Nem handel og hurtig forsendelse. Hårbøjlen, som jeg bestilte, var sirligt pakket ind i beskyttende plastik, bobleplast og silkepapir, og der var lagt beskyttende “luftpuder” ned i kassen for at undgå... Voir plus

I was abit hesitate to order from this shop since im not familiar with it. I ordered two bags and they looked like in the picture. Both beautiful and i cannot complain. I can see that the quality is n... Voir plus

Flere handler Nem og overskuelig web-side Fine priser Stort udvalg i bl.a. hårpynt/spænder Hurtig og sikker forsendelse Betaling trækkes først ved afsendelse Altid god service Jeg anbefaler... Voir plus

Det var helt fint. God hjemmeside, gode produkter. Smertefri betaling og forsendelse.

1. Boutique d'accessoires de mode
  2. Magasin de sacs et de valises
  3. Bijouterie

SofiaGaver.dk tilbyder hårpynt, smykker, tørklæder og tasker til hende. Stort og flot udvalg af hårpynt - hårbøjler, hårspænder, hårblomster, hårbånd m.m. Smuk tilbehør til den store dag - som brud, konfirmand eller gæst. Nettets største og flotteste udvalg af hårpynt og accessories til børn. Om Køb hos SofiaGaver: Dansk netbutik siden 2009. E-mærke godkendt. Hurtig levering, 1-2 dage. Ring til os tlf 30723110 (mand-fred, 9-14)

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super leveringstid, høj kvalitet og personlig service

Jeg har nu to gange handlet hos sofiagaver.dk og begge gange er varerne kommet til mig næste dag. Murkanohjerterne er super søde og i flotte gaveæsker. Derudover var der ved min anden handel problemer med betalingssystemmet, hvilket jo potentielt kan være et stort irritationsmoment, men takket være den gode service var problemet hurtigt klaret. Butikken skal også have et stort plus for de personlige og håndskrevne hilsner der kommer med leveringen, det får virkelig en til at føle sig værdsat som kunde:)
Maria

15 novembre 2010

Tip Top service og kvalitetsvarer

Jeg har fået en fantastisk fin service hos Sofiagaver.dk. Såvel muranohjerter som muranoøreringene, jeg har købt, er alle meget smukke og af fin kvalitet. Jeg har også brugt dem som gaver, da priserne er fornuftige samtidig med at gaverne har været eksklusivt indpakket.
Bente, Skive

24 février 2010