Super schnelle Lieferung innerhalb von zwei Tagen. Flasche hat eine hohe Qualität und ist perfekt für Unterwegs. Top Laden
Lisez les avis des autres
Conform beschrijving en snelle levering. Fijne thermos fles, drank blijft meer dan voldoende vele uren lang lekker koud. Inhoud ter grote van een normaal blikje frisdrank daardoor ook niet te zwaar om... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle en correcte levering en vlotte betaling, tevreden met mijn aankoop, ik zocht al een tijdje een vervangdop voor mijn drinkfles die begon te lekken. Enige minpuntje: het duurde wat lang vooralee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Contact gehad met medewerker die heel tijdig en deskundig mij te woord heeft gestaan mbt mijn meest recente aankoop. Vriendelijk en enorm klantgericht. Meestal eindigt service en vriendelijkeid bij de... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SIGG is een Zwitsers drinkflessenmerk, dat zich gespecialiseerd heeft in milieuvriendelijke drinkflessen en food containers. De drinkfles van SIGG is bijzonder handig in gebruik, makkelijk te reinigen en lekt dankzij het unieke afsluitsysteem absoluut niet! Heb jij al dorst wanneer je de deur uitloopt of draag je graag een steentje bij aan een betere wereld? SIGG drinkflessen zijn perfect om mee te nemen bij iedere activiteit; ideaal voor onderweg naar het werk of naar school, in de sportschool of gewoon tijdens een lekker dagje uit.
Coordonnées de contact
Jupiterstraat 2, 6468 EV, Kerkrade, Pays-Bas
- +31(0)452110875
- klantenservice@sigg.nl
- www.sigg.nl
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Helemaal tevreden
Helemaal tevreden. Ik gebruik de thermosflessen al meer dan 3 jaar, iedere dag en de hele dag. Ik heb er inmiddels 4. Twee voor koffie en 2 voor thee. Kantoor en auto. Onverwoestbaar en blijft heeeel lang warm. Nu ook voor water en lunch. Laat in de middag besteld, volgende dag in huis. Zijn niet goedkoop, maar ik wil niet meer zonder.

Mooie sterke drinkflessen
Mooie sterke drinkflessen. Qua grootte ook prima zo een 1liter

Réponse de SIGG
Drinkbeker lekte helaas bij eerste…
Drinkbeker lekte helaas bij eerste gebruik. Terug gestuurd.

Réponse de SIGG
Snel bezorgd en goed verpakt
Snel bezorgd en goed verpakt. We hadden de voorganger van de SIGG Hot & Cold ONE Light en die beviel uitstekend. Nu ook maar de nieuwe aangeschaft die naar zeggen nog beter isoleert.

Réponse de SIGG
Een medewerker heeft de juiste doos uit…
Een medewerker heeft de juiste doos uit het magazijn gepakt, alles netjes verpakt en aan post.nl overhandigd die het de volgende dag hebben afgeleverd.

Réponse de SIGG
Bestelling heel snel geleverd en alles…
Bestelling heel snel geleverd en alles in perfecte staat. Mijn dochters zijn super blij met hun leuke en handige drinkfles.

Réponse de SIGG
Men dacht mee met de vraag welke dop…
Men dacht mee met de vraag welke dop geschikt was voor mijn fles. Proactief en zeer snel gereageerd. Goederen ook snel in huis.

Top TheeTermos
De website van SIGG geeft heldere informatie; er kwam een snel antwoord op mn vraag.
De thermos van Sigg is onverslaanbaar, het nieuwe theezeefje aan de dop zal veel verwarring voorkomen!
De enige opmerking die ik zou hebben is : minder / kleiner verpakkingsmateriaal en minder plastic om de mooie kan. Er zijn inmiddels alternatieven.

Réponse de SIGG
what you see is what you get
hoge kwaliteit producten, snelle verzending, goede service

Zeer snelle verzending
Zeer snelle verzending! Artikel werd de volgende dag 's avonds nog afgeleverd, heel blij mee

Goede klantenservice, mooi product
Mooie producten, goed geholpen bij klantenservice. Dhl kon ons adres niet vinden en heeft pakket retour gestuurd. Gebeld met Sigg klantenservice en direct bericht dat pakket opnieuw verzonden zou worden. Keurig opgelost dus.

Réponse de SIGG
En savoir plus sur les différents types d'avis.