Vriendelijk personeel. Uitstekend geholpen: er wordt alles aan gedaan om de juiste schoen voor de klant te vinden.
Lisez les avis des autres
Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ria In de winkel in Sprang Capelle! Mijn man heeft zeer moeilijke voeten, voorzijde breed, smalle hiel en platte voet en bovendien maat 47. Ze heeft echt alle aa... Voir plus
Laarsjes besteld via internet, verliep prima. Bij uitpakken thuis bleken de ritsen ter hoogte van stiksels niet goed te lopen. Naar de winkel terug gegaan en ze vertelden dat ik geen geld terug kon kr... Voir plus
Blijkbaar kun je afgeprijsde artikelen niet gratis retourneren. Ondanks het feit dat het schoenen van bijna 100,= waren. Staat wel in de kleine lettertjes maar ik had ze anders nooit besteld. Daarb... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snelle bezorging en alles naar wens
Prima bedrijf. De bezorging was snel en keurig verzorgd
prima winkelen, goede service
prima gewinkeld. helaas wel iets: opgegeven schoenmaat klopte niet; schoen had ruim moeten zijn voor de opgegeven maat, maar bleek te klein en te smal. misschien lag het aan de leest. afijn, service is zeer goed.onthouden.
Nog niets ontvangen! Hierover is telefonischcontact geweest. Hopelijk wordt dit komende week opgelost.
We hebben vorige week zondag schoenen besteld. We kregen keurig een bevestiging. Daar de schoenen bij onze ouders geleverd moesten worden hebben we dinsdag nog contact gehad met Schoerama om dit even te checken. Daar wist de medewerker te vertellen dat we het adres goed hadden doorgegeven maar dat SchoeRama hem fout op de adressticker hadden vermeld( mrt-31 ipv 3-31). Afgelopen donderdag was nog niets geleverd en hebben we opnieuw contact gehad. Er is toen aangegeven door dezelfde medewerker dat de schoenen waarschijnlijk onbezorgbaar retour komen en dat er dan komende week opnieuw een poging gedaan wordt deze op te sturen naar
Mijn ouders. We hopen dat er snel schoenen verzonden worden, of ze nu onbezorgbaar retour komen of niet. De fout is gemaakt door SchoeRama en niet door ons.
Hopende op een snelle oplossing.
Groeten,
Fam. Donders
goede klantenservice
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst via de website. Door een fout in de postcode duurde het erg lang voor dat mijn bestelde schoenen geleverd werden via de TNT-post. Ik heb hierover contact opgenomen met Shoerama en zij hebben het keurig netjes uitgezocht en mij goed te woord gestaan terwijl het steeds mis ging bij TNT post.
Inmiddels heb ik mijn bestelling ontvangen en ben tevreden.
Produkt zoals verwacht, alleen niet snel verzonden.
Laarzen zijn goed, en netjes verpakt aangekomen. Alleen niet snel zoals beloofd op de site. Ze beloven dat wanneer voor 17 uur een bestelling binnen is en betaald, het product dezelfde (werk)dag verzonden word. In ons geval was dat 3 werkdagen. PostNL deed er nog een schepje boven op en liet ons nog een dag extra wachten.
1e bezorgpoging mislukt, terwijl we thuis waren en de hele dag de blik op de weg was.
Dag later alsnog bezorgt. Al met al krap een week later de laarzen binnen.
Prima
Prima website en makkelijk te bestellen. Ben ook blij met de geleverde laarsjes.
goede service
goede service en kantvriendelijkheid vindt ik zeer belangrijk had een fout gemaakt bij mijn bestelling ff gebeld en deze werdt gelijk gecorrigeerd vindt ik gewoon goed
Goed merk tegen een leuk prijsje.
De lelli kelly laarsjes snel ontvangen. Goede kwaliteit voor een leuk prijsje. Jammer dat er al een kras op het leer zat, maar er zullen er wel meer bij komen als ze gedragen worden.
Uitstekend!
Shoerama heeft een overzichtelijke site en een razendsnelle verzending. In een woord een prima adres om naar terug te keren. Ik kan het je dus aanbevelen.
Snelle en goede service
Bestelling was al volgende dag binnen, goed verpakt en laarsjes zagen er precies zo uit als op de website. Laarsjes zitten/lopen ook lekker, goede pasvorm.
Absoluut een aanrader.
Nieuwe schoenen in oude doos
Nieuwe schoenen werden geleverd in niet originele oude doos. Internet kopen is ook niet alles !
Lekker vlug geleverd!
Meteen goed geleverd en volgende dag in huis.... Heerlijk
Snelle service, goed assortiment
Mijn schoenen waren er binnen een dag en zij hadden als enige webwinkel nog de schoenen die ik wilde. Zelfs de site van het merk had ze nog maar in 1 heel kleine maat. Super!!