Scandea bliver fra nu af en af de bedste og yndlingssteder; en fortrolig adresse hvor jeg handler over net. Super service, super hurtig levering; god pris og super kvalitet vare der lever op til... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kendte ikke firmaet Scandea og har ikke handlet med dem før, men de havde en serum fra det nu lukkede danske firma BAK Skincare på lager. Pakken kom hurtigt og jeg var spændt på holdbarheden... Voir plus
Der var ikke mere modermælkserstatning på lager. Jeg skrev og spurgte hvornår de fik det tilbage, og de svarede prompte. De skrev også da de havde fået det på lager igen. Vanvittig hurtig levering. H... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Den ultimative samling af modermælkserstatning, mor & baby produkter, daglig pleje, kosttilskud, . Varemærkerne omfatter Pharma Nord, New Nordic, DFI, Livol, John Masters Organics, Weleda, Grøn Balance, Sanotint, Fillerina, Mam, Arla, Semper, Nestle......
Coordonnées de contact
Lyongade 21, 2300, Copenhagen S, Danemark
- +45 40480504
- info@scandea.dk
- www.scandea.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
God oplevelse
De havde det jeg skulle bruge. Pakken blev leveret hurtigt. Kun en god oplevelse
Hurtig levering. Den varer i ikke havde på lager, fik jeg penge retur for.
Hurtig levering og billige priser
Hurtig levering og billige priser. Kan klart anbefale.
Hurtig levering, sikker betaling og nem hjemmeside.
Jeg har bestilt MME og flaske dele mange gange fra Scandea. Altid hurtig levering. Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og sikker betaling.
Helt igennem fantastisk!!
Hurtig levering og super gode priser.
Hurtig levering og super gode priser.
Bestilte en pakke fredag morgen og lørdag formiddag var den klar til afhentning i kiosken. Kan varmt anbefales
Handler der fremover
Super god oplevelse!
Voldsomt gode priser på MME, så man selv slipper for at køre til Sverige. Leverancen kom lyn hurtigt og var pakket pænt ind i bobbleplast for at beskytte varerne. Har handlet der to gange og det er bestemt ikke sidste gang 🌸🫶🏻
Vanvittig hurtig levering. Havde varen på under 24 timer.
Hurtig modtagelse !🙏🏻
Hurtig og ukompliceret levering! Tingene er pænt pakket ind. Vi fik leveret Arla baby&me modermælkserstatning, og kasserne var godt pakket ind i bobleplast og dåserne er uden buler osv (så ved man de dur). Fin holdbarhed på det! Kan absolut anbefale, at handle ved Scandea. Og så vil jeg minde om, at Arla stoppe alt salg i Danmark af den erstatning, så jeg synes I skal få købt alt det I overhovedet kan af det
Lyn hurtig levering og alt er altid som…
Lyn hurtig levering og alt er altid som det skal være
Dårlige servicer sælger noget vare har…
Dårlige servicer sælger noget vare har de ikke på lager stå venter en uge så annuller de ordren
Hold jer væk
I skal ikke tro på det god anmeldelse
Gode priser
Gode priser! Hurtig og problemfri levering, super side, har bestilt herfra et par gange nu og samme tilfredshed hver gang
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.