Vi spiste frokost på Skovmøllen mandag den 20. juli. En kaotisk oplevelse, specielt virkede personalet meget urutineret. Der var 3 unge mennesker på job til at varetage betjening indendørs og udendørs... Voir plus

Har tidligere fået et fantastisk stykke lagkage, MEN blev lidt skuffet i dag. Bestilte kagebord (bolle og 2 slags kage), som i dag var en kedelig bolle med en klat smør, skiver af ost og marmelade,... Voir plus

Idag den 6 oktober 2018 , har vi været på Skovmøllen i Marselisborg Skov. Vi bestilte fiskebord og det var da noget af det mest lækre vi længe har oplevet. Yderst flot arrangeret på træfade , blev det... Voir plus

Jeg kan på det varmeste anbefale denne restaurant. Hele oplevelsen var i absolut topklasse – fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, til vi gik igen. Maden var udsøgt, smagfuld og smukt præsenteret,... Voir plus

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

67 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,8

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skovmøllen Ø

Skovmøllen Ø: Rigtig god oplevelse. Et dejligt sted med den smukkeste udsigt. Et virkelig godt og engageret personale. Og dejlig mad der var veltilberedt. Hvad kan man ønske mere?

17 octobre 2024

Manglende betjening

Et super dejligt sted. Desværre var der for lidt mad og drikke, serveringen var meget fortravlet. Vi afholdt barnedåb og blev desværre meget skuffet over betjeningen. Tjenerne havde meget travlt og der blev ikke fyldt op ved bordet. Vi skulle hele tide efterspørge om mere brød og mad.I tilbuddet var der kaffe og kage ad libitum, dette blev ikke serveret. Efter lang tids ventetid på kaffen, kom der et stykke kage ind der var meget lille .Vi efterspurgte mere og hertil blev der svaret, i får ikke mere. Ærgerligt at der ikke var mere service. Tænker at afstemningen er gået helt galt. Tjenerne startede med at leverer menukort og sige vi kunne vælge 2 drikkevarer fra menukortet. Efter aftale med værtsparet. Der blev også informeret om at hvis folk ville have mere at drikke ,skulle de bare bestille af værtsparet. Værtinden gjorde opmærksomme på at vi bare skulle spørge ,hvis der manglede noget på bordet. Hvis stedet ikke mener det er incl i aftalen ,skal de jo rammesætte hvilke drikkevarer der er med .2 stk drikkevarer pr person.Her var der mange der kun fik EN drikkevarer og hertil er svaret at vi har leveret mange drikkevarer og fyldt op ved bordet, dyrere vine. Vi ser ingen grund til at i klager over betjeningen og maden. Maden var rigtig god ,så det er super ærgerligt at man ikke tager kritikken til sig .Vi har leveret og opfyldt mange gange, er svaret. Desværre, påstås der at i tilbuddet var det en dagens kage. Hvilket IKKE stemmer overens med bestillingen. På hjemmesiden er den rette til dagens kage efterfølgende på deres tilbud. Øv det var ærgerligt

29 septembre 2024

Rrstaurant Skovmøllen Ø

Restaurant Skovmøllen Ø: den er helt gal med serviceniveauet på Skovmøllen Ø. Jeg har nu været gæst ad 2 omgange: der er ikke personale til at udføre bestillingerne. Senest blev jeg bebrejdet at jeg ikke selv rykkede for hovedretten noget tidligere hvorefter jeg fik en lang forklaring om personaleforhold. Meget skuffende at invitere et kollegaselskab på denne dårlige madoplevelse. Aftenmenuen var i øvrigt skuffende i sin udførelse. Bemærkelsesværdigt er også at restauranten ikke er i stand til eller interesseret i at modtage feedback på oplevelsen.

19 juin 2024

Skovmøllen Ø: Aftaler hældt ned af brættet

Restauratøren på Skovmøllen, Aarhus Ø brød alle aftaler, da vi et selskab på 12 forleden skulle fejre vores gamle kammeratskab fra Marselisborg Gymnasium.
Reservationen var foretaget allerede i februar, men få dage før arrangement skubbede restauratøren mødetidspunkt af hensyn til et andet selskab.
Det var også aftalt, at vi kunne bestille mad individuelt, og vi indleverede i god tid en oversigt over bestillinger fra frokostkortet. De blev også hældt ned af brættet. Det ville give for meget pres i køkkenet, hvis ikke vi kunne vælge det samme til alle.
Ansvaret for de brudte aftaler skubbede restauratøren videre til en nyansat tjener, der ikke havde kommunikeret tilstrækkeligt.
Tilbage står, at ledelsen på Skovmøllen Ø ikke blot mangler greb om sin organisation, men også svigter indgåede aftaler med gæster. Dybt uprofessionelt. Skovmøllens tidligere så gode ry, finder man fald ikke længere.

1 juin 2024

Ufattelig dårlig og uprofessionel service.

Lækker mad til festen på Århus Ø. blev overskygget af dårlig og uprofessionel service.
Vi havde bestilt drikkevarer ad libitum, hvilket var spild af penge, da det gik noget trægt med at få nogle drikkevarer på bordet.

19 avril 2024

Perfekt frokost

Skovmøllen Aarhus Ø

Perfekt frokost. 2 ældre pensionister fik dejlig dansk mad med udsigt til vand/aarhus ø
Og især service var i top. God oplevelse med personalet. Nærvær og venlighed
Kan klart anbefales
"Skov" Møllen? Tjek lige toilettet

15 mars 2024

Det er servicen, den er gal med!

Det var weekend og himlen var blå. Min datter og jeg havde aftalt at gå en lang tud i skoven og så runde af med Skovmøllens tatar og en øl.
Vi fandt pladser ude i solen - ved siden af fire andre, der fik noget at drikke.
Vi ventede. Intet skete. Vi begyndte at kigge ind ad vinduerne med søgende blikke. Til sidst gik jeg indenfor for at bestille.
"Vi serverer ikke ude i dag, beklager", sagde tjeneren.
Jeg svarede, at det kunne jeg ikke forstå, for der sad jo fire personer med kaffe og kakao derude.
"Ja, men de er venner af huset," lød forklaringen med beklagende tone.
Oh Himmel!
Så "venner af huset" kan, men almindelige kunder kan ikke. Fy for pokker et dårligt signal at sende.
Ærgerligt, for jeg ved, at Skovmøllens tatar er glimrende.

17 février 2024

Utrolig dårlig service

Min mand og jeg besøgte Skovmøllen i weekenden.

Ved ankomst står der et skilt hvor man skal vente på betjening. Her stod vi længe. Selvom personalet havde set os. Det er forventelig at der kan være travlt og ventetid. Men vi følte os totalt ignoreret. Først da min mand henvender sig direkte får vi en lettere sur besked fra tjeneren om at vi bare kan sætte os ved et bord.

Vi bestiller kaffe og kage. Kaffen kommer i en møgbeskidt termokande. Og kagen bliver ikke serveret sammen med kaffen. Først 15 min efter kaffen er serveret kommer kagen. Så uhøflig betjening og lang ventetid hvor kaffe og kage ikke bliver serveret sammen, giver alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Ellers så ærgerligt når omgivelserne er så skønne.

1 octobre 2023

En Aarhus historie

En Aarhus historie

Skovmøllen, ja det lyder hyggeligt og omgivelserne fejler intet, men se det udefra.

Vi bestilte rødspætter og æggekage.

Aldrig har jeg fået så dårlig en æggekage, der var nok brugt 3 æg, ja den var ikke større en et spejlæg.
Det tilhørende flæsk var ikke færdigstegt og brødet var noget tørt.
Men bevares den kostede jo kun 175 kr for 3 æg 11/2 Skive flæsk og 2 trekanter tørt brød.

Fisken havde fået for meget og var tør som knækbrød og havde en alt for mørk farve.

Et er at man ikke kan lave mad, hvilket de åbentlyst ikke kunne, at man så slår sig op som kok og restauratør er jo en joke.

Tá et kursus og kom igen eller find et andet job, det her et jo pinligt.

Ø

17 septembre 2023

Besøgte i går lørdag den 19 august…

Besøgte i går lørdag den 19 august Skovmøllen. Vi bestilte brunch, som vi har prøvet nogle gange tidligere, hvor vi har været meget tilfredse. I går var en stor skuffelse. Det må siges at Skovmøllen kører med Aarhus’ absolut dyreste brunch, hvorfor jeg vil mene vi berettiget kunne forvente en super madoplevelse. Den levede i den grad ikke op til prisniveauet (356,00 inkl kaffe, Te og saft). Kvalitet og pris hænger langt fra sammen. Skal siges at de seneste gange vi har været forbi Skovmøllen, har det været under de tidligere ejere/forpagtere. Vi må desværre nok konkludere, at det nye ejer/forpagterskab ikke har været godt for stedet. Med det udbud og den konkurrence der er på restaurantfronten i Aarhus, står Skovmøllen næppe på listen næsten gang vi overvejer et restaurantvalg

Ville egentlig give 1 ⭐️, men giver en ekstra for vores betjening ved bordet. Hun var sød og venlig.

19 août 2023

Vi glædede os, men glæden blev til stor skuffelse.

Vi glædede os til at besøge det smukke sted ude i skoven. Datter, barnebarn samt forældre. Vi skulle af sted søndag formiddag og nyde stedets brunch.
Havde hjemmefra læst om menuen: Skovmøllens brunchmenu. Den lød bl.a. på pølser i forskelligt udseende, så jeg ringede til restauranten nogle dage i forvejen og spurgte, om de havde rundstykker indbefattet. Nej, men de havde nybagt brød. Jeg slog mig til tåls med, at til prisen var der helt sikkert meget, jeg kunne indtage, bare jeg kunne slippe for røgede
pølser.
Vi kom i god tid og placerede os ved det bord, vi blev tildelt. Vi tog plads opad vinduerne, hvor der var placeret mange puder, som vi bl.a.satte op i karmenh for at undgå kulden udefra. Vi påtalte kulden og fik lov til at indtage et andet bord, også med mange puder, men bedre.
Og så til den famøse brunchmenu, som kan læses på nettet. Gældende alle tra menuer i menuen. Der lå på små, meget små tallerkener 1 stykke af div., og det fortsatte på samme måde. Brødet var der også kun små stykker af, og meget få stykker. Alt sluttede af med 4 stykker små oste, som heller ikke var noget at råbe hurra for. Og så tænkte man, nu kommer der forhåbentlig en pæn portion dessert: Butterdej med æble og kanel. Der lå det på tallerkenen til en mundfuld.
“ Vi hygger om jer med de bedste råvarer” Det må man sige, de ikke gjorde.
Kaffe og æblemost fik vi også, når den unge pige, der serverede, nåede frem til vores bord.
Alt i alt en DÅRLIG oplevelse. Jeg ved ikke, om maden var brunch eller frokost, med ingen af delene kunne maden kaldes.Pris for 4 personer: 1400,-kr i et uopvarmet lokale, som ikke var spor hyggeligt.
Men turen gennem skoven bagefter var fin.

23 avril 2023

Formidabelt dejligt forårsvejr

Formidabelt dejligt forårsvejr, og Skovmøllens placering i Marselisskovene syd for Aarhus gør den jo helt unik hvad beliggenheden angår, - og en restaurant der har en helt særlig plads i de fleste århusianeres hjerter. Sidste besøg ligger nok ca.2½ år tilbage i tiden, og jeg erindrer maden som virkelig virkelig god dengang. Siden er der kommet nye ejere forståes, og man kan læse at "Vores køkken har dybe rødder i den danske mad-tradition med fokus på gode, lokale og nærende råvarer." Hmmmmm - det lyder jo besnærende, men sandheden var en helt anden. Well det var dansk madtradition ja, men hverken specielt smagfuldt eller nytænkende, - Skovmøllen får ingen pris for innovativt køkken! Rullepølse - stegt sild - rødspætte - ribbensteg og ost - det lader sig høre og dansk så det basker!!! Fiskefilet (rødspætte eller måske pangasius!) var tørstegt og på ingen måde en oplevelse. Rullepølsen var på ingen måde noget særligt - og flæskestegen var så fed at min viv skar fedtet fra. Den stegte sild okay - og osten - en Arla Unika "Gnalling" er jo svær at ødelægge, så ok! Men hold fast det var en stor skuffelse, og det varer længe inden besøg der igen! 575 kroner for smørrebrød og 60 cl. øl er helt i orden hvis kvaliteten er i matchende - det var den bare slet slet ikke. Betjeningen sød såmænd, - men hvor er det synd at man kaster vrag på fine dining, og i stedet forsøger at sælge maden på den gamle traver, som beskrevet - "Vores køkken har dybe rødder i den danske mad-tradition med fokus på gode, lokale og nærende råvarer." Det er simpelthen forløjet - sorry to say!

22 avril 2023

Kom ikke som de sidste frokostgæster

Søndag eftermiddag og en del gæster, så lang tid inden vi fik bestilt. Jeg bestilte æggekage med flæsk. Burde bare hedde æggekage. Flæsk var en mangelvare, havde kun karakter af pynt. 3 små stykker der sammen lagt næppe kun give sig ud for et helt stykke. Æggekagen var rigtig fin. 2 halve stk rugbrød, er lidt for lidt. Bad om ekstra stykke, men fik at vide de ikke havde mere for i dag. Så alt i alt skuffende til 175 kr

16 avril 2023

Ufattelig dårlig service

Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse på Skovmøllen. Først og fremmest blev vores bestilling glemt, hvilket betød, at vi ventede over en time før, at vi fik drikkevarer og endnu længere tid før, at vi fik mad. Da vi skulle bestille maden igen lød meldingen, at vi pludselig ikke kunne få det, som vi første gang havde bestilt. Endvidere sker der det, at da vi bestiller maden, får vi forklaret, at frokostanretningen består af oksemørbrad, men da vi får serveret maden, viser det sig, at det er lam. Jeg spiser ikke lam, hvorfor jeg ikke ville have bestilt denne ret, hvis jeg havde vist det. Overordnet en rigtig skuffende oplevelse at spise ved Skovmøllen. Jeg vil ikke anbefale andre at tage dertil.

7 avril 2023

MUMS .....!

Hold da op, hvor var det en lækker brunch! Den lækreste brunch vi nogensinde har fået, i de hyggeligste omgivelser, og de rareste værtinder.
Vi kan kun anbefale stedet!

20 janvier 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit