Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ook hier, bij een schoorsteen en kachel van net een jaar oud: 'uw kap is niet goed, en de pijp werkt. Dat gaat niet goed komen.' Omdat ik veel vertrouwen heb in de leverancier (Otto Vuur) even gebeld... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring! Ze kwamen om te vegen, maar probeerden me direct een dure schoorsteenkap van €300,- aan te smeren. Ze claimden onterecht dat dit verplicht was en zetten me enorm onder druk. Ze wilde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Scam bedrijf indd. Afgesproken bedrag van 60euro. Onder druk met 2 mannen, heeft mijn vriendin 600euro, middels qr moeten scannen om te betalen. Geen gegevens te vinden. Factuurgegevens niet kloppe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opgelicht, het ziet er naar uit dat ik het slachtoffer ben geworden net zoals velen, lees ik, van ongekende hoge prijzen, ineens blijkbaar per meter, voorrijkosten, beschadigde kachel.. echt heel onp... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplichters

Oplichters! Ga er niet mee in zee.

Bij ons onder de naam: Schoorsteenveger Vossenberg.
Bij telefonisch contact geven ze een bedrag door wat achteraf de meterprijs lijkt te zijn. Vier honderd euro betaald voor iets wat max honderd euro had mogen kosten qua marktconforme prijs.

Geen transparante prijsvorming.

Trap er niet in!!!

1 septembre 2021

Oplichters

Oplichters! Ook ik heb een enorme vergissing begaan om met dit bedrijf in zee te gaan. Ik was overrompeld door de zeer overtuigende praatjes van de medewerkers. Kosten staan niet in verhouding met de werkzaamheden, afspraken die telkens niet worden nagekomen en de telefoniste is zeer onbeschoft. Mijn advies is: blijf ver weg van dit bedrijf!

21 mai 2021

Voor niets gewacht

Vandaag zou er iemand langskomen tussen 12 en 3. Ik heb voor niets zitten wachten, want ik heb niemand gezien. Vervolgens gebeld naar het bedrijf (trouwens gek dat er geen telefoonnummer op de website staat), en ik kreeg een vrij onvriendeijke mevrouw aan de telefoon. Die gaf mij het nummer van de schoorsteenveger. Blijkbaar hadden ze een klus die uitliep, maar iets laten weten was wel netjes geweest. Ik ga wel naar een ander, zeker gezien alle reviews hier.

3 mai 2021

Malafide praktijken

Allereerst kwam men ruim een uur te laat en werd er ook niet opgenomen. Dit was op 25-01-2021. 09:45 uur gearriveerd, terwijl 08:30 uur was toegezegd. Ongeveer 5 minuten later zowel binnen als op dak aan het ‘werk’ te zijn geweest, kwam het oordeel:
Net als eerder vermelde reviews moest ook ik een zogenaamde nieuwe roterende kap aanschaffen, want nu kon er geen certificaat worden afgegeven....en was het levensgevaarlijk om nog te stoken. Dit kon uiteraard het beste via hen worden geregeld. De kosten: €384,- .... tuurlijk.
Zojuist een échte schoorsteenveger mogen ontvangen, via mijn verzekering, welke mij aangaf dat alles er perfect uitziet. Certificaat is afgegeven.
Laat je niet verleiden door het lage bedrag mensen; dit is geen correct bedrijf.

12 mars 2021

Geen gebruik van maken!!

Geen gebruik van maken!!! Komen, zoals meerdere mensen al vermelden, in een busje zonder iets van bedrijfsnamen erop. Gaan omhoog en vertellen 10 minuten later dat je van alles kapot hebt en het 1100 euro kost om het te laten maken maar 900 is omdat ze er toch zijn. Vervolgens zullen ze je zeggen dat je een factuur krijgt die je nooit zult krijgen en ze gebruiken de papieren van een offerte van een ander bedrijf die er verder niks mee te maken heeft.. ik ben er gelukkig niet ingetrapt en heb niet betaald.

NOOIT DOEN DUS

22 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Precies wat iedereen hier zegt!

Precies wat iedereen hier zegt! Bij mij ook bijna gebeurd!! Helaas voor hun las ik deze reviews toen ze op het dak zaten, geld terug gekregen en ze de weg af gejaagd! De hond sloeg meteen aan richting hun terwijl hij dit normaal niet doet! Let op met deze mannen en als je het zelfde mee maakt en ze zijn nog bezig, gewoon even heel duidelijk zijn tegen die meneertjes!😎

28 janvier 2021

Schoorsteenmaffia

Schoorsteenmaffia : Oplichters!!!! Praten je aan dat de kap op de schoorsteenpijp gescheurd is. Praten in op je veiligheidsgevoel, hebben al snel in de gaten dat je niet ter controle zelf het dak op zult gaan en proberen een roterende kap te verkopen voor
€ 695,00. Als ze je aarzeling zien dan willen ze hem best wel verkopen voor € 550,00 dan hoef je de BTW niet te betalen. Laat nooit je kachel vegen door dit bedrijf, steun liever de lokale ondernemers die hun bedrijfsnaam hoog te houden hebben.

11 décembre 2020

Oplichterij: vegen kost €100 ipv €39,50

Schoorsteenveger direct biedt prijs aan van €39,50 voor eenmalig vegen.
2 heren komen en het gebruikelijke oplichterspraatje: u moet een nieuwe kap, u moet uw schoorsteen repareren etc. Uiteindelijk moest ik voor t vegen alleen €100 afrekenen, want dat was “gewoon ons tarief” en schoorsteenvegerdirect.nl een tussenpersoon.
Uiteraard heeft schoorsteenvegendirect.nl geen telefoonnummer.

1 décembre 2020

Oplichters

Oplichters. Een kap die vervangen moest en paar dagen later gaat het regenen blijkt het dat ze een dakpan kapot hebben gemaakt wat lekkage geeft. Nooit aan beginnen!

15 novembre 2020

Oplichters

Oplichters. Eerste keer dat ik met schoorsteenvegers te maken had, maar de volgende keer zal ik mijn research wat beter doen vooraf.

Het zelfde verhaal als hieronder al meerdere malen verteld wordt: ik zie het al, de kap voldoet niet aan de eisen voor de verzekering mevrouw, u moet een nieuwe kap. 'Slechts 140 euro'. Het bleek achteraf een reeds gebruikte kap die slechter was dan wat erop zat. De oude wilden ze natuurlijk meenemen, maar dat heb ik gelukkig kunnen voorkomen. Nu de 'oude' kap erop. Niet geloven deze vriendelijke mannen, ze liegen recht in je gezicht en worden vervelend als je hun 'kennis' in twijfel trekt.

PS. Mocht iemand nog een gebruikte schoorsteenkap willen die aan alle verzekeringseisen voldoet, voor slechts 140€ hier op te halen ;)

7 novembre 2020

Oplichters zijn het.

Oplichters zijn het.
Bij mij in 2018 geweest .
Op dak gegaan er viel iets naar beneden.
Zeiden dat de kap van 1 jaar niet goed was.
Moest een andere op van 450 euro ?
Was in totaal 700 euro kwijt.
Heb het gemeld aan tv programma Kassa.
Doe dit ook.

3 novembre 2020

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! ZEER SLECHT BEDRIJF!! Bellen 3x dat ze later zijn. Netjes dat ze even bellen. Twee jongen gasten. Binnen 5min het slechte bericht. Kap is niet goed en moet vervangen worden. Kosten ruim €500.- aangegeven dat ik dit met even met mijn man wil overleggen. Volgens de mannen moest ik nu beslissen. Ze werden onvriendelijk en kwamen erg intimiderend over. Ze zeggen dat de schoorsteen is geveegd waar ik mijn twijfels bij heb. Uiteindelijk een handgeschreven factuur gekregen met een negatief stook advies. Al met al maar een nieuwe afspraak gemaakt met een professioneel bedrijf. Mensen aub. Ik ben zo dom geweest om dit bedrijf niet even vooraf te checken MAAR DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!

7 octobre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

They are getting paid tons of money…

They are getting paid tons of money every f* year but customer service is useless. And also road quality is very bad. To much money has been stolen. Just take a look how much money they make. Where it goes?

14 septembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichting is nog een te mooie titel voor dit bedrijf

Wat zonde dat ik deze "firma" niet eerst even gecheckt had. De onderstaande verhalen kloppen allemaal. Bij ons kwamen ze ook (erg) vroeg voorrijden in een witte bestelbus zonder bedrijfsnaam. Een man schiet het dak op en zegt dat hij een ragebol door de schoorsteen haalt (wat ik betwijfel). Voor de show werd er een krantje voor de kachel gelegd, waar overigens achteraf geen roetvlekje op te vinden was. Na twee minuten kwam de jonge knaap van het dak met een slechte boodschap: er was van alles mis en dat moest echt vervangen worden. Ik gaf aan: ik geloof het wel. Schrijf het bewijs van reiniging maar uit en dan rekenen we af. Dat was tegen het zere been. Het was allemaal zeer gevaarlijk en men zou geen bewijs voor de verzekering kunnen geven. Daarop zei ik: nou, dan laat ik dat door een andere schoorsteenveger controleren tezamen met het door jullie verrichte werk. Klopt dat, dan betaal ik. Stuur maar een factuur. Een van de twee ging compleet uit zijn plaat en in het bijzijn van mijn twee (kleine!) kinderen werd ik de huid vol gescholden en ik MOEST betalen. Na wat gedoe kreeg ik de heren het huis uit (onder meer naar 112 te hebben gebeld). Ze bleven voor de woning staan in hun bus. Na 5 minuten kwam een van de heren weer verhaal halen en kreeg ik de "chef" aan de lijn. Of ik zou stante pede betalen of ik zou problemen krijgen. Nadat ik opnieuw rustig uitlegde dat hij een factuur kon zenden en ik eerst het werk wilde laten controleren, werd er in mijn oor getoeterd "dat de ploeg" er nu aankwam en mij wel even zou laten betalen..... Gelukkig verscheen kort daarna de politie....

Kortom, pas op met deze toko!

8 septembre 2020

Verkeerde afdekkap?

Eerste afspraak afgezegd wegens ziekte.
Voorgestelde datum voor vervolg komt niet uit voor mij.
Telefoniste is zeer vriendelijk en meegaand.
Zelf contact opgenomen voor nieuwe datum en jawel ze komen binnen de afgesproken tijd.
Het betreft het schoonmaken van een pelletkachelbuis, 4 jaar geleden nieuw geïnstalleerd.
Voordat ze het dak opgaan zien ze vanaf de bus (niet herkenbaar van welk bedrijf, evenals de latere nota) dat de afdekkap te klein is en vinden dat er een grotere op moet. Na mijn opmerking dat ik dit aan de installateur overlaat om dit te bepalen vermeld hij dat hij het wel noteert op de nota ivm aansprakelijkheid voor de verzekering. OKÉ, maar op de nota staat alleen vegen en het bedrag.
Je zal er maar intrappen?
Op de site van schoonvegerdirect zie ik positieve recensies, maar kan ik geen recensie kwijt.

10 août 2020

Oplichters

Kwamen om de schoorsteen te vegen, twee mannen in een bus zonder bedrijfsnaam. Mijn man ontving ze. 1 man ging het dak op, kwam na 5 minuten weer beneden, met de schoorsteenkap. Moest vervangen worden volgens hem, helemaal kapot. Pijp zou ook kapot zijn. Mijn man werd zo onder druk gezet dat hij akkoord ging, TOEVALLIG hadden ze een passende kap bij zich. Moest direct contact afgerekend worden. kosten: €890 euro.
Toen ik thuis kwam zag ik dat ze de kap gewoon zelf kapot hadden geknipt. Vage rekening. Kap die dat bedrag absoluut niet waard was op de pijp. Schoorsteen was niet geveegd. Wij hebben een andere schoorsteenveger moeten inschakelen om de schade te herstellen.
Ze geven niet thuis op klachten, zijn niet te bereiken. Het is een bedrijf uit de Bosch wat hierachter zit. OPLICHTERS!!!!!!
Wees slim en ga niet met ze in zee. Was een dure les!!!!

30 mai 2020

1e afspraak, kwam niemand opdagen, geen telefoontje niets
Na 4 weken nieuwe afspraak, schoorsteenveger kwam netjes op tijd,
Probleem, de schoorsteenkap mag niet meer van de verzekering, moet een nieuwe op.
Toevallig heeft hij er 1 in de bus liggen € 400,-. Anders mag hij de schoorsteen niet vegen.
Ik heb gezegd dat het dan ophoudt.
Hij moet alleen wel voorrijkosten rekenen, ik heb hem verteld dat ik 4 weken geleden de hele ochtend voor niets heb gewacht en ik niets ga betalen, ook goed zegt de veger.

Lokaal kachel bedrijf gebeld die de schoorsteen 14 jaar geleden heeft gemaakt en gevraagd hoeveel het kost als zij een goedgekeurde kap monteren.
De kap van 14 jaar geleden is nog steeds prima, hoeft geen nieuwe kap op.

Pure oplichters

2 mai 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus