Skrotbileksperten Avis

TrustScore 4.5 sur 5

1. Marchand de pièces détachées

Écrit par l'entreprise

Vi afhenter din skrotbil og udbetaler højeste skrotpræmie for din skrotbil

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

9 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Skepsis overvundet

Selvom skrothandel nok hverken har bedste ry eller letteste kunder at tilfredsstille, må jeg alligevel fremhæve Skrotbileksperten for venlig imødekommenhed og en konkurrencedygtig pris, som samlet overvinder denne kunde og giver fem stjerner.

12 août 2025

Perfekt!

Virkelig hurtig og professionel ekspedition i forbindelse med skrotning af min bil. Bilen blev afhentet lynhurtigt, selvom den ikke kunne starte, og nummerpladder blev afmeldt med det samme efterfølgende, så skrotpræmie kunne blive udbetalt hurtigst muligt.

1 avril 2022

Super dårlig service

Super dårlig service. Kom 45 min for sent (efter vi ringede og spurgte hvor de blev af). Derudover oplyste de os en anden pris end vi reelt fik, prøvede derefter i to uger at få en forklaring, hvor vi til sidst fik et flabet svar omkring at “der er 1 % af befolkningen, der ikke ved man skal afmelde sin bil inden skrotning”. Deres forklaring var, at det koster 100 kr. selv at gøre det (forkert, der står 60 kr. på borger.dk) og hvis de skal gøre det, koster det 200 kr. - og derfor havde de så trukket 300 kr. fra vores pris, hvilket jo ikke rigtigt giver mening.
Fair nok der er en pris for, at de skal gøre det, men det kunne være fint, de oplyste deres kunder om det, “når man er den ene procent, der ikke ved det”, og ville også være fint, ikke at være nedladende overfor sine kunder efterfølgende.

30 septembre 2020
Logo de Skrotbileksperten

Réponse de Skrotbileksperten

Hej Anonym.

Vi tænker du måske har handlet hos en af vores konkurrenter? eller måske er en af vores konkurrenter som gerne vil give os en dårlig anmeldelse? vi ved ikke hvem du er, da du ikke står frem med navn og kun har givet en anmeldelse. Vi sender dig gerne et beløb på 3500 kr. retur hvis du kan dokumentere du har handlet hos os.

Mvh. Skrotbileksperten.Dk

professionelt firma

professionelt firma, styr på sagerneog god service. Alt gik helt som aftalt ved afhentning af min skrotbil. kan kun anbefales... holder hvad de lover! og tilmed god pris.

15 juin 2020