Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ook hier, bij een schoorsteen en kachel van net een jaar oud: 'uw kap is niet goed, en de pijp werkt. Dat gaat niet goed komen.' Omdat ik veel vertrouwen heb in de leverancier (Otto Vuur) even gebeld... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring! Ze kwamen om te vegen, maar probeerden me direct een dure schoorsteenkap van €300,- aan te smeren. Ze claimden onterecht dat dit verplicht was en zetten me enorm onder druk. Ze wilde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Scam bedrijf indd. Afgesproken bedrag van 60euro. Onder druk met 2 mannen, heeft mijn vriendin 600euro, middels qr moeten scannen om te betalen. Geen gegevens te vinden. Factuurgegevens niet kloppe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opgelicht, het ziet er naar uit dat ik het slachtoffer ben geworden net zoals velen, lees ik, van ongekende hoge prijzen, ineens blijkbaar per meter, voorrijkosten, beschadigde kachel.. echt heel onp... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Vraag mij of het een officieel bedrijf is of dat ze alleen contact geld willen binnen halen!

Ten eerste, het 085 nummer waarop ze zijn te bereiken, hang je minimaal 15-20 min in de wacht, ze zijn druk zeggen ze. Op een gegeven moment wel een mobiel nummer ontvangen, deze werkte wel direct.

Bij het bezoek om de schoorsteen te vegen, belaagde de man mij al met vragen en hij dacht niet dat hij deze kon schoonmaken. Het is een nieuwe openhaard (de openhaard was gesloten en wij hebben de toegang weer opengemaakt). Ik gaf aan zullen we eerst dan boven op het dak gaan kijken? Ik merkte dat ik onzeker werd door zijn vragen vuur.
Op het dak zei hij met deze kap mag je hem sws niet aansteken, daar heb je een speciale kap voor nodig. Deze heb ik mee, zonder bon €300,- met bon incl btw €550,-. Deze kan ik er nu meteen opzetten. Ik gaf aan dat ik daar even over wilde nadenken en zelf daar ook mijn eigen research in te doen wat dit hadden we nog niet gehoord.

Dat was prima, maar we moesten nu wel de €39,- contact betalen (dit was het bedrag om de schoorsteen schoon te maken).
Ik was verbaast, contant betalen dat hebben ze niet aangegeven aan de telefoon. Ja dit hadden ze wel moeten doen en de rekening zou ik dan via de mail krijgen. Ik vroeg nog kan je hem dan niet schoonmaken alvast en dan regel ik de kap later. Dit kon niet ivm de verzekering. Ok, daar zit iets in en begrijpelijk.

Alleen ontvang ik geen factuur, dus ik ben het kantoor en daar klinkt ze wat verbaast. Vanuit het kantoor krijg ik te horen, dat ze geen factuur mogen uitschrijven omdat de schoorsteen niet is schoongemaakt en dit voor de verzekering niet kan. Sorry! maar waarom zegt jullie personeel dan iets heel anders en hoe durft hij dan die €39,- contact te vragen. Ik vroeg kan je niet gewoon een factuur uitschrijven met de notitie erop dat jullie zijn geweest maar de werkzaamheden niet hebben kunnen uitvoeren ivm...? Dan is deze duidelijk niet geldig voor de verzekering en ik vraag een factuur, geen veegbewijs. Op dat moment zei ze dat is goed, alleen in de mail kreeg ik hetzelfde verhaal te horen dat ze geen factuur mocht uitschrijven. Degene met wie ik contact had, gaf aan dat zei niet verantwoordelijk hier voor was, het was niet haar personeel en of ik zelf in loondienst werk? uhmm.. dit heeft er totaal niks mee te maken, jullie zijn één bedrijf, als jij niet verantwoordelijk bent dan is je baas dat wel. Die is verantwoordelijk voor al zijn personeel dus ook de man die mijn huis binnen, mij overlaat met vragen, zeg dat je het werk niet kan uitvoeren alleen als ik een duren kap koop en daardaar contact moet betalen! Is dit de normale ging van zaken daar of wat voor een bedrijf structuur hebben jullie??

Deze laatste vraag heb ik ook aan hun gesteld maar niks meer van hun vernomen.

Het gaat mij niet zo zeer om de factuur of het bedrag, maar ik kreeg al een vreemd gevoel bij deze man en hoe het bedrijf nu reageerd om mijn mails bevestig mijn argwaan. Deze factuur is voor mij een bewijs of het wel echt een bedrijf is en of die man niet gewoon contact geld bij iedereen loopt af te troggelen zonder iets te doen.

Dus mijn advies ga NIET met nu in zee!!!!

9 avril 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Verrassing...ook van mij een slechte review

Verrassing.... ook hier moest de bestaande kap eraf en een nieuwe kap (a 1000 euro) er op. Heb daarna het bedrijf gebeld die de kap vorig jaar (!) geplaatst heeft. Die hebben de foto’s gestuurd en geven aan dat er niets aan de hand was. Kachel is smerig achtergelaten en vlamwering niet terug geplaatst. Waarschijnlijk pissig omdat ik geen nieuwe kap van ze nam. Geen enkele bevestiging van schoorsteenvegerdirect gekregen. Had blijkbaar ook zelf moeten weten dat er contant betaald moest worden.

6 avril 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet komen opdagen en niet bereikbaar voor vragen.

Ook van mij krijgt schoorsteenvegerdirect een negatieve review. Omdat mijn schoorsteen beter bereikbaar is vanaf mijn bovenburen heb ik een afspraak gemaakt op een moment dat het mijn bovenburen goed uit kwam. Na gewacht te hebben van 09:00 - 11:45 heb ik verschillende pogingen gedaan contact op te nemen. Er werd niet opgenomen.

Wanneer je dan op zoek gaat en enkel negatieve beoordelingen tegen komt weet je hoe laat het is...

Je afspraak vergeten of te laat zijn is één maar de klant hiervan niet op de hoogte brengen of bereikbaar zijn voor vragen is twee.

Ik raad iedereen af om zaken te doen met deze partij.

25 mars 2020

Oplichters volgens radartv.nl

Niet mee in zee gaan met deze oplichters, maar eerst de uitzending van radar terugkijken. Google even op de volgende tekst: "Onterecht honderden euro's kwijt door discutabele schoorsteenvegers".

40 tot 60 euro is een richtprijs voor een goeie schoorsteenveger. Google even op "Hoe vind ik een betrouwbare schoorsteenveger?" voor de checklist van Radar.

27 janvier 2020

OPLICHTERS

Eerste keer kwamen ze niet opdagen want; ziek. Kan gebeuren, dus nieuwe afspraak gemaakt. Beetje vage man aan de deur, heeft uiteindelijk de schoorsteen geveegd met als commentaar: "ik heb creosoot gevonden en als u uw kinderen niet wilt vergassen zou ik per direct niet meer stoken." Er moest volgens hem een nieuwe voering in het kanaal, kosten 2000,- euro. Maar als ik het zo zou betalen dan was 1600 ook goed. Dat deed bij mij een belletje rinkelen.. ook logo op de factuur was van een heel ander bedrijf uit den Bosch. Al met al aanleiding voor wat onderzoek en toch maar een second opinion aangevraagd. Wat blijkt: niets aan de hand, schoorsteen prima in orde. Volgens onze nieuwe schoorsteenvegers zijn dit bekende oplichters. Hoop dat iemand anders hier zijn voordeel mee kan doen.

22 janvier 2020

Wat een oplichters

Wat een oplichters. De eerste twee keer werd de afspraak verzet. De derde keer kwamen ze langs, en werd aangegeven dat er een oude, aluminium kap op de schoorsteen zat die beschadigd was en niet terug gezet mocht worden. Onder druk is gedwongen een nieuwe kap te laten plaatsen, die 400 euro zou kosten. Na enig overleg maar akkoord gegaan omdat ze de oude kap absoluut niet terug wilden plaatsen. Uiteindelijk moest direct per ideal 500 euro betaald worden ivm BTW. Er is geen contact mogelijk met deze partij. GEEN ZAKEN MEE DOEN, ABSOLUUT ONBETROUWBAAR EN ONPROFESSIONEEL BEDRIJF!

17 janvier 2020

Oplichters

Ze bellen de 1e keer af, kunnen pas een mand later op alleen een door hen gekozen dag (geen flexibiliteit). Eenmaal op de juiste dag komen ze 2,5 uur te laat! En hebben de kap al van de schoorsteen af. Deze zou niet goed zijn en mag niet teruggeplaatst worden. Dit zou ook niet mogelijk zijn omdat de oude kap gesmolten zou zijn. Een nieuwe kap kost 400 euro, een 2ehands alternatief voor 200 euro zeggen ze. Het 2ehands alternatief ziet er slecht uit en piept... Dus je bent verplicht voor een dure keuze te gaan. Bij betalen blijkt dat dit ook nog zonder 84 euro btw is!
Dus goedkoop je schoorsteenvegen kost ineens meer dan 500 euro...oplichters zijn het!

17 janvier 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een WAARDELOOS bedrijf!!

Wat een WAARDELOOS bedrijf!!! Eerst een afspraak gemaakt op 6 december. 2 dagen van tevoren hoor ik dat deze door ziekte niet kan doorgaan. Nieuwe afspraak ingepland op 6 januari in de ochtend. Om 11 uur heb ik nog gebeld en de telefoniste zei dat de schoorsteenveger tussen 10 en 1 zou komen. Om 3 uur een telefoontje... de auto zou kapot zijn en de afspraak moest weer verzet worden. Vanzelfsprekend ga ik nu een ander bedrijf inschakelen, want dit is echt ongehoord slechte service! :(

6 janvier 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht zaken doen met deze organisatie

Slecht zaken doen met dat "bedrijf". Begin november ruim voor de feestdagen afspraak ingepland voor in november. Werd diverse malen gebeld door een 06nr maar geen bericht achtergelaten. Terugbellen werd niet opgenomen. Uiteindelijk kreeg ik de man aan de lijn toen hij me weer eens belde. De afspraak diende verzet te worden. Afspraak verzet naar 2 december. Ok. Op 2 december verscheen er niemand. Terug bellen, sms, whatsapp... mag allemaal niet baten. Er wordt geen contact opgenomen. Via website gevraagd voor nieuwe afspraak. Eindelijk iemand gesproken. Antwoord: Ja 2 december is niet goed gegaan en nieuwe afspraak wordt niet eerder dan 9 januari. Slechte organisatie, slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen.
Wat een ballentent!!

10 décembre 2019

Waardeloos bedrijf !!!

Afspraak gemaakt ! Op de dag zelf word ik 3 keer gebeld dat het later word prima dacht ik geen probleem..
Tot het laatste telefoontje ze konden niet komen ivm grote lekkage op een ander adres ! Ik kon een nieuwe afspraak maken , eerste plekje was over bijna 2 maand !
Nou dat dacht ik niet ! Hele discussie maar ze konden er niks aan doen , nou lijkt mij wel maar goed !!
Een waardeloos bedrijf , komt de afspraken niet na en komt ook niet met een passende oplossing !!!!!!!! Zeeeeeer onvriendelijk aan de telefoon !
Ik raad het niemand aan !!

2 décembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Schoorsteen vegen draait uit op veel onnodig meerwerk

Bedrijf gevraagd voor schoorsteenvegen. Bij aankomst werd er gezegd dat er vocht was en dat er een plaat + kap niet goed meer zijn en dat hier wat aan gedaan kan worden. Na beetje doorvragen over de prijs kon er ineens van alles contant geregeld worden, maar achteraf hebben we het gevoel dat we zijn opgelicht en dat de reparaties naar alle waarschijnlijkheid niet nodig waren en ook nog eens voor een veel te hoge prijs zijn uitgevoerd.

27 novembre 2019

Let op

Let op - OPLICHTERS!

With us unfortunately the same story as with all others - they came to clean the chimney and "discovered" there is some silver stuff coming down, so they strongly recommended we need a special "Rotorven / aspirotor" for EUR400, otherwise we would be in fire dager if we used our fire place... Two intimidating guys who have done their job in 15 min and wanted cash only. They have given us a "cado" of BTW and EUR39 for cleaning, so totally illegal as well - afterwards produced a fake receipt. Why Belastingdienst does not do anything with them??

26 novembre 2019

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Ze probeerde mij 460 euro afhandig te maken, omdat mijn bovenplaat en kap vervangen zouden moeten worden. Daarbij gaven ze mij een veegbewijs waarop stond BRAND GEVAAR! Ik heb een ander bedrijf ingeschakeld dat is aangesloten bij de ASPB. Zij kwamen voor een second opinion en er was niets mis met mijn schoorsteen. Ik kon gewoon stoken.

23 novembre 2019

1 ster is zelfs nog te veel eer voor dit bedrijf

OPLICHTERS VAN DE HOOGSTE ORDE
Wit busje zonder naamsvermelding staat voor de deur, jongeman stapt naar binnen, vraagt een vuilniszak en hangt een deken voor de haard, terwijl een ander op het dak geklommen is. Foute boel, zeg hij en op mijn vraag wat er aan de hand is, krijg ik te horen dat er bijna een schoorsteenbrandje is geweest en dat komt door vochtinslag via de schoorsteenkap. Geen nieuwe roterende kap plaatsen = geen verzekeringsbewijs, dus nieuwe kap erop à 398,00 euro. Totaal € 529,37 incl vegen en btw. Helaas is het pinapparaat niet geschikt voor een creditcard, dus de heren zijn zo vriendelijk achter mij aan te rijden naar de pinautomaat, cash geen probleem en de rekening wordt ineens € 450,--. Officiële rekening ligt thuis, is dus ook niet aangepast. Heren gingen door naar hun afspraak in Nijbroek, dus op naar het volgende onwetende slachtoffer. Verzoek aan Schoorsteenvegerdirect op contact met mij op te nemen wordt tot op heden genegeerd!
Kortom: OPLICHTERS VAN DE HOOGSTE ORDE..
Het enige leedvermaak is dat ik niet de enige ben die is opgelicht door deze twee jongemannen, maar zeer waarschijnlijk ook de baas; veel plezier met zulke werknemers. Hier komen jullie er niet meer in!.

21 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Tot twee keer toe word ik op op het…

Tot twee keer toe word ik op op het laatste moment afgebeld omdat er spoedklussen zouden zijn..... Tussen de afspraken zit dan al gauw 2 maanden.... Inmiddels dus over het jaar heen dat de schoorsteen geveegd zou moeten worden en dat is niet fijn voor je brandverzekering....Ik heb tot twee keer toe afspraken moeten verzetten of vrij moeten nemen, maar daar hebben ze helemaal geen boodschap aan. Nee, superslecht. Ik raad het af om hiermee in zee te gaan..

21 novembre 2019

Slecht

Afspraak gemaakt om mijn schoorsteen te laten vegen. De eerste keer zeiden ze dat de afspraak niet door kon gaan omdat de veger ziek was. De 2e keer kon de afspraak niet doorgaan omdat de veger zijn been had gebroken. De 3e keer kon de afspraak niet doorgaan omdat er meerdere vegers ziek waren. Net belden ze weer om de afspraak voor de 4e keer te verzetten. Ik ben naar een andere schoorsteen veger gaan zoeken. (hoe ze aan die 9,3 komen die op hun website staat vraag ik me ook af)

20 novembre 2019

Bij mij precies hetzelfde

Bij mij precies hetzelfde. Ik heb ze besteld om schoorsteen te vegen en ik zeg met nadruk "SCHOORSTEENVEGEN". Op afstand kon hij al zien dat het dak slecht was. De man op het dak maakte foto's van de de kap, omdat deze aan het roesten was en moest worden vervangen of behandeld worden, anders zou het brandgevaarlijk zijn. Kon direct gedaan worden voor ruim 400 euro. Ik zei dat ik het zou navragen en ging overleggen met mijn installateur. En toen werd die ene gast kwaad en zei, als je dit laat herstellen door een installateur hoef je ons volgend jaar ons niet meer te bellen om je schoorsteen te vegen. Maar het enige wat op dat moment in mijn gedachten kwam was..... daar heb ik je toch voor laten komen? Bij betaling kaart ik het nog even aan bij degene die afrekende... dit werd niet gewaardeerd en werd mij vriendelijk verzocht hierover op te houden.
En ook bij mij een aantekening op de bon en dus ook verzekering technisch idem als bij de andere reviews.

Ze hadden ook geen bedrijfskleding aan en op hun bus ook geen bedrijfsnaam van schoorsteenvegerdirect

4 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is hetzelfde bedrijf als dakcontrol…

Dit is hetzelfde bedrijf als dakcontrol (zie reviews op Google) Komen voor 39 euro maar beginnen bij aankomst direct over honderden euro's meerkosten, ga je niet akkoord dan krijg je geen bewijs voor de verzekering. Weggegooid geld!

30 octobre 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus