SILVAN - Odense Avis 196

TrustScore 4 sur 5

4,1

Roersvej 33, 5000 Odense, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse med Morten fra silvan i Odense på Roersvej. Venlig og uhøjtidelig betjening og stor viden omkring produkterne

Noté 4 sur 5 étoiles

Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tak Morten!!!

Jeg har lige fået hjælp af Morten fra butikken i Odense. Jeg havde udfordringer med at få et produkt hjem og han hjalp mig så fint i mail - HAN REDDEDE LIGE MIN DAG!! 🥳🙏🏼💯 Morten, du får 5 flotte stjerner af mig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for hjælpen 🙏🏼

1 juin 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er så glade for at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at få dit produkt hjem. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse. Tak for de flotte ord og de 5 stjerner🤩🤩

Overfuset af medarbejder

Har lige handlet i silvan Odense C og blevet betjent af en medarbejder som i den grad gav en overfusning.
Vi står to og venter på hjælp i udendørs betjening begge har vi stillet os i kø ved kassen. Vores biler holder længere henne ind til siden for ikke at blokere for andre. En anden mand køre frem og går for an i køen. Manden foran mig brokker sig og beder og at følge køen. Det udløser først en fur til manden og da jeg bliver spurgt hvor jeg holder så råber hun i en ubehagelig tone at jeg ikke kan betjenes og betale før jeg er kørt frem. Jeg spøger venligt hvorfor hun taler sådan til mig når en anden har brokket sig. Jeg er uforstående over for at blive overfuset. Hun kunne blot i venlig tone forklare hvad der fungere bedst. Det bliver ikke silvan næste gang.

30 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, havde lidt problemer med hjemmesiden. Til gengæld super service ved afhentning

23 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi beklager problemerne med hjemmesiden.

Rigtig god service 👍

Rigtig god service oplevelser
👍😄

23 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot butik og god kundeservice

Var i Silvan efter glas/bruse vægge til badeværelset, de var hurtige og hjælpsomme, så det tog ikke lang tid at finde dem frem.
Flot butik og god kundeservice 👍🏻

16 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at finde glas/brusevægge. Tak for din positive feedback om vores service og butik!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, god information. Hurtig levering.

12 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores service. Tak for jeres feedback.

Noté 2 sur 5 étoiles

Rodet butik

Rodet butik. Svært at finde varene. Bøvlet at komme rundt med en vogn

9 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan Odense C

Forfærdelig kundeservice.
Jeg ville købe en plaid i deres butik men fik af vide, at de ikke havde det pga fejl med lagerantal på hjemmesiden. Ekspedienten var tydeligt sur og ubehøvlet overfor mig og andre kunder. Jeg havde på fornemmelsen, at hun ikke orkede at hjælpe og løj.

Jeg gik derefter ud af butikken og bestilte via Click and Collect. Efter 40 minutters venten kom mailen om, at jeg kunne afhente min plaid. Heldigvis blev jeg betjent af en venlig kollega der beklagede situationen, og jeg fik tilmed mit Click and Collect gebyr tilbage.

9 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service i forbindelse med…

Rigtig god service i forbindelse med fejl på det produkt jeg købte. Det blev straks ombyttet uden en masse snak eller problemer.

6 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige ombytning. Tak for din positive tilbagemelding!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og hurtig service i udlejningenn...

Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave.
Det fik jeg først at vide i butikken.
En flink medarbejder guidede mig igennem forløbet på min telefon, hvorefter jeg kunne få saven udleveret.
Fin service.

7 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp i butikken. Vi sætter pris på din feedback.

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte vare skulle leveres dagen…

Bestilte vare skulle leveres dagen efter bestilling, (torsdag) har ringet og får af vide at der er forsinkelse de leveres først i starten af næste uge!😢
Nu er der så gået endnu en uge og varerne er efterlyst, for de er ikke kommet til forretningen hvor jeg havde fået afhentnings mail.

6 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi beklager meget de to dages forsinkelse.

god service

1 mai 2026

General dårlig kundeservice

General dårlig kundeservice. Fuldstændig mangel på serviceminded personale. Oplevet ikke bare én men tre gange

3 mai 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes.

Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

God oplevelse

Lejede en betonfræser. Ingen problemer.

21 avril 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.

Super kundeservice

Var på jagt efter en skrue med meget specielle mål. Standardskruerne i butikken passede ikke, men medarbejderen fandt en vinkelsliber og en fil frem, så vi fik en skrue med de rigtige mål!

24 avril 2026

Réponse de SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at medarbejderen kunne hjælpe dig med at tilpasse en skrue til dine specifikke behov. Tak for din positive feedback.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus