Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele mooi attenties (sleutelhangers) mogen ontvangen. Fijn gemaakt, tof verpakt en een hele goede service! Problemen gehad met de levering van mijn pakket. Bij contact kreeg ik onmiddellijk reactie e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Allereerst staan er geweldig leuke presentjes op de site! Écht voor elk wat wils. De prijs is óók netjes. En doordat het een dagje later geleverd werd, contact gehad met de eigenaars van de webwinke... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,0

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een bestelling gedaan voor een…

Ik had een bestelling gedaan voor een vriendin en die was om een een of andere reden niet aangekomen. Contact opgenomen met de klantenservice via e-mail, en direct super vriendelijk contact met de belofte dat ze het nog een keer zouden versturen, wat ook gebeurde. Topservice, en ik ga zeker vaker iets bestellen.

24 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele mooi attenties (sleutelhangers)…

Problemen gehad met de levering van mijn pakket. Bij contact kreeg ik onmiddellijk reactie en werd het probleem goed opgevolgd totdat het werd opgelost. Een tevreden klant! :)

17 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie, bijzondere, leuke kaarten cadeautjes

Neem eens een kijkje op deze website. Er is veel leuks te koop.
Zoek je iets bijzonders dan vind je het hier.

Van kaarten tot cadeautjes voor ieder moment of gelegenheid kan je hier bestellen.

12 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

SideDish(Cards): verkopen lukt blijkbaar wel, klanten helpen niet.

Een klein artikel besteld bij SideDish(Cards), dat rechtstreeks bij iemand anders bezorgd moest worden. Volgens de PostNL-app was het pakket afgeleverd. Alleen: de ontvanger had helemaal niets ontvangen. Niet bij de buren, nergens.

Dat er bij PostNL iets mis kan gaan, begrijpen we. Wat we niet begrijpen, is de compleet waardeloze klantenservice van SideDish(Cards).

We hebben inmiddels op meerdere manieren geprobeerd contact te krijgen. Een fatsoenlijke reactie krijgen blijkt bijna onmogelijk. En als er dan eindelijk een reactie komt, is het standaardriedeltje: “We komen snel bij je terug.”

Nou, dat “snel” duurt inmiddels al twee weken.

Geen oplossing. Geen duidelijkheid. Geen concrete terugkoppeling. Gewoon wachten en aan het lijntje gehouden worden. Blijkbaar ben je als klant vooral interessant tot het moment dat de bestelling betaald is.

Een pakket dat zoekraakt kan gebeuren. Een klant vervolgens twee weken compleet laten bungelen is een keuze.

SideDish(Cards), als jullie klantenservice net zo serieus zouden nemen als jullie verkoop, zou dit probleem waarschijnlijk allang opgelost zijn.

Ons advies: bespaar jezelf de frustratie en zoek een ander bedrijf. Er zijn genoeg bedrijven waar klantenservice wél iets betekent. SideDish(Cards) is wat ons betreft absoluut geen aanrader.

20 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Iets besteld voor de vakantie om aan…

Iets besteld voor de vakantie om aan mijn dochter te geven, zou het uiterlijk 15 juli binnen hebben maar nog steeds niets. Terwijl er letterlijk staat binnen 1 dag binnen, zet dat er dan niet bij!

20 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Allereerst staan er geweldig leuke…

Allereerst staan er geweldig leuke presentjes op de site! Écht voor elk wat wils. De prijs is óók netjes. En doordat het een dagje later geleverd werd, contact gehad met de eigenaars van de webwinkel.
Ze reageerden heel snel, keken mee en waren betrokken. Daags erna was het presentje bezorgd. Fijn contact, fijne webshop en keileuke presentjes! Tóp.

18 juillet 2026

Sidedish

Sidedish, de beste webshop met de leukste cadeautjes en superlieve medewerkers!❤️
Wat een ontzettend lieve medewerkers die echt meedenken en voelen. Ons pakket met cadeautjes was niet op tijd aangekomen. Grote stress want daar zaten de afscheidscadeautjes voor groep 8 van m’n dochter in!
Eén van de medewerkers, is in de auto gesprongen en heeft 85 km gereden om onze bestelling persoonlijk te bezorgen❣️Daarnaast zat er ook nog een hele lieve en lekkere attentie in voor onze dochter!! Nogmaals super bedankt lieve medewerkers van Sidedish!
Wat een geweldige service!!❤️❤️❤️

8 juillet 2026

Prima service!!!

Ik had een eendje voor mijn geslaagde dochter besteld maar die is niet aangekomen. Ik mocht iets nieuws uitzoeken óf het geld terug krijgen.
Snelle en vriendelijke reacties via de mail.
Prima service!!!!!

7 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Uiteindelijk is het allemaal helemaal…

Uiteindelijk is het allemaal helemaal goed gekomen. Door drukte had ik even wat twijfels (kwam ook door de tijdsdruk die er bij mij achter zat) maar geweldig geregeld en flexibel mee gedacht! Dus aanrader !

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik mailde en het werd opgelost

Ik ben zeker tevreden over deze webshop. Ik had een vraag omdat ik het cadeauberichtje was vergeten en ik kreeg heel vriendelijk antwoord via de mail. Plus dat het berichtje bij het cadeautje kwam.

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke cadeautjes koop ik hier

Al meerdere keren hier de nodige leuke cadeautjes gekocht en uitstekende service. Woon er dichtbij dus haal het altijd even bij bedrijf zelf op en alles iedere keer prima verzorgd. Reageren altijd op berichtjes en vragen en ben blij met z’on bedrijf in de buurt. Op naar een volgende bestelling 🩷

Bestelling nooit ontvangen en geld (nog) niet terug na 2 maanden

Dus waar zal ik eens beginnen. Ik heb half maart een bestelling geplaatst en extra betaald voor track and trace. Code kwam netjes aan maar pakket werd nooit verstuurd. Kan gebeuren dus contact opgenomen met klantendienst. Snelle reactie op whatsapp, ze gingen het nakijken dus ik helemaal blij.
19 maart gingen ze het opnieuw versturen. Omdat het een cadeau was zat er wat haast bij.
22 maart nog eens gevraagd en ging opgestuurd worden...
23 maart oh nee de bijtjes zijn op. Voorraad op de website, u leest het goed 86!
Alternatief aangeboden en over de labradoriet steen werd niet gesproken maar het alternatief paste niet bij wat we wilden afgeven dus bestelling geannuleerd.
Veel begrip dus alles nog OK.
16 april nogmaals contact gehad waar men terugbetaling bleef. Geen reactie.
25 april mail gestuurd en ze gingen het doorgeven aan de administratie.
14 mei!!! nogmaals mail gestuurd en nogmaals reactie gekregen ze het nog eens zullen doorgeven.

Sidedish ik doe dit NOOIT reviews schrijven maar dit gaat er echt over. Ik zal deze post blijven aanvullen met timeframes...

19 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus