Jeg giver mine varmeste anbefalinger til skrotnemt.dk/ Solrød Autoland i Havdrup ☺️🙏🏻 Jeg var forbi med min gamle bil igår, hvor papir-arbejdet blev lavet imens jeg var der. Jeg følte mig tr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vores gamle bil blev hentet allerede samme dag, og vi fik en absolut fair pris. Penge blev overført ved afhentning. De sørgede for alt det praktiske med afmel... Voir plus
Fremragende service! Navnet Skrotnemt - er fuldstændigt korrekt, - de sørgede for alt i forhold til udfyldning af diverse formularer, etc. plus de gav den bedste pris for skrotpræmie af alle de... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Skrot din bil trygt ,nemt og hurtigt og kom videre i teksten.
Coordonnées de contact
Danemark
- www.skrotnemt.dk
Jeg giver mine varmeste anbefalinger…
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til
skrotnemt.dk/ Solrød Autoland i Havdrup ☺️🙏🏻
Jeg var forbi med min gamle bil igår, hvor papir-arbejdet blev lavet imens jeg var der. Jeg følte mig tryg, da proceduren blev gennemgået og forklaret så jeg ikke sad tilbage med nogle tvivlsspørgsmål.
Jeg blev tilmed tilbudt et lift til stationen, som jeg ærgrer mig over jeg ikke tog imod, for jeg måtte haste-løbe det sidste stykke 😅
Jeg håber ikke jeg skal have skrottet bil igen foreløbig, men hvis og når jeg skal, så bliver det her igen 🙏🏻
10 ⭐️
Jeg skulle med blødende hjerte tage…
Jeg skulle med blødende hjerte tage afsked med min højt elskede lille bil efter 18års “samliv”😭var helt i panik .😱 der siges at det er umuligt at vinde i lotto, jeg vandt i dag,og gevinsten sad i den stor afhentnings bil,og det var Moussa ,rolig smilende og han osede langt væk af kompentence .uden at skrive en hel roman,vil jeg blot sige dig ,om du overhovedet overvejer at lade en anden end Moussa klare ærterne for dig ,ja,så er du godt tosset.
Endnu en gang tak for en super behandling.JN
Super professionel håndtering af…
Super professionel håndtering af skrotning af min gamle bil. Jeg blev mødt af venlige og imødekommende mennesker, som gjorde det nemt og trygt.
Stor hjælp selvom det var skrotning af…
Stor hjælp med skrotning af min fars bil fra dødsbo. Ali var hurtig til at svare tilbage og hjalp med alt det praktiske ift. hvordan man gør. Tak for det.
Venlig og professionel behandling
Venlig og professionel behandling, de svarer hurtigt på forespørgsler, 100% anbefalet !
Det var i dag en rigtig god oplevelse…
Det var i dag en rigtig god oplevelse da min bil skulle skrottes, hos skrotnemt/ Solrød Autoland i Havdrup.Det var Ali der ekspederede det gik rigtig godt og han klarede alt papirarbejdet. God og flink kundeservice, og god skrotpræmie, stedet kan varmt anbefales
Endnu engang.
Endnu engang.
God og hurtig service
God og hurtig service. Personalet var rigtig flink. Guidningen til tingene var nemt og forståeligt.
Skrotprisen på bilen gik hurtigt i gennem.
Kan klart anbefales.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Super professionelt, kan kun anbefale skrotnemt.
Fantastisk mand
Fantastisk mand, super fed oplevelse og virkelig fleksibel - helt klart 5 stjerner herfra :)
Det var nemt og hurtigt og…
Det var nemt og hurtigt og medarbejderen Ali er super hjælpsom og hyggelig at snakke med. Kan varmt anbefales. Nu har skrodet bil nr 2, under problemer.
Rigtig god service og nemt!
Skrotnemt og Ali gør det fremragende
Skrotnemt og Ali gør det fremragende i en branche hvor der nogen gange kan være langt mellem professionelle og troværdige firmaer. Jeg kan kun anbefale Skrotnemt hvis du vil have høj og troværdig service når bilen ikke kan mere.
Tak for den kanon service i leveret ved…
Tak for den kanon service i leveret ved afhentning af min gamle bil. Inden for 5 timer var den afhentet og jeg slap for bøvlet selv, med at få den skrottet 😍
Kæmpe anbefaling.
Første gang jeg skulle skrotte en bil
Første gang jeg skulle skrotte en bil. Nervøs, men det gik rigtig godt! Fuldt fortjent at Skortnemt/Solrød Autoland har så gode anmeldelser.
Fik en OK pris. Alle aftaler blev overholdt. Ali var meget hjælpsom på alle måder - også med papirarbejdet, så jeg kunne få udbetalt skrotningsgodtgørelsen. Alt gik perfekt. Fik tilmed et lift til stationen.
Det er ikke sjovt at skulle skrotte sin elskede, trofaste, gamle, velkørende dieselbil, men når det nu skal være, så havnede jeg det helt rigtige sted. Min oplevelse er: Du kan stole på dem. Et ord er et ord. De har ære. Du kan være helt tryg.
Super nemt og virkelig god service
Super nemt og virkelig god service, har brugt dem før, og det er ikke sidste gang
Kan helt klart anbefale Skrotnemt, det er ikke alle steder man møder så flinke medarbejder
Ali var meget tålmodig👍
Super god service
Super god service, og vanvittigt tålmodige medarbejdere, jeg mener at 5 stjerner for lidt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.