Vi spiste frokost på Skovmøllen mandag den 20. juli. En kaotisk oplevelse, specielt virkede personalet meget urutineret. Der var 3 unge mennesker på job til at varetage betjening indendørs og udendørs... Voir plus

Har tidligere fået et fantastisk stykke lagkage, MEN blev lidt skuffet i dag. Bestilte kagebord (bolle og 2 slags kage), som i dag var en kedelig bolle med en klat smør, skiver af ost og marmelade,... Voir plus

Jeg kan på det varmeste anbefale denne restaurant. Hele oplevelsen var i absolut topklasse – fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, til vi gik igen. Maden var udsøgt, smagfuld og smukt præsenteret,... Voir plus

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,8

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Brunch med juice og kaffe til 600,- per…

Brunch med juice og kaffe til 600,- per person. Det er simpelthen alt, alt for dyr. Hyggeligt sted, udmærket brunch og fin kaffe og æblejuice. Men, 600,- kroner per person. Det er simpelthen bare alt alt for dyrt og overhovedet ikke det værd. Det er masser af andre steder i Aarhus med god brunch til meget lavere prise.

6 novembre 2022

Kikset bisættelses arrangement

Aftalen var at der ville være smørrebrød klar ved vores ankomst - de kom først 45 min senere. Istedet blev der serveret kaffe og varm chokolade - som havde passet bedre til den kringle vi fik til sidst.
De inkluderede drikkevarer (vand, vin eller øl) havde man 'glemt'. Hvis ikke jeg selv var kommet i tanker om det lige før jeg skulle betale, var jeg også kommet til at betale for dem.
Det må være den mest uprofessionelle oplevelse i mit 65 årige liv.

8 octobre 2022

Dårligste og dyreste rejemad.

Bestilte 2x rejemad, bad om ristet rugbrød uden smør på den ene. Da maden kom, var begge madder på smørstegt hvidt brød. Der blev serveret en ny, som så var på ikke ristet rugbrød med tandsmør. Der blev lavet en ny. Det lykkedes heller ikke i tredje forsøg,- rejemaden kom på ikke ristet rugbrød. Rejerne skulle følges af jomfruhummer mayo,- den var dog nærmest usynlig og vi bad om to gange ekstra mayo, som vi fik. Et par kvarte citronskiver uden saft med masser af kerne blev serveret til. En smagsløs servering. Stakkels den anden gæst, som måtte sidde og vente på mine tre serveringer. En rejemad til 165 kr skal sidde lige i skabet, hvilket den ikke gjorde. Kompensation på den ene rejemad gjorde ikke noget ved den helt igennem kedelige oplevelse.

22 septembre 2022

Bestilte 2 x kaffe 1 fransk citrontærte…

Bestilte 2 x kaffe 1 fransk citrontærte og 1 portion boller. Der gik næsten 15 minutter fra vi fik vores kaffe til vi fik vores kage og boller. Bollerne var lune og lækre men kagen var en skuffelse. Det var en tærtebund med lemoncurd og marengs på toppen. En tærte er fast i fyldet. Da jeg nævnte at det virkede forkert, fik jeg at vide at det er meningen. Så skal den jo ikke kaldes en tærte. Og slet ikke en fransk citrontærte. Heldigvis var kaffen god.

11 septembre 2022

Dårlig service

Der var lagt op til en god afslutning på en skøn gåtur med vovse i skoven. Det viser sig dog at vi skulle have bestilt bord for at få to kopper kaffe udendørs. Gårdhaven var så godt som Tom, og bordene mange - på trods, kunne der ikke findes plads til to kopper kaffe. Ærgelig og uforstående afslutning på en ellers god dag. Vi fandt dog et andet og mere servicemindet sted.

6 août 2022

Den nye oplevelse er skuffende i…

Den nye oplevelse er skuffende i forhold til hvad man fik hos forrige ejere. At gå fra fine dining til klassisk er ikke optimalt. Det var nemlig oplevelsen af 3 retter efter kokkens bestemmelse som gjorde det spændende og nyt hver gang. Når man forpagter sådan et sted skal alle sanserne i spil og der mangler bare lidt kreativitet i forhold til hvad det var før. Der manglede salt, syrligt og sprødt på smørrebrødet.
Vh. Tidligere stamgæst

29 mai 2022

Tag ikke på Skovmøllen

Det er knap at Skovmøllen har fortjent den ene stjerne.
Maden var tåbelig dyr, tildeltes uspiselig og kun dele af menuen kunne købes.
Betjeningen blev først rigtig aktiv da de gjorde os opmærksom på at nu måtte vi gerne gå.
Handicap venlig er ikke et udtryk der er kommet der til endnu.

24 avril 2022

Håndmadderne til 225 kr var for dyrt.

Håndmadderne til 225 kr. For tre STK. er i overkanten. De smagte meget ens og jeg fandt aldrig ud af hvad de bestod af. Betjeningen var nogenlunde, men hun blev sur over, at vi gerne ville have indflydelse på håndmadderne....kokkens fantasi var ikke særlig stor...

23 octobre 2021

Ærgerlig betjening

Ærgerligt at betjeningen var så uopmærksom. Anretningerne var meget små og vi måtte bede om opfyldning af flere ting flere gange. Dette var vældig utilfredsstillende. I øvrigt var tjenerne meget lidt opmærksomme på at komme med vand, most og kaffe som var "ad libitum" det resulterede i at vi selv skulle bede om det flere gange hvilket tog opmærksomheden fra selskabet. Dette havde jeg ikke forventet på skovmøllen.

27 septembre 2021

Var inviteret på Skovmøllen og bestilte…

Var inviteret på Skovmøllen og bestilte et stk. med stjerneskud. Brødet var brændt i kanterne. Det der var mest af var en skov af grønt. Ikke engang en skive citron. Det dårligste men dyreste stjerneskud jeg nogensinde har fået. Jeg kommer ikke igen og anbefaler ikke Skovmøllen.

17 août 2021

Skovmøllen har en dejlig atmosfære

Jeg synes skovmøllen er et vidunderligt sted med en skøn atmosfære og charme. Vi har efterhånden været forbi nogle gange og har hver gang bestilt “3 smørrebrød efter kokkens valg”. De overrasker hver gang, det kan virkelig anbefales alle at prøve denne frokost.
De havde engang et smørrebrød med kylling og estragon med nogle syrligt garniture som var on point, men det er deres tatar smørrebrød og fiskesalat fra weekendens udbud også 👏🏼

9 juillet 2021

Formidabel mad og service

Vi fik levereret 3 retters menu fra Skovmøllen til vores bryllup. Det var HELT VILDT LÆKKERT! Hver ret var en oplevelse og gæsterne taler stadig om, hvor eminent maden var. Kokken kom ind og præsenterede maden og hver eneste serveringsfad og tallerken var simpelthen så flot og appetitligt anrettet. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at få mad fra Skovmøllen til arrangementer!

24 juin 2021

Beskidt og meget dårlig madoplevelse

Ved ankomst blev vi henvist til et lille smalt bord med en smal bænk der var “pyntet” med beskidte puder og hynder. Bag en pude fandt vi en serviet med indtørret snot på. Da vi var de første frokostgæster den dag må servietten have lægget fra aftenen før eller endnu længere. Hvis det er rengøringsstandarden tør jeg næsten ikke tænke på hvad man finder i køkkenet!

Stjerneskud: fisken var så lille at den skulle findes med lup under et bjerg af salat. Lille stk. toast med mere salat og en sur billig supermarkeds Thousand island dressing. Derudover en underlig substans af noget syltet? Vi fandt aldrig ud af hvad det var, men smagen overdøvede totalt fisken og helhedsindtrykket var ikke smagen af stjerneskud.

Når alt salaten var pillet væk fyldte det mærkeligelige stjerneskud ikke mere end en håndmad og for dette “fyrstelige” måltid betalte vi en pris på 198 kr. pr stk!!!. Er det nødvendigt at nævne at vi gik sultne derfra?

Vi vil bestemt ikke anbefale Skovmøllen til nogen.

11 juillet 2020

Elendig oplevelse

Jeg og min hustru var lige forbi og fik 2 stjerneskud. De bestod så af 1 stk minibrød, 2 af de mindste fisk jeg nogensinde har set, masser af våde løg som havde gjort brødet helt gennemblødt, og så var der masser af salat. Dertil kommer at de var de dyreste stjerneskud vi nogensinde har fået. Et sted vi aldrig kommer igen.

5 novembre 2018

Et skøn oplevelse

Idag den 6 oktober 2018 , har vi været på Skovmøllen i Marselisborg Skov. Vi bestilte fiskebord og det var da noget af det mest lækre vi længe har oplevet. Yderst flot arrangeret på træfade , blev det serveret af meget sød pige/ kvinde , der stille og roligt fortalte om delikatesserne. Alt var lækkert og smagfuldt . Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre. Tak for et par skønne timer jeres smukke sted. Venlige hilsner Jon og Mariann

6 octobre 2018

Det perfekte sted at holde sit bryllup

Vi holdte i august måned vores bryllup på Skovmøllen i Aarhus, og vi kunne ikke forestille os noget bedre sted. Både receptionen og festen om aftenen var helt fantastisk. Ikke nok med de meget idylliske rammer, så var der en smuk og lækker bryllupskage, en udsøgt 3-retters menu med vin i højeste klasse og derudover masser af andre lækre drikkevarer. At hele dagen og aftenen forløb præcis som den skulle, skyldes Skovmøllens fantastiske personale. De sørgede for alt og sikrede, at vi blot kunne nyde dagen. Fra første gang vi var ude og se Skovmøllen har vi været i kontakt med Nicolaj, der altid er imødekommende og fleksibel i forhold til møder, menu ønsker og drikkevarer. Vi kan virkelig på det allervarmeste anbefale Skovmøllen til alle, som ønsker at holde en stilfuld fest i de mest idylliske rammer.

8 septembre 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit