En rigtig god oplevelse!! Foretten super lækker, med flere forskellige små lækre delikatesser. Hovedretten var en mørbradbøf af virkelig høj kvalitet og stegt perfekt. Dog meget lidt garnii... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte 2x kalvefilet med årstidens grønsager. Blev serveret forbløffende hurtigt, hvilket indikerer at alt var tilberedt på for forhånd. Desværre var maden på trods af den hurtige servering kun smål... Voir plus
Il miglior ristorante italiano nella piazza piu bella di copenaghen in cui siamo capitati io e mio marito Cucina unicamente italiana La carbonara era super ogni piatto decorato con passione sapor... Voir plus
Atmosfera molto carina e il personals gentilissimo. Cibo autentico italiano e la pizza nel forno a legna molto buona. Lo consiglio molto
À propos de l'entreprise
À propos de Sole D' Italia - Italiensk Restaurant
Informations provenant de diverses sources externes
Coordonnées de contact
Gråbrødretorv 1, 1154, København K, Danemark
- 33 32 47 46
- mail@soleditalia.dk
- www.soleditalia.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hyggeligt lokale og musikken ikke for …
Hyggeligt lokale og musikken ikke for høj men lige tilpas. Dejlig velsmagende og veltillavet mad, som blev serveret af venligt og smilende personale. Super god service, man kommer gerne igen.
Super betjening og lækker vin
Super betjening og lækker vin, lige i hjertet af København.
Maden var ualmindelig trist
Maden var ualmindelig trist, vi fik begge hver sin slags pasta, men det hele lignede hinanden og smagte ens i en udefinerbar brun sovs og meget kedelig smag. Det smagte hverken friskt eller lækkert.
Maden havde intet tilfælles med rigtig god hjemmelavet Italiensk mad (hvor vi begge rejser ofte) Vi endte med at levne og bare betale de 500 Kr og gå en tur hen forbi Mc.Donalds for at blive mæt.
Derudover er deres priser 30-50% højere end flere af de andre Italienske restauranter i området omkring strøget, men mad der på ingen måde kan kaldes tilfredsstillende og lækker hjemmelavet Italiensk mad.
Derudover, to af tjenerne forstod ikke Dansk og var heller ikke særlig gode til Engelsk, hvilket medførte forkert bestilling både ved drikkevare samt bestilling af forret. Vi fik ej heller frisk bestik efter forret hvilket er normal kotume imellem to retter.
Vi klagede over maden, men tjeneren trak på skulderen og var uforstående overfor vores klage.
Dårlig service og meget lang ventetid
Dårlig service og meget lang ventetid, maden smagte godt men ikke alt var varmt, hvidvinen var ikke kold og vi fik ikke vinkøler, kun en skål med isterninger selvom vi sad ude og det var meget varmt.
Fantastisk
Deres pastaretter er cremet og meget smagfulde. Det er italiensk når det er bedst.
Claudio var en super tjener ;-)
Alt var perfekt ... maden, vinen, kundeservice og de hyggelige lokaler
Vi havde booket Sole D 'Italia St. Bededag, til et større selskab, og det var en glædens dag på alle måder. Vi planlagde, sammen med Sole D' Italia, en speciel menu der passede vores smagsløg ligesom restauranten hjalp med at udvælge nogle helt enestående vine. En harmonisk og perfekt sammensat 4-retters menu med de bedste råvarer - oh det smagte himmelsk. Servicen var helt i top og serveringen blev timet til perfektion. Gæsterne var meget begejstret og vi nød denne skønne festdag til fulde. TAK!
Nytårsaften 2014
Vi tog på Sole D'Italia for at få lidt dejlig italisk mad. Da vi ankom til restauranten fik vi at vide de kun serverede en nytårs menu og det fremgik af hjemmesiden. Vi har efterfølgende kigget på hjemmesiden og det fremgår at de serverer en nytårs menu men det fremgår ikke at de KUN serverer nytårs menu. Lidt skuffende, men vi siger ja til nytårs menuen til 599 kr. da præsentationen af menuen lyder lækker. Der var også nogle andre yngre gæster fra Norge der heller ikke var klar over de kun serverede nytårs menu og de valgte at forlade stedet, da deres budget nok ikke incl en menu til 600 kr. Som aftenen skrider frem så virker det som om der er lidt forvirring. Gæster som har fået et bord bliver flyttet rundt i takt med der kommer nye gæster.
Men når det er sagt, så var det et hyggeligt sted, personalet var høflige og maden smagte godt. Menuen bestod af carpaccio af fisk, risotto, Tournedos bøf og Tiramisu.
Maden smagte som sagt rigtig godt men vi kunne godt have ønsket os lidt grønsager eller lidt flere kartofler til bøffen, udover de 4 kartoffelskiver der lå på tallerkenen.
Vi syns bare at der på hjemmesiden skulle stå udtrykkeligt at der KUN serveredes nytårs menu. Vi havde valgt en anden restaurant til nytår hvis det havde stået klart og tydeligt.
Men vi vil 100% besøge Sole D'Italia igen under almindelige forhold da vi stadig ønsker at opleve Sole's italienske menuer.
Hyggelig aften
Maden er rigtig god og autentisk også god betjening. Tak for dejlig aften!!!
“Dejlig italiensk restaurent”
“
Restaurent Soled italia er en dejlig italiensk restaurent i hjertet af København. Maden smager fantastisk, prøv især deres spaghetti pescatore. Skønt at man kan sidde ude når vejret er til det. Priserne er rimelige
Virkelig lækkert! Og prisen helt fornuftig!
Jeg har aldrig smagt noget lignende.Maden var vidunderlig og meget flot dekoreret.En god oplevelse . Super...
L’expérience Trustpilot