IVM onze interne processen werd het sluiten van het contract nogal complex. Maar Jairo heeft ons daarin goed ondersteund en ons voorzien van de juiste informatie. Uiteindelijk rijdt ik met veel plezie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sjoerd was amazing from the start and understood the assignment. Everything was arranged quickly and efficiently. The car arrived at the front door and was better than i expected and fully kitted out.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Martijn helped me choose the right car, and made the whole process easy. I'd generally recommend this company because they're affordable, prompt, and genuinely understand the need for a quick shortlis... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Shortlease. Toen ik contact had opgenomen, werd ik direct geholpen door Sjoerd. Hij zorgde ervoor dat er de volgende werkdag een auto voor de deur stond k... Voir plus
Havenstraat 28, 5347 KK, Oss, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Vanaf het eerste tot het laatste moment was het contact vriendelijk en professioneel.

Top service, snel geregeld & super vriendelijke mensen bij Shortleaseland

Réponse de ShortleaseLand BV
Duidelijkheid en vriendelijk. Snelle reactie en meedenken

Réponse de ShortleaseLand BV
Ik ben zeer goed geholpen met het uitzoeken en de juiste informatie gekregen van Martijn bij shortleaseland . Scherpe prijs en goede service

Réponse de ShortleaseLand BV
Snel en vakkundig geholpen door Martijn van Shortleaseland. Vriendelijk, flexibel en steeds to the point, helemaal goed!

Reeds 7 jaar klant bij bedrijfswagenleasing
1ste leaseadviseur was Dave en sinds kort Joey
Over beide zeer goed te spreken
Top bedrijf

Réponse de ShortleaseLand BV
Wat een fijne ervaring met deze leasemaatschappij. Vanaf het eerste contactmoment viel de flexibiliteit op: er werd écht geluisterd naar mijn wensen en actief meegedacht over de beste oplossing. Geen standaardverhaal, maar maatwerk dat past bij mijn situatie.
De professionele houding van het team gaf vertrouwen. Afspraken werden nagekomen, communicatie was helder en snel, en vragen werden zorgvuldig beantwoord. Dat maakte het hele proces overzichtelijk en prettig.
Wat ik vooral waardeer, is hoe ze me stap voor stap de weg op hebben geholpen. Van advies tot aflevering: alles klopte. Dankzij hun begeleiding rijd ik nu met een goed gevoel rond. Absoluut een partij die service en betrokkenheid serieus neemt.

Réponse de ShortleaseLand BV
De auto wordt voor de deur gebracht en door de telefoon wordt je heel vriendelijk geholpen en je kan altijd appen en alles was snel geregeld

Réponse de ShortleaseLand BV
Binnen een week na het inschieten van de offerte was ik alweer onderweg dankzij shortleaseland! De bedrijfswagen die ik nu gebruik ook nieuw, al met al super service!

Réponse de ShortleaseLand BV
Top service, snel geholpen. En denken met je mee voor de beste oplossing.

Really smooth process . Reachable organisation really happy

Réponse de ShortleaseLand BV
Zeer snelle en duidelijke hulp
Meerdemalen contact gehouden en heb geen klachten.

Réponse de ShortleaseLand BV
Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel. Vriendelijke service, transparante afspraken en alles correct afgehandeld. De auto rijdt perfect. Bedankt voor de goede service!

Réponse de ShortleaseLand BV
Enorm gelukkig met dit bedrijf helpen met alles en meneer Bram is de beste...dankjewel

Réponse de ShortleaseLand BV
Ik ben door shortleaseland (Henry) van A tot Z zeer goed geholpen. Het gehele traject is vlekkeloos en snel verlopen!
Al om al een echte aanrader dit bedrijf!

Réponse de ShortleaseLand BV
Alles is netjes verlopen en goed communicatie gehad via Sjoerd, Top!

Réponse de ShortleaseLand BV
Onlangs heb ik een auto gehuurd bij dit bedrijf en ik ben ontzettend tevreden over de service. De reservering verliep snel en eenvoudig, en bij aankomst stond de auto netjes schoon en klaar om mee te nemen.