Jag får en påminnelse för en kontrollavgift i Botkyrka trots att jag aldrig befunnit mig norr om Borås. Vid det aktuella tillfället befann jag mig i Köpenhamn. Nu besvärar Smart Parkering mig med en m... Voir plus
Otroligt outvecklad app, inte speciellt trevlig kundtjänst och att inte ens ha fler betalningsalternativ än 1. Katastrof, om det av någon anledning inte kan dras så GÅR DET INTE att skicka om, det här... Voir plus
Otroligt dåligt! Leta först om detta var ett bluff företag. Deras agenter ger falska uppgifter för att tjäna pengar trots tydlig skyltning. Tar medvetet inte bild på framrutan när P-skiva är tillåtet.... Voir plus
Fruktansvärt otrevlig kundtjänst som säger att jag är ute i sista minuten, frågar flera dagar innan de skall ta över parkeringen. Jag ber att få veta hur jag skall parkera när det går över till dom... Voir plus
- Parking public
- Parking couvert payant
- Espace de parking
- Parking pour motos
- Société de gestion immobilière
Smart Parkering Sverige AB är inte bara ett parkeringsbolag, vi är ett teknikföretag inom parkeringstjänster. Våra digitala system hanterar hyresadministration, för alla parkeringsplatser tillhörande fastigheter, lägenheter, lokaler, hyreskontrakt samt kontraktsparter. Digital signering av avtal och uppsägning, avisering, kvitton. Innovativa betallösningar för besökande, APP, SMS, Swish och kortbetalning samt autogiro. Automatisk in/-utcheckning med Smart Camera Control System. Smart Parkering betallösningar skräddarsys för att passa alla kundprofiler och behov. Smart Camera Control System (SCCS) Automatiskt in/-utcheckning skapar en positiv parkeringsupplevelse och bidrar till ett ökat kundförvärv. Systemet underlättar för bilister att snabbt och enkelt hitta en ledig plats vilket förbättrar både tillgänglighet, framkomlighet och miljö. SCCS Automatiskt in/-utcheckning är ett unikt egenutvecklat system som är kompatibelt helt efter fastighetsägarens mål och visioner för en merservice.
256 58, Suède
- 0771-80 88 80
- info@smartp.se
- www.smartp.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snudd på kriminellt beteende
Oerhört oseriöst och bedrägligt företag. Bytte skyltar på parkering och bötfällde sedan alla bilar som redan stod på där. Samma bilar flera gånger. Först på kvällen och sedan kl 4 morgonen efter. Förvånande att de kan få hålla på.

Varning för bluff
Dåligt skyltat vid medicinaregatan vid Göteborgs Universitet gjorde att jag missa att tillstånd behövs under kontorstid. Skyltarna vid parkeringsplatserna nämner inte tillstånd och Smart park väljer att dra nytta av det till fullo. Appen varnar inte att man måste ha tillstånd. De har satt i system att lura Göteborgs universitet gäster. Har kontaktat GU för att informera om detta och hoppas de kan hitta en mer seriös partner.

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Jag jobbar på odontologen i Göteborg…
Jag jobbar på odontologen i Göteborg och står parkerad i området Änggården. Vi som jobbar där har även ett speciellt tillstånd för parkering. Jag parkerade bakom en handikappsplats (platsen är även uppmärkt på karta som besöks parkering) och fick då en p-bot på 850kr samt att jag betalade avgiften på 40kr den dagen. Som sagt finns ingen skylt på att man inte får stå där och på kartan är det utmärkt besöks parkering bakom handikappsparkeringen. Jag i min vildaste fantasi trodde att det här är ett missförstånd och skickade in bilder samt bild på kartan. Men nej, icke här ska betalas p-bot ändå. Pga av att någon som är inkompetent inte kan göra sitt jobb ordentligt. Det är en skam att dom får ha parkering!
Tacka vet jag Göteborgs stads parkering. Där är det ordning och reda!
Jag ska anmäla detta ärende. Det är inte rätt att vissa bilar får bot och vissa inte (som har stått på samma p-plats). Då beror det ju på vem som kommer och utfärdar boten , inte vad som är korrekt…uppenbarligen. Och ni kan bespara mig ett svar på detta omdömet jag vill inte ha någon: vi ber om ursäkt att vi är helt inkompetenta och vi önskar dig en trevlig dag

Hyr jag eller inte?
Jag hyr garageplats för 335:-/månad. Har en fjärrkontroll för öppning av porten. Lät min vän låna platsen några timmar för att slippa de flitiga p-vakterna på gatan från Aimo Park. Trodde inte att man även då måste in i appen och ändra registreringsnummer för min plats (vilka andra företag har det så!?), så han fick böter. Jag disponerar inte min hyrda plats på normalt sätt och man passar på att ta ut betalning en gång till. Fult!!!

Lurig företag
Lurig företag. Jag parkerat med bil A några ggr, sen plötsligt igår när jag parkerar igen bil A så blir bil B registrerad istället (har 2 skyltar sparade). Som appen är utformad du får ingen fråga eller bekräftelse om vilken bil startas parkering för. Så jag fick böte för bil A. Jag kontaktar och försöker förklara att det blev något fel. Men ingen förståelse. Då frågar jag om jag kommer i så fall få tillbaka felbetalta avgiften för bil B eftersom den inte stått där och ändå betalt men nej. Vilket låter logiskt om jag ändå ska betala bötet? Jag undviker gärna dom men ibland så har dom monopolet. Jag kommer försöka hårdare att undvika deras parkeringar. Jag läser nu ansrasupplevelser, vilken företag! Så @smartpark enligt svaret ni gett Farhad Mirzai lite längre ner man ska alltså starta parkeringen innan man hunnit bromsa bilen?! Inte riktigt trafiksäker! Är ni dumma eller?

Oseriöst företag
De bytte skylt på en parkeringsplats så att den nu kräver tillstånd att stå på, och sen bötfällde alla som har betalat sin parkering och står där sedan innan den nya skylten kom upp. Otroligt dålig service när man pratar med dem om detta. De gav 5 böter direkt efter skyltändringen (3000 kr), och flera av dessa avgifter skrevs ut under helgnätter för att så få som möjligt skulle hinna se förändringen. Riktigt fult hanterat, det märks tydligt att deras enda mål att lappa så många som möjligt.
Ställde mig på Wetterlingsgatan och…
Ställde mig på Wetterlingsgatan och betalade i easypark appen.
Valde Wetterlingsgatan i appen och snurrade till 2 timmar.
Fick ändå böter.
Ena sidan gatan tillhörde nedre holländargatan i deras system, vilket dom självklart gjort med flit.
Så nu får jag böter trots att jag har betalat på den gatan som jag stod på!
Ett stort bluffföretag!!!!

fick böta igår
fick böta igår, p skiva i kartong hade tyvärr trillat ned på passagersätet, skrev direkt till er, endå bryr i er inte, fy fa....:-(

Varning
Varning - kan ni, håll er borta från SmartPark. Helt ärligt är en stjärna alltför generöst - det här företaget är absolut det värsta parkeringsföretaget i Sverige. Urkass service - kunde faktiskt inte vara värre. SmartPark försöker alltid på fula sätt hitta vägar att ge parkeringsböter oförtjänt - nu senast för att vi hade parkerat på en laddningsplats och laddningen inte hade startat men bilen var inkopplad. Detta trots att det fanns massor med laddplatser lediga precis bredvid och vi hade giltig parkeringsbiljett. Helt onödigt och mycket uträknat.
Tips till SmartPark: lägg lite av den energin ni lägger på att svara på alla enstjärniga anmälningar ni får på trustpilot på att faktiskt förbättra er service om ni vill behålla några kunder.
Ert svar säger allt - de flesta hade lyssnat på en kund istället för att argumentera tillbaka, jag rekommenderar er att börja göra det istället. Dessutom har ni stavat mitt namn fel.

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Är det inte på tiden att…
Är det inte på tiden att uppdragsgivarna kollar detta företag?

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Jag har precis fått en p-bot av smartp…
Jag har precis fått en p-bot av smartp men qr-koden är inte korrekt så bankappen kan inte läsa den och bankgironumret är hopknölat och oläsligt i utskriften av boten så det är bara att vänta på faktura med straffavgift.

Obehaglig upplevelse i Helsingborg
Vakt som smög omkring och bötfällde mig när jag satt i bilen och kom och viftade med boten när jag var påväg därifrån. Har aldrig varit med om något liknande. Dåligt för Helsingborg att de anlitar detta företag.

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Sämsta parkering företag även jag…
Sämsta parkering företag även jag kontaktade Kristianstad kommun och klagade kommunen skrev till mig de anlitar inte på smart parkering
En dålig företag som lura folk på…
En dålig företag som lura folk på pengar via sina kontrollanter som gömmer sig och i smyg utfärda p-böter. jag satt i bilen och kontrollanten i smyg utfärdat p-boten utan att komma fram och säga betala p avgiften eller flytta bilen. Kundservicen har kontaktas men istället att lyssna vad man säger, bara upprepar en remsa som har lärt sig från sina chefer. Många minus till företaget som borde skämmas när så många skriver negativa inlägg och ändå försätter de på att lura andra på pengar.

Fruktansvärt dåligt
Fruktansvärt dåligt. Jag har betalt fullt pris för att ha möjlighet att över huvud taget stå i närheten av där jag bor över en natt, men ska nu då betala 600 kr för detta. Tydligen får man inte parkera på deras platser om man bor i området, härligt...

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Så synd att man inte kan ge minus…
Så synd att man inte kan ge minus betyg, en stjärna är alldeles för högt.
Dålig service, inte lösningfokuserad eller kundcentrerad överhuvudtaget. Vad hände med att sätta varje kund i centrum och skicka personliga svar, i stället för orelevanta standardsvar.
Det är ju kunderna som betalar lönerna i slutändan, och hoppas fler (som jag) väljer ett annat betalalternativ (ex Easypark eller liknande) där det finns.

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
Parkeringsplats som det under lång tid…
Parkeringsplats som det under lång tid varit ok att parkera på. Denna byts från en dag till nästa att nu vara endast med tillstånd. Alltså en pil på stolpen som nu flyttats ett par steg till vänster.
Självklart kommer massor att missa detta. Det förstår såklart de också. Därför sitter parkeringsvakten på bevakning, och delar ut böter så fort någon löst biljett och lämnat bilen.
Visst, det är korrekt enligt reglerna. Men ett riktigt svinigt beteende.
Det var ett väntat svar.
Jag (och förmodligen alla) förstår att man ska kolla på skyltarna varje gång och att det kan ändras från en dag till en annan. Det är inte vad detta handlar om.
Här handlar det om att parkeringsvakten sitter och väntar på att det ska parkeras fel, och sen delar ut böterna så fort du vänt ryggen till.
Så, rätt enligt reglerna men riktigt skitbeteende att så tydligt utnyttja för egen vinning att det blivit en ändring som man vet inte kommer att uppmärksammas.
"För de som hyr parkeringsplatser är det viktigt att inga obehöriga fordon parkerar på deras platser, så målet är självklart att ingen skall felparkera."
Om målet hade varit att ingen ska felparkera, så hade det varit rimligare att säga till att man inte får stå där. OM MAN NU SITTER OCH VÄNTAR PÅ ATT DELA UT BÖTER.
Men det är självklart inte affärsidéen här.
I detta fallet är det så tydligt att ni utnyttjar chansen att dela ut så många böter som möjligt, eftersom ni vet att det inte kommer att uppmärksammas att det blivit bytt.
Återigen, jag förstår att det är helt enligt reglerna. Men det är ett svinigt beteende ändå.

Réponse de Smart Parkering Sverige AB
De har gett mig en parkeringsbot där de…
De har gett mig en parkeringsbot där de angivit att min bil stått parkerad inom ett tidsintervall som inte stämmer. Tiden de anger att jag börjat stå där befann jag mig på en annan plats. Jag har ifrågasatt hur de har ställt in tiden på deras kamera med mera, men de svarar bara att de inte kan manipulera detta. Uppenbart att de inte vill kontrollera sig själva.
Hade jag stått där så länge som de påstår hade jag givetvis betalat utan att klaga även om det är sura pengar. Men i detta fallet är det maktmissbruk och på felaktiga grunder.