2,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Sørg for at investere i en god spand.

Jeg kan ikke anbefale at handle med SabetoFLEX, hvis du har brug for ordentlig tag inddækning. På trods af en meget "detaljeret" monteringsvejledning fra den administrerende direktør, Per Poulsen, endte jeg med en utæt inddækning under et år efter montering – det føles næsten som om, vejledningen var en form for "anti-guide", en slags "how not to".

Hvis du drømmer om en inddækning, der holder tæt, og en kundeservice, der svarer ordentligt, så er SabetoFLEX ikke noget for dig. Monteringsvejledningen var ubrugelig, og da utæthederne kom, var hjælpen lige så fraværende som en solrig sommer i Danmark. Hvis du alligevel vælger SabetoFLEX, så sørg for at investere i en god spand – du får brug for den.

29 janvier 2025
Logo de Sabetoflex

Réponse : Sabetoflex

Hej Asbjørn,
Vi er ærgerlige over din anmeldelse, særligt fordi vi ad flere omgange har vejledt dig om korrekt montering af din taginddækning. Vores produkter er testet og anvendt i tusindvis af installationer gennem 25 år, og når monteringsvejledningen følges, sikrer den en tæt og holdbar løsning.
Det er vigtigt at understrege, at den fejl, du har oplevet, skyldes forkert montering og ikke produktet i sig selv. Vi lever af tilfredse kunder, men vi kan naturligvis ikke tage ansvar for fejl, der opstår, når vejledningen ikke følges. At give en negativ anmeldelse på dette grundlag kan i nogle tilfælde betragtes som dårlig forretningsmoral, og kan være ansvarspådragende, da det ikke afspejler produktets kvalitet, men en fejl i installationen.
Vi er altid åbne for dialog og forbedringer, og hvis du har konkrete forslag til, hvordan vi kan gøre vores vejledning endnu tydeligere, hører vi gerne fra dig.
SabetoFlex ApS

Noté 1 sur 5 étoiles

Dere indekninger ved alle…

Dere indekninger ved alle taggennemføringer smuldre over tid, kan ikke holde til det dansk vejr.. ! !

10 octobre 2024
Logo de Sabetoflex

Réponse : Sabetoflex

Hej, Beklager vi først har set din anmeldelse nu. Vil du sende billeder af inddækningen og eventuel oplysninger om, hvor den er købt til ed@sabetoflex.dk, så kigger vi på det.

SabetoFlex.

Ikke anvendelsesbart for en almindelig forbruger - Ingen service

Anlægget lover høje COP værdier og innovative løsninger mht. altid at finde den mest optimale energiklide til produktion af varme. Men virkeligheden er en anden. Det er et kompliceret anlæg som i teorien virker, men i praksis viser noget helt andet.
Det er i praksis umuligt at anvende for en almindelig forbruger og teknikken og opbygningen af anlægget ligner mest af alt noget som man bør holde som prototype i et værksted. Det er slet ikke klar til markedet.
Jeg har fra dag 1 haft udfordringer med kondens hos varmepumpen da en er placeret i samme rum hvor de kolde rør løber. Efter en uges drift lignede det noget som havde stået uden for i 5 år! Men Sabetoflex fastholdt at det var et tørt miljø.
Tilsynet af anlægget kan kun foretages af Sabetoflex dem selv da ingen andre kan overskue opbygningen eller tankerne bag ved.

Der er en lang historik bag - jeg fik aldrig anlægget til at fungere og efter megen tovtrækkeri frem og tilbage med Sabetoflex og et anlæg som aldrig virkede 100%, besluttede jeg at smide anlægget ud og erstatte det med et Weisshaupt. Anlægget var kun 3 år gammelt - så tilbagebetalingstiden er røget af fløjten da disse anlæg langtfra er gratis, men jeg kunne ikke leve med at jeg aldrig viste hvad jeg havde at gøre med og der var ingen velvilje fra Sabetoflex til at løse mine problemer som jeg havde dokumenteret fra dag 1 af. Jeg magtede ikke en retssag da den ville trække i langdrag og den reelle erstatning jeg ville kunne opnå mod en producent ville være meget lille, eller = 0. Så det har været meget dyre lærepenge!

9 juin 2016

Hold dig væk

Anlægget har været ramt af et utal af problemer - fejlmonterede følere både indenfor og udenfor, manglende tilslutning til internetstyring, støjgener, tilstoppede varmevekslere osv.

Sabetoflex har reageret meget, meget langsomt på alle vore henvendelser og vi har i lange perioder været uden varme og varmt vand.

Efter et af de utallige besøg for at få tingene til at virke fik vi pludselig en faktura på 30.000 kr for ekstraarbejde/reparation af ting, som aldrig har virket. Den har vi sagt vi ikke vil betale, så nu kører vi retssag. Her reagerer Sabetoflex til gengæld prompte: Deres advokat farer frem og prøver at kanøfle os. Det er tydeligt, at de må have stor erfaring med at køre sager...

11 avril 2013
Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig igen et Sabetoflex jordvarmeanlæg!

For godt et par år siden har vi købt et combi jordvarmeanlæg af Sabetoflex (igennem Nordic Energy Group). Direktøren for Sabetoflex virker meget kompetent og snakker rigigt godt men evnen til at lave et velfungerende anlæg er meget tvivlsom, da vores anlæg mest af alt ligner en forsøgsopstilling (stor, klodset og med mange ledninger/rør der går på kryds og tværs) og den larmer væsentligt mere end forventet (vi så et demoanlæg om sommeren). Anlægget har haft MANGE fejl og har blandt andet været utæt omkring 20 gange men nu efter to år ser det heldigvis ud til at være tæt - vi frygter dog, at det en gang vil blive et problem igen.

Det har været to opslidende år og en konstant kamp for at få anlægget til at fungere efter hensigten (der er blevet flyttet rundt på flere ting på anlægget) og vi har igennem hele forløbet følt, at Sabetoflex har været helt og aldeles ligeglad med vores problemer samt har der været en meget uprofessionel tone fra direktørens side. Vi har haft advokat ind over en gang, hvilket var en dyr udgift for os og vi har været på nippet til at skrotte anlægget flere gange pga. vi ikke ville have de bekymringer længere. F.eks. kan vi ikke være helt sikre på varmt vand i hanerne en kold vintermorgen og vi har et nyt A1 hus fra 2010.

Sabetoflex har været med i projekteringen af anlægget og alle tilhørende dele lige fra start og kommer bagefter og siger, at der er problemer i samspillet mellem jordvarmen, ventilationen, for lidt plads i skabet og en urealistisk energirammebereging - alt sammen noget de selv havde indflydelse på FØR anlægget blev opstillet og noget vi ikke var vidende om ville blive et problem.

Vi kan i hvert fald IKKE anbefale nogen at købe et Sabetoflex jordvarme anlæg og vi gør det med sikkerhed ikke igen! Nu frygter vi meget for service fremover på vores anlæg eller hvis andet på anlægget går i stykker, efter offentligørelsen af denne anmeldelse.

29 mars 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus