Vriendelijk personeel. Uitstekend geholpen: er wordt alles aan gedaan om de juiste schoen voor de klant te vinden.
Lisez les avis des autres
Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ria In de winkel in Sprang Capelle! Mijn man heeft zeer moeilijke voeten, voorzijde breed, smalle hiel en platte voet en bovendien maat 47. Ze heeft echt alle aa... Voir plus
Laarsjes besteld via internet, verliep prima. Bij uitpakken thuis bleken de ritsen ter hoogte van stiksels niet goed te lopen. Naar de winkel terug gegaan en ze vertelden dat ik geen geld terug kon kr... Voir plus
Blijkbaar kun je afgeprijsde artikelen niet gratis retourneren. Ondanks het feit dat het schoenen van bijna 100,= waren. Staat wel in de kleine lettertjes maar ik had ze anders nooit besteld. Daarb... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Supersnel en keurig geleverd!
De slippers zijn heel mooi en zitten heerlijk! En de levering was heel snel en uitstekend ingepakt! Ben er heel blij mee en hou de Side van Shoerama in de gaten, want ze hebben hele leuke betaalbare schoeisel hebben voor dames met een grotere schoenmaat! SUPER :)
Goede prijs en snelle levering
Ara by Jenny schoenen besteld. Had ze al in een winkel gepast in een andere kleur.
Juiste kleur bij ShoeRama gevonden. Mooie prijs, snel geleverd ( volgende dag)
goede service
De bestelde schoenen kwamen in een verkeerde doos, de reden stond wel bij vermeld.Snelle levering.
Super!!!!
Wauw! Hartstikke leuke schoenen, en een snelle levering! Leuk als je eigenlijk niet kan wachten om je nieuwste aankoop te zien!!
Super snelle en goede service!!
Ik ben heel tevreden over de snelle afhandeling en bezorging van mijn bestelling. Binnen één dag, na het plaatsen van mijn bestelling, kon mijn dochtertje haar nieuwe Betula teenslippers al aan! Bedankt hiervoor!
Mooi assortiment en prima levering!
Mooi, uitgebreid assortiment. Levering ging ook, zoals beloofd, snel.
Bestelling en levering zijn feilloos uitgevoerd mijn complimeneten
De door mij bestelde en de door u geleverde schoenen is heel snel uitgevoerd. S`middag`s besteld , en de de andere dag in huis geweldig toch !
Snel afgehandeld.
Jammer dat TNT post weer op zich liet wachten, maar daar kan ShoeRama niets aan doen.
Heb veel problemen om 1 paar schoenen te bestellen, nog steeds niet gelukt!
Het lukt mij niet om een paar schoenen via deze site te bestellen. Krijg bericht dat de bestelling accoord is, maar heb tot op heden niets ontvangen. Heb een mail gestuurd, waarin mij werd verteld dat de betaling niet binnen was en dat ik nogmaals moest proberen via de site te bestellen (wat helaas niet lukt),en anders moest ik het geld maar overmaken en dan kwam het wel in orde kwam, maar dat lijkt mij een vreemde gang van zaken. Op mijn 2e mail heb ik nog steeds geen reactie. Ik vind het heel jammer dat bestellen via de site voor zoveel problemen zorgt en dat er geen reactie komt om dit op te lossen.

Réponse de xx
Ik ben erg tevreden over de afwikkeling.
Ik had nog nooit schoenen online bestelt bij shoerama.
Ben altijd bang dat dit niet goed gaat met van te voren betalen en dan maar zien of de schoenen ook geleverd worden.
Maar had de ene dag bestel en de anderen dag al binnen.
Super!!
Supercoole Giga meiden sneakers
Dochterlief is hélemaal blij en gelukkig met de supercoole meiden sneakers van Giga. De halfhoge lederen zilveren schoen met neonkleurige sterren is perfect afgewerkt èn perfect op tijd geleverd door ShoeRama! Iedereen blij!!!
Uitstekende service!
Erg klantvriendelijk, direct behulpzaam en snelle levering.
Alles prima volgens afspraak gelopen!
Snelle en correcte afhandeling. Prima informatie via de mail over de status van verzending.
Kwam wel een dag later dan afgesproken, maar dit lag niet aan ShoeRama.
Vanwege het slechte weer kon de vervoerder pas een dag later leveren.
Zeer aan te bevelen.