca. 6-7 timer om dagen i 3 dage uden at fange noget.. og uden at se den store fiske aktivitet.. og dette er også grunden til den manglende stjerne... restaurant,opholdstue og badefaciliteter er til 5 stjerner !

19 août 2015

Helt fantastisk gourmet ophold

Dette skal I give jer selv. En overnatning i de fedeste hytter hvor alt er gennemført og helt specielt. Sammen med det, selvfølgelig en fantastisk gourmet aften i tilhørende restaurant. Fantastisk lækkert mad og vin, præsenteret flot af dygtig personale. Kan kun anbefales!
Karina Skydt

3 novembre 2014

Super oplevelse for ganen og øjnene

Det er en oplevelse at spise på Ribehøj,
Maden er en oplevelse for både øjne og maven.
Vin og maden er afstemt til det ypperste
Personalet er super, altid med et smil og en hyggelig kommentar.
Hvis man ikke har prøvet Ribehøj, så er det bare med at komme afsted.
Kan ikke anbefales nok. Så prøv det :-)

2 septembre 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit