'Betaal direct bij aanmelden en je wordt snel geholpen' ... niet dus. Na twee weken wel de factuur ontvangen, maar de gelijk meegestuurde convenant daar was nog geen reactie op. Dan maar bellen om t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Slechte communicatie, zeer traag in verwerking. Ongeïnteresseerd in client. Zakelijk en onzinnig hard. Nog wat vervelende eigenschappen tijdens telefoon conversaties. Uiteindelijk de scheiding geregel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Teurlings staat goed aangeschreven en de prijs is aantrekkelijk. In de praktijk blijkt de snelheid en medewerking erg tegen te vallen. Er worden continu fouten gemaakt, maar die worden op een zeer ar... Voir plus
via een vriend die eerder gescheiden was via Teurlings (en tevreden) ook ingeschreven. Alles is duidelijk. Je krijgt een convenant en ouderschapsplan welke je met eigen woorden kan omschrijven. Het is... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
| Scheiden.nl was formerly known as Echtscheiding-online.nl |
Willemsparkweg 193, 1071 HA , Amsterdam
Alle documentatie en berichten waren duidelijk en de afhandeling verliep vlot. Enige kleine aanmerking is dat we graag een seintje hadden gehad dat alles inderdaad compleet was en naar de rechtbank verstuurd. Maar na een mail kregen we die bevestiging snel.
echtscheiding online heb ik niet zelf benaderd maar via een makelaar.
het werk is naar mijn beleving snel en gedegen gedaan.
vragen werden snel en adequaat beantwoord en de klus is binnen de verwachte termijn geklaard.
aan te bevelen!
Uiteraard is er de voorwaarde dat je er beiden samen uitkomt. Zelf zorg je voor de benodigde stukken en Teurlings & Ellens advocaten regelen de rest. Professioneel en accuraat!
Echtscheiding Online werkt snel. De reacties zijn ontzettend snel en er wordt meegedacht. Dit was precies wat ik nodig had.
Teurlings en Ellens heeft mij keurig ginformeerd en ontzorgd tijdens de laatste stappen van mijn echtscheiding. Een betrouwbare en snelle advocaat!
Als je het samen eens bent over alle zaken die van belang zijn, is dit een fijne manier om de scheiding rond te krijgen! Je hoeft niet elke keer naar een advocaat toe, scheelt veel tijd!
Ik heb het als zeer prettig ervaren!
Onze scheiding is erg snel, kundig en netjes geregeld. We kregen duidelijke en heldere mails terug waardoor we snel verder konden. Ook telefonisch was men erg behulpzaam als we vragen hadden die voor ons niet geheel duidelijk waren.
Prima ervaring. Zelf veel gedaan. Soms enige onduidelijkheid maar dat werd altijd recht gezet. Snelle communicatie.
Wilt u snel scheiden waarbij u onderling goede afspraken weet te maken, dan raad ik u zeker deze dienst aan. Goede adviezen en snelle reactie tijd.
Gezocht werd naar een advocaat en een proces waarbij de echtscheidingsprocedure snel en zakelijk zonder veel rompslomp werd doorlopen terwijl daar waar nodig een deskundige inbreng werd geleverd. De informatie op de website van het advocatenkantoor wekte de verwachting dat hieraan kon worden voldaan. In de praktijk praktijk is die verwachting ook waargemaakt. Het betrof een echtscheidingsprocedure waarbij de scheidende partijen onderling overeenstemming hadden bereikt.
De scheiding is op vlotte, eenvoudige en adequate wijze afgehandeld.
Weinig contact maar, wanneer nodig, zeer efficiënte communicatie. Voorbereidende werkzaamheden door scheidingsmakelaar, maar advocateninzet was correct, snel en doelmatig.
Via internet zijn we bij dit advocatenkantoor terecht gekomen. Hebben onze scheiding uitstekend verzorgd en altijd een snelle en correcte respons op onze vragen gekregen. Alles wordt per mail bevestigd. Dus zoekt u voor uw scheiding een goed advocatenkantoor dan kan ik hun van harte aanbevelen.
Dit is een aangename manier om uit elkaar te gaan , als het niet langer gaat .
Je wordt goed geholpen bij het invullen van de papieren want scheiden doe je net als trouwen uiteindelijk echt samen , fijn dat dit zo kan .
Een vechtscheiding hoeft niet en zo hou je alles zelf in de hand .
De website kan wat gebruiksvriendelijker, wat meer lijstjes ipv lappen tekst
Een ontvangstbevestiging als je stukken stuurt zou ook prettiger zijn
Niet duidelijk is wat per mail kan en wat schriftelijk moet worden ingediend
Verder wel prima
hallo,
Scheiding is geregeld, snel en zonder problemen of moeite. Helemaal Toppie.
Groetjes
Duidelijke en vlotte communicatie, in ons geval volstond communicatie per email, dit werkte prima.
En savoir plus sur les différents types d'avis.