Solfilmhalvpris Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Handel gik hurtigt og nemt. Folien blev leveret hurtigt. Læste manual og så den vejledende film inden på sætning. Påsætning tog knap 7 timer, da det var 24 små vinduer der skulle la... Voir plus

Fik efter prøver tilsendt min ordre på 2 tilskårede stykker. Bøvlede med endelig tilskæring ved opsætning, og er ikke helt tilfreds med min egen opsætning, da der sneg sig støv med i kanterne. Vill... Voir plus

Har købt sandblæst folie til 8 små vinduer. Selve handlen gik nemt. Hjemmsiden er lidt uoverskuelig, og man skal lige hold tunge lige i munden når man bestiller korrekt antal. Levering... Voir plus

Jeg bestilte først vareprøver, men det var lidt svært at afgøre noget som helst med de små stykker film. Jeg fulgte derefter anbefalinger på hjemmeside og fik bestilt. Produktet kom rimelig... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

103 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Solfilmhalvpris.dk har svaret her på…

Solfilmhalvpris.dk har svaret her på Trustpilot uden at forklare sig, og uden at udbedre fejlen. Firmaet har heller ikke svaret på mail-henvendelse, inden dette kom på Trustpilot.
Hvorom alting er, så er vareprøven stadig ikke modtaget.
Dette er ikke et seriøst firma. Når man ikke overholder aftalen og ikke besvarer mails, så er det vel på sin plads at kalde det fup.

21 mars 2021

God vejledning

Jeg har fået de jeg bestilte (udvendig solfilm til villa), forinden fik jeg god vejledning i hvilken slags jeg skulle vælge, og rigtig god vejledning til hvordan de skal sættes op - nu er resten så bare op til mig (men jeg er fortrøstningsfuld, det skal jeg nu nok kunne finde ud af - afventer at vejret bliver fornuftigt til at sætte det op)

16 mars 2021

Kunne jeg gøre det om havde jeg aldrig…

Kunne jeg gøre det om havde jeg aldrig handlet med dette fusker firma! Til jer der ser dette, køb solfilm ved et professionelt firma, selvom det er dyrer, for solfilmhalvpris er også halvt så dårligt som alle andre profesionelle firmaer.

22 novembre 2020

Réponse de Solfilmhalvpris

Din kommentar burde ikke være skrevet sådan. Jeg vil bede dig holde en god tone sociale medier. Håber du vil opføre dig pænt på nettet.

solfilmhalvpris fusker ikke

Kunne vi give 0 stjerner havde vi det

Kunne vi give ingen stjerner havde vi det, efter to måneder venter vi stadig på den prøve vi bestilte.
Tre gange har vi skrevet til firmaet, betalt porto og stadig har vi intet hørt.
Nu har vi bestilt fra andet firma.

29 octobre 2020

Réponse de Solfilmhalvpris

solfilmhalvpris er ikke fup.

#holddengodetonetak #talpænt #talordentligt #kammertonen

Billige produkter men utrolig dårlig kundeservice

Billige produkter men utrolig dårlig kundeservice.

3 décembre 2019

Réponse de Solfilmhalvpris

solfilmhalvpris er ikke fup.

#holddengodetonetak #talpænt #talordentligt #kammertonen

Fint produkt og hurtig levering

Hurtig levering og produktet er som ønsket - rigtig fint. Eneste mulige forbedring er at det ville være smart at få info om de remedier der skal bruges til montering allerede inden bestillingen, så man har mulighed for at bestille dem ifm. ordren... Men efter et kort øjebliks panik over at jeg måske manglende noget for at kunne få filmen monteret fik jeg løst det med alternative remedier som jeg allerede lå inde med. Men alt i alt er jeg en fuldt tilfreds kunde 😊

11 août 2019

Fik efter prøver tilsendt min ordre på…

Ville vælge prof opsætning næste gang hvis det var muligt i Jylland.
Firmaets salg og service har været fuldt ud tilfredsstillende. Opsætningen var bare ikke så nemt som håbet ;-)

5 avril 2019

Fint produkt

Fint produkt. Tilskåret sandblæst film.
Lidt svært at få sat perfekt op da jeg stod dårligt på grund af en tørretumbler, så der kom lidt folder. Fik også trykket for hårdt med skraberen, så den fik lidt småskader.
Men ser OK ud det taget i betragtning.

7 mars 2019

Forespørgsel blev til ordre

Forespurgte bestilling på solfilm til virksomhed i specialmål, som også er modtaget.
Undervejs i forløbet modtages en mail formuleret med et "ok?" til om fakturaen så ok ud, som i min optik svarer til at man afventer kundens ok og derefter gennemføres bestillingen. Vi vil derefter dog gerne sætte forespørgslen på hold, da vi skulle overveje situationen, eftersom der ikke køres til Jylland/Århus området for montering, og vi vil gerne have sat det professionelt op. Men det bliver mødt med svaret om, at ordren naturligvis var afsendt. Vi var undrende da man fra deres side havde bedt om et ok til en faktura.

Efter lidt mails frem og tilbage gik de til sidste i "silent mode" og vi har ikke hørt fra dem siden.

Vi har nu valgt at betale fakturaen og skal nok få sat vores film op, men arbejdsgangen med at tage en forespørgsel uden et "ok" fra kunden, som en endelig bestilling, synes meget mærkelig.

Derfor kan denne anmeldelse ikke klemmes længere op end 2 stjerner. Vi forsøger os med en "amatør" opsætning og håber på et trods alt godkendt produkt.

8 février 2019

God vejledning og hurtig levering.

God vejledning og hurtig levering.
Solfilmen er noget mere gennemsigtig, når der er lys indenfor end jeg havde forventet, men virker ok, når der er mere mørkt inde.
Så må jeg jo regulere på lyset.

8 novembre 2018