Hotel Røde-Kro Avis 58

TrustScore 4 sur 5

3,8

Købte take away den 11. april, wienerschnitzel til 6 personer. Vi blev alle meget skuffede over kødet. Det var ca 1 til 1,5 mm tyk max og knastør!! Nogen steder mere panering end kød!! Det prøver jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte få dage ophold 27.3-29.3 2 værelser til 4 voksne. Vi havde Sølvbryllup 27.3 og hyggede med vores 2 unge mennesker. Jeg bestilte vegansk 6 retter og blev ikke skuffet. Værels... Voir plus

L'entreprise a répondu

Havde købt en deal med 6 retter gourmet middag og morgenmad. Værelset var rigtig pænt og rent, dejlige senge og et tv med mange kanaler. Middagen smagte herligt og ved første øjekast troede vi i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Et skønt ophold med virkelig lækker mad og smilende betjening 😊 Vi var to par af sted og havde booket ophold med 10 serveringer samt morgenmad 😋 Det skuffede bestemt ikke og kan klart anbefales.... Voir plus

1. Hôtel
  2. Restaurant danois
  3. Hôtel familial
  4. Salle de réception / de fonction

Écrit par l'entreprise

Familiedrevet hotel, der ligger i Rødekro ikke langt fra Aabenraa og centralt i Sønderjylland kun få minutter fra motorvejen. Vi sætter pris på den gode stemning, den professionelle tilgang til det, vi laver og sætter hyggen i højsædet. Book bord i vores restaurant og nyd en lækker middag - vi tilbyder både menuen med flere lækre elementer, samt den klassiske hovedret. Vi lægger vægt på de friske råvarer og den gode smag i vores køkken. Du kan nyde den lækre mad i vores hyggelige restaurant eller tage den med hjem. Du kan også booke overnatning på et af vores 26 standardværelser eller i en af vores suiter eller vælg et af vores gastronomiske ophold, der inkluderer restaurantbesøg med en lækker menu sammensat af vores dygtige kokke, samt overnatning og morgenmad

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

58 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Købte take away

Købte take away den 11. april, wienerschnitzel til 6 personer. Vi blev alle meget skuffede over kødet. Det var ca 1 til 1,5 mm tyk max og knastør!! Nogen steder mere panering end kød!! Det prøver jeg ikke igen.

11 avril 2026

Réponse : Hotel Røde-Kro

Hej Lis - tak for din anmeldelse. Vi gør vores bedste, men desværre sker der fejl og jeg beklager, at I har haft en dårlig oplevelse med jeres take away - jeg ville dog ønske, I havde kontaktet os med det samme, så vi kunne have fundet en løsning for at hjælpe jer og have tilbudt jer nye schnitzler.

Med venlig hilsen
Winnie

Super

Super ophold 2 gang vi er der bestemt ikke sidste gang 😍super lækkert mad og dejligt værelse til pengene 👏👏

18 février 2026

Kære Tinna,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at i havde et super ophold med lækker mad og dejligt værelse til pengene.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage i fremtiden!

Hotel Røde-Kro

Det er nu vores tredie ophold på kroen…

Det er nu vores tredie ophold på kroen og bestemt ikke vores sidste. Alt er super bortset fra at stolene på værelse 19 trænger til udskiftning. Kommer snart igen.

25 novembre 2025

Kære Peter,

Tusind tak for at tage dig tiden til at dele dit ophold med os.

Det glæder os at høre, at i endnu engang valgt Hotel Røde-Kro og at i nød jeres ophold endnu en gang

Jeg er ked af at hører stolen ikke var god. Det får vi kigget på til næste gang i besøger os ;)).

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen tilbage.

Signe Jensen

Gastronomisk mad

Mig og min kone skulle på date.
Jeg havde købt en 10x retters middag til os være.
Hvor til vi købe vin menu til mad.

Maden skulle være en Gastronomisk oplevelse.? Ar.. jeg vel kalde det rigtig god kro mad med ny nordisk retning.

Mad fejlede bestemt ikke noget.
Ud over navnet. ;)

Vin menuen var ad libitum super lækkert.!

Værelset var rigtig fint.
Rummelige, men med rigtig meget skråvægge hvor vi skulle sove.
Og senge var ikke bar bløde, men ultra bløde.!
Hvilket ikke var godt.

Men alt i alt rigtig fint ophold.
Kan godt anbefale til flere

4 octobre 2025

Kære Rene,

Tusind tak for at tage dig tiden til at dele dit ophold med os.

Det glæder os at høre, at din kone og dig har nydt jeres ophold med god mad og vinmenu til.

Desværre høre vi af og til, at sengene er for bløde - det må være en smagssag, men vi vil helt sikkert tage dette til efterretning (sammen med navnet på vores gastronomiske ophold ;)).

Endnu engang tak, og tak for at i vil anbefale os til venner, familie og bekendte!

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen tilbage.

Skuffende oplevelse.

Søndag den 28 september bestilte jeg 4 gange dagens ret som takeaway menuen som var Kong Frederiks livret, som vi et utal af gange har spist med velbehag.
Skuffelsen var enorm da kødets kvalitet var en katastrofe! fyldt med brusk og sejhed.
I dag mandag den 29 september henvender jeg mig på Rødekro kro, i receptionen blev jeg mødt af venlig kvindelig medarbejder som høfligt beklagede men ikke kunne kompencere eller anden godtgørelse !
Begrundelsen var at jeg skulle have henvendt mig på dagen….., så vores oplevelse rækker ikke til flere stjerner, desværre.
Vh Harry Bøje

29 septembre 2025

Kære Harry,

Tak for din feedback.

Det er mig meget beklageligt at høre, at i har haft en dårlig oplevelse med vores take away.

Jeg er ked af at i pga. denne episode ikke ønsker at give os flere stjerner, da i førhen har været tilfredse med maden. Som sagt har vi ingen chance for at rette op på dette, da du først henvender dig dagen efter.

Jeg håber at i vil give os en ny chance for at rette op på dette, da vi bestemt ikke leverer denne standart normalt.

Venlig hilsen
Hotel Røde-Kro

Et skønt ophold med virkelig lækker mad…

Et skønt ophold med virkelig lækker mad og smilende betjening 😊
Det skuffede bestemt ikke og kan klart anbefales.
Også lækker morgenbuffet med en rigtig god sprødstegt bacon 😊
Vi vender tilbage en anden gang 👍

27 septembre 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at i havde et skønt ophold med lækker mad og smilende betjening.

Det har været en fornøjelse at have jer på besøg, og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage!

Hotel Røde-Kro

Venligt personale rigtig god mad en…

Venligt personale rigtig god mad en oplevelse Anni og Per Huusfelt 26/9

26 septembre 2025

Kære Anni og Per,

Tusind tak for jeres feedback.

Det glæder os at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at i nød maden samt venlig personale.

Jeg vil dele denne kommentar med resten af personalet, så de ved at de gør det godt.

Endnu engang tak for at tage dig tiden til at dele dette med os. Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage.

Venlig hilsen
Hotel Røde-Kro

Det var en dejlig oplevelse

Det var en dejlig oplevelse. Søde tjenere og lækker mad dejlige værelser. Hvis der er noget der skulle trække ned var det at da vi ankom søndag var det en lidt distræt receptionist der modtog os hun lyttede ikke så meget efter hvad vi sagde

10 août 2025

Kærer Maria

Tusind tak for din anmeldelse

Det glæder os i havde et dejligt ophold, og vi beklager mange gange modtagelsen om søndag

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen

De bedste hilsner Hotel Røde-Kro

Tak fra alle os 😊

Engparkens Fritidsklub har for andet år i træk besøgt Hotel Røde-Kro til spisning og efter spisning et lille ophold i den hyggelige gårdhave, inden vi kørte med bussen hjem til Åbyhøj.
Maden var, igen i år, fremragende, og personalet venligt og imødekommende.
Vi håber, vi kan lave turen igen næste år.

31 mai 2025

Kære alle fra Engparkens Fritidsklub,

Tusind tak for de pæne ord.

Vi sætter stor pris på, at i for andet år, vælger at holde forbi kroen. Det er altid en fornøjelse. :)

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage snart!

Virkelig et besøg værd

Vi har haft et tredages ophold på Røde kro. De får bare alle vores anbefalinger. Lækker mad og sød personale. Virkelig et besøg værd👍👍

10 mai 2025

Kære Merete,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at i har nydt jeres ophold hos os, tusind tak for al rosen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage! :)

Teamet fra Hotel Røde-kro

Skøn mad

Dejlig 10 retters mad. 👍 Vi valgte også vinmenú, godt valg.👍 Rigtig god betjening under middagen. Ok værelser.
Tak

29 mars 2025

Kære Steffen.
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse som jeg vil dele med resten af holdet. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

En kedelig oplevelse.

En kedelig oplevelse.
Bestilte en overnatning i suite da konen og jeg var blevet enige om en tur til Sønderjylland. Dette gør vi ca 2 gange om måneden. Efter 2 timer kørsel lander vi endelig. Går ind og bliver mødt af en ung dame der taler med hendes chef omkring en fejl. Kan næsten forstå det drejer sig om den suite vi havde bestilt. Jeg tager min telefon og kan se de har haft ringet for 6min siden, 2 timer efter bekræftigelse fra kroen. Vi bliver tilbudt en andet ganske almindeligt værelse, men takker pænt nej tak, da vi lige så godt kunne have bestilt et ganske almindeligt hotel ophold. Vi er et par gange om måneden i Sønderjylland, og ville prøve et kro ophold. Dette er ganske enkelt en fejl der ikke må ske.

11 janvier 2025

Kære Morten.
Tak fordi du tog dig tid, til at dele din oplevelse med os.

Vi beklager endnu engang, at der har været en teknisk fejl hos vores samarbejdspartner i weekenden. Det må bare ikke ske, men tekniske fejl sker alligevel fra tid til anden.

Bekræftelsen var autogenereret gennem bookingsiden og da I bookede få timer før ankomst, og desuden ikke besvarede vores opkald, kunne vi desværre ikke nå at rette op på fejlen i tide.
Vi gjorde ellers vores aller bedste for at hjælpe jer, bla ved at tilbyde nogle af vores andre fine værelser.
Den tekniske fejl blev heldigvis rettet mandag morgen, så det ikke kan ske igen.
Vi håber at I en gang i fremtiden vil besøge os, så I kan se vi kan gøre det meget bedre og at jeres oplevelse i weekenden simpelthen var uheld med uheld på.

Med venlig hilsen Marie

Fremragende Service

Vi ønsker at sende en varm tak for den dejlige julemad og den fremragende service, vi oplevede hos jer. Alt var yderst velsmagende, og det var tydeligt, at der var lagt stor omhu i både maden og servicen.

23 décembre 2024

Kære Jonna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at i har nydt jeres ophold hos os. Vi sætter stor pris på, at du har delt dette med os. Rosen vil blive delt med personalet. En stor tak skal lyde til dig. :)

Rigtig godt nytår!

De bedste hilsner,
Hotel Røde-kro

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse! Venligt og smilende personale, maden var helt i top, - alt i alt virkelig godt. Vi vender gerne tilbage😊

19 novembre 2024

Kære Berit,

Tusind tak for den flotte vurdering af Hotel Røde-Kro!

Hvor er det dejligt at høre, at i fik en venlig behandling, og at maden var i top!

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage.

De bedste hilsner,

Opholdsstedet med dårlige oplevelser

Opholdsstedet, for man kan næppe kalde det for et hotel - hoteller plejer at have en vis standard - elendige senge og det sparsomme møblement var i tarvelig og ramponeret stand . ingen ledige stikkontakter til f.eks. opladning af telefon mv. og trappen op til 1. etage var MEGET SMAL OG STEJL . så det er besværligt at bringe sin bagage op, rengøring kan man ikke klage over, fordi det bliver angiveligt ikke gjort!!! , vinduer så snavsede og overskidt af duer så man dårligt kan se ud af dem. Området ved "opholdsstedet" består hovedsagelig af forladte nedslidte bygninger, som leder tanken hen på bombede krigszoner!! Elendig morgenmad med f.eks. brankede sortsvedne bacon og elendig kaffe man selv skulle tage fra en lille automat og brødet lignede noget der var kasseret for flere dage siden på entankstation og ja, stedet ligger ikke så langt fra Frøslevlejren og fangerne der under WW2 har angiveligt haft langt bedre forhold!!! Hvis man ønsker et godt sted at spise vil jeg anbefale et hvilket som helst andet sted, selv min hund ville ikke æde det stads!!!

23 août 2024

Hej Torben,

Jeg må ærligt indrømme at din kommentar er fuldstændig chokerende for mig at læse. Vi beklager meget at vi ikke har formået at leve op til dine standarder.

Det undrer mig dog meget at hvis jeres besøg har været så "elendigt", hvorfor I ikke har gjort os opmærksomme på dette ”alvorlige” problem i løbet af jeres ophold. Herved vil jeg også gerne lige understrege, at vi aldrig har modtaget så voldsom en anmeldelse før.

Jeg må indrømme at du går langt over stregen, ved at sammenligne Hotel Røde-Kro, med en koncentrationslejr. Trods den store utilfredshed med vores restaurant, har I alligevel valgt at besøge denne begge aftener.

Vi vil på vegne af Hotel Røde-Kro meget gerne henvise til en privat og "voksen" samtale med dig, da jeg faktisk syntes at dette er fuldstændigt uacceptabelt at skrive online...

Hilsen Louise Jessen
Hotel Røde-Kro

It was amazing staying here thank you…

It was amazing staying here thank you Hotel Rode-kro.
The bed room was very awesome and the staff they very friendly.
i can highly recommend!!

thank you..
Yussif...

19 mars 2024

Dear Yussif,

Thank you for your kind feedback.

We are very happy that you have had a good experience with us.

We hope to welcome you agian at Hotel Røde-Kro.

Best regards Louise Jessen

Super Sølvbryllups Ophold

Bestilte få dage ophold 27.3-29.3 2 værelser til 4 voksne.
Vi havde Sølvbryllup 27.3 og hyggede med vores 2 unge mennesker.
Jeg bestilte vegansk 6 retter og blev ikke skuffet.

Værelser 5🌟
Mad 5 🌟
Personale 5🌟
Især vores mandlige aftentjener havde både viden,humor og professionalisme.

Eneste lille øv er ingen drinks efter kl.22

Vi kommer helt sikkert igen

Hilsen Fam.Andersen

27 mars 2024

Kære Jennifer,

Tusind tak for din flotte vurdering. Det glæder os at vi kunne danne rammerne for jeres sølvbryllupsdag, og at i har nydt jeres ophold.,
Rosen bliver givet videre til tjeneren ;)

Vi håber på at se jer snart igen!

Venlig hilsen Louise Jessen - Receptionistelev

Kæmpe anbefaling!

Fantastisk ophold! Rent og pænt over det hele.
Virkelig god seng og et rigtig pænt værelse.
God morgenmad og venligt personale.

Jeg overnatter gerne her igen, næste gang at jeg er på disse kanter.

19 février 2024

Kære Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er enormt glade for at du har nydt dit ophold, og at du kommer og besøger os i det sønderjydske igen.

Endnu engang tak!
Vi ses på Hotel Røde-Kro.

Venlig Hilsen Louise Jessen - Receptionistelev
Hotel Røde-Kro

Så har vi igen været forbi hotel Røde…

Så har vi igen været forbi hotel Røde kro, vi skulle jo lige se om de havde slækket på det hele siden sidst !
Kan kun sige , der er absolut ikke slækket på noget som helst !!!
Fantastisk mad , profesionel betjening ! Rengøring et kapitel i sig selv , intet , som i absolut intet at klage over !!
Skal du over grænsen så kør på hotel røde kro , du vil blive overrasket over hvor flot og godt det er !!!!

9 décembre 2023

Ad libertum og så alligevel ikke

Virkelig god mad med god smag og flink personale, men vi fik and til mortens aften og det var ad libertum, men det syntes jeg nu ikke helt det var for da vi ville have anden omgang så skulle han lige se om der var mere og vi fik kun and og lidt brunede kartofler ingen sovs eller rødkål selvom vi ikke havde mere af det, så syntes ikke man kan kalde det ad libertum.

10 novembre 2023

Réponse : Hotel Røde-Kro

Tusind tak for din anmeldelse - det tager vi selvfølgelig til efterretning. Jeg håber vi får lov til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen
Winnie Jørgensen