Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi snuppede en Afbudsrejse til Alcudia/Mallorca. Drønhamrende billigt, så selv vi havde råd. Første rejse i 4 år. Og søreme om vi ikk er blevet indlogeret på et lækkert gennemrenoveret hotel/l... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg køber en pakkerejse og finder ud at, jeg ikke må rejse på pågældende dato grunden jeg er på dagpenge. Spies praler med at være Danmarks største rejsebureau, men de er ikke særlig samar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Se Danmarks største udvalg af rejser til gode priser - alt fra All Inclusive, familie- og voksen-hoteller til eksotiske rejsemål og storbyferier. Bestil online og spar 200,-

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Flyændringer og ekstra udgifter

Jeg vil indlede med at sige, at jeg normalt er meget glad for at rejse med Spies, hvor jeg oplever, at der generelt er styr på tingene. Derfor er det også ekstra skuffende at stå i denne situation, som jeg på ingen måde finder acceptabel.
Vores fly er blevet ændret som følge af generelle flyændringer. Det betyder, at vores ankomst til Kreta er rykket fra morgen til eftermiddag – en forskydning på cirka 4 timer. Det har væsentlige konsekvenser for vores rejse, da vi mister en stor del af den første feriedag, hvor vi ellers havde set frem til at benytte både privat pool og all inclusive.
Derudover medfører ændringen ekstra udgifter for os, da vi nu er nødt til at købe mad i lufthavnen eller på flyet, hvilket ikke var nødvendigt med den oprindelige afgangstid.
Jeg er klar over, at flylogistik kan nødvendiggøre ændringer. Det ændrer dog ikke på, at vi har valgt – og betalt ekstra for – en tidlig afgang netop for at få mest muligt ud af vores ferie. Den værdi forsvinder nu uden nogen form for kompensation.
De fire timer er i stedet lagt på hjemrejsedagen, hvilket reelt ikke giver os nogen fordel. Tværtimod betyder det, at vi enten skal opholde os på hotellet uden adgang til værelse eller tilbringe ekstra tid i lufthavnen.
Samlet set oplever jeg, at ændringen både forringer vores ferie og påfører os ekstra omkostninger, uden at der gives nogen form for kompensation. Det finder jeg ikke rimeligt.
Jeg vil derfor gerne bede om, at I forholder jer til sagen og oplyser, hvilken kompensation I mener er passende i denne situation.

16 avril 2026

Umuligt at ændre noget i Danmarks Største Rejsebureau

Spies praler med at være Danmarks største rejsebureau, men de er ikke særlig samarbejdsvillige, når man prøver finde en løsning på problemet.

Jeg foreslår en voucer, et gavekort, eller pengene retur eller en ny rejsedato i fremtiden. Intet er muligt hos Danmarks største rejsebureau. De er nemlig ligeglade med dig, men ikke dine penge!

Jeg snakker med en meget ung musse, som fortæller, at bare rolig, jeg skal ikke være bange for at rejse selvom jeg er på dagpenge, for hendes veninde og hende selv har gjort det flere gange på dagpenge. Hun fortæller, at det er sjældent man bliver stoppet til kontrol. Det er lidt ulækkert, hvordan Spies opfordrer folk til at omgå systemet, så de kan få deres penge.

HELDIGVIGVIS er samtalen optaget, og det her vil blive sendt videre til Nævnens Hus, hvis der ikke findes en løsning.

Billetnr.: 37495761

16 avril 2026

Afbudsrejse til Mallorca

Og søreme om vi ikk er blevet indlogeret på et lækkert gennemrenoveret hotel/lejlighed med udsigt over pool, hav og sø. øverste etage 🤩

Da vi ikke kunne få vores lejebil udleveret pga kørekort problemer, ville vi købe transfer med Spies fra lufthavn til hotel, da vi så at busserne ikke var kørt, Der blev vi afvist. Sikkerhedsprocedure eller noget 🙄🤷🏻‍♀️ Så vi endte i stedet med at tage lokalbus fra Palma-Alcudia.
OG sparede således 500kr 😜 og søreme om ikk bussen da stoppede 5min fra hotellet. Win win.
Så tak for alt Spies. Vi er her endnu og indtil videre er vi ovenud tilfredse 🤩

Hvis næste gang bliver ligeså “luksus” så ser I meget mere til os i fremtiden 🥰👌

11 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen kommunikation overhovedet om…

Ingen kommunikation overhovedet om forsinkelser, hverken fra guider eller i spies appen. Har nu 2 gange stået og ville checke ud og fået at vide at flyet hjem er forsinket. Vi ser ud til at komme hjem 22 timer forsinket, hvis vi ellers kan stole på det.

12 avril 2026

Aldrig mere Spies

Vi ankommer til et hotel, der ikke har vores værelser klar ved ankomst. De lovede at klokken 14 vil værelset være klar til os. Da vi igen henvender os til den tid, de sagde de vil være klar, vil der yderligere gå en lille time. Vi ventede altså i receptionen i lidt over 2 timer på at få vores lejlighed

Da vi så for lejligheden, lever den ikke op til de billeder, som i, Spies, har på jeres hjemme side.

Vi gik bestemt efter en lejlighed, hvor vi kunne sidde på terrassen, og se vores børn være i poolen. Det alene var netop grunden til vi valget dette hotel. I jeres overskrift forlyder det sig også " værelse mod poolen" og alle jeres billeder viser netop dette. Vi betaler endda ekstra for det. Det vi for er en lejlighed, et godt stykke væk fra poolen. Man kan faktisk ikke se poolen, men man kigger lige ind i bygningen på den anden side, med offentlige toiletter til skue. Og det har vi betalt ekstra for ?

Vi tog straks fat i guiden, på tlf. nr. som vil snakke med hotellet, men som også sagde der kom en guide søndag. Hotellet, som vi også tog fat i, var ikke til meget hjælp, da de ikke havde større værelser og heller ikke værelser, tæt på poolen.
Om søndagen, tog jeg igen fat i den guide, som nu var ankommet til hotellet, for at forklare hende situationen, men hun henviste bare at lejligheden, var mod poolen, som beskrevet. Jeg tilbød hun kunne komme med hen og se det, men det vil hun ikke.

Vi måtte erkende, at vi er blevet snydt af de fine billeder i har, og kan nok også se, når man læser Trustpilot, at vi ikke er de eneste.

Svar fra Spies:
Hej Anders

Tak for din mail og fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelser med os.

Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger fra vores gæster, da de hjælper os med løbende at forbedre os og skabe de bedst mulige ferieoplevelser.

Vi er kede af at høre, at I måtte vente på lejligheden ved ankomsten, og at både lejlighedens indretning samt udsigten ikke svarede til jeres forventninger. Vi har fuld forståelse for, at det kan give anledning til både skuffelse og frustration, især hvis I havde set frem til noget andet som rammen for jeres ferie.

I hotelteksten for Vistaflor skriver vi bl.a. dette omkring den lejlighed, som I havde bestilt - Soveværelse og opholdsstue.

Under vores Vigtig at vide beskriver vi de forskellig lejlighedsstyper, og her skriver vi - Det kan også være muligt at bestille værelser/lejligheder mod poolområdet, mod havet eller mod haven. Det betyder ikke, at du har direkte udsigt ud over poolen, havet eller haven, men at værelset/lejligheden ligger på den side af hotellet, og/eller vender ud mod disse.

Vi har taget dine synspunkter til os samt følger op internt, og vi beklager, hvis det har påvirket jeres ophold. Vi må dog oplyse, at det ikke er forhold, som berettiger til et prisafslag i rejsen pris.

Vi håber, at I trods udfordringerne også har haft nogle gode oplevelser med hjem fra ferien, og ønsker jer en god weekend.

Marianne
Quality & Claims
Spies

28 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Efter vi har betalt depositum ændrer…

Efter vi har betalt depositum ændrer Spies flyet, men forsikrer os at flytiderne er de samme som bestilt. Mindre end to uger senere ændrer de flytiderne på både ud og hjemrejse. Hjemrejsen med 4 timer fra eftermiddag til aften. Dette er ikke en mulighed for os og vi forsøger at afbestille, men nej, det koster hele vores depositum. Whats to like?

31 mars 2026

Hold jer væk

Hold jer væk. Min datter og svigersøn havde bestilt en rejse til 20.000 kr og havde tegnet ekstra rejseforsikring hos Spies( har en i forvejen i deres indbo, men min datter har det bedst med livrem og seler). Min datter tør ikke rejse pga graviditet og problematikker omkring dette. Spies mener ikke, at det er en gyldig grund men, at min datter kan finde andre til, at komme på rejse og at det er den mulighed de har. Min datter finder 2 andre ( efter at en del mennesker er blevet spurgt om de vil købe en ferie, hvilket 2 personer siger ja tak til) alt bliver ordnet inden for den tid, som Spies har sagt var ok. Og Spies siger så, at hotellet ikke vil godtage navneændringer. Min datter har ikke de mistet 20.000 kr da hun har fået 2000kr tilbage for bagage, fly sæder og mad på flyet. Så “kun” mistet 18.000 kr. Vildt nok, at der kan ændres på fly sæder, maden i flyet og bagage, men ikke på 2 andre navne på et hotel? Bliv væk fra Spies rejser.

16 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Anmeldelse af Spies Rejser – Makadi Grand Waterworld

Vi har netop været på ferie med Spies til Makadi Grand Waterworld fra 17/3-24/3-26 og desværre var oplevelsen langt fra tilfredsstillende.

Først og fremmest er prisen på transfer helt urimelig. Over 2.000 kr. for transport t/r på blot 30–40 minutter for 6 personer er simpelthen ikke i orden – især når man kan få tilsvarende transport på fx Tenerife til omkring 700 kr. Vi valgte selv en alternativ løsning og kom frem og tilbage for ca. 300 kr. i en 10-personers bus. Det er noget, Spies bør kunne gøre langt bedre.

Selve hotellet fremstår slidt, og det gælder både faciliteterne og poolområdet. Vandlandet, som ellers er en stor del af oplevelsen, havde meget begrænsede åbningstider (10–12 og 14–16), hvilket ikke lever op til forventningerne.

Serviceniveauet var generelt lavt. En stor del af personalet virkede uengagerede og til tider direkte sure, og man skulle ofte vente længe på drikkevarer – hvis man overhovedet blev betjent. Det føltes ærligt talt som om, man skulle gøre sig fortjent til helt basal service.

Maden var uden sammenligning det dårligste, vi har oplevet på et all inclusive-hotel. Vi talte med flere andre gæster, som delte samme opfattelse, og som heller ikke har planer om at vende tilbage.

Det eneste, der trækker oplevelsen op, var kabinepersonalet på flyet – de leverede god service og en behagelig rejse, og det skal de have ros for.

Alt i alt en skuffende oplevelse, som vi ikke kan anbefale.

24 mars 2026

Meget utilfredsstillende oplevelse

Hele rejsen var præget af dårlig information og manglende sammenhæng. Flynumre blev ændret flere gange og stemte ikke overens med lufthavnens skærme, hvilket skabte stor forvirring. De forklaringer vi fik undervejs – fra tekniske problemer til sygdom – virkede modstridende og ærligt talt ikke særlig troværdige.

Vi havde desuden en mellemlanding på Gran Canaria, som blev forklaret med sygdom ombord, men det virkede i stedet som om, at flyet skulle tanke. Det giver ikke meget tillid, når informationen ændrer sig hele tiden.

Servicen ombord var også langt under forventning. Vi blev hentet fra hotellet kl. 12.00, men fik først mad og drikke kl. 21.15 – altså efter mange timer uden nogen form for forplejning.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse med manglende service og dårlig kommunikation. Kan desværre ikke anbefales.

25 mars 2026

På ferie med Spies

Har lige været en tur til GranCanaria, 4-18 Marts, rejste vi med Spies, 😉og det er bestemt ikke sidste gang, nem og hurtigt at bestille på nettet,og god betjening, denne gang lå en gave til mig, det må da være fordi vi rejser en del med Spies 😉.
Tak for gaven, det giver en lyst til at fortsat at rejse med Spies

14 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Det de skriver på hjemmesiden passer…

Det de skriver på hjemmesiden passer ikke med hvad de sender på bekræftelse, har eller ringet og spurgt om hvad der var med, og fik at vide at rejsen var med halv pension, men på bekræftelse var kun 2 dage ud af 3 uger med halv pension, så de er fuld af løgn !!!!!!

19 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Spies en rejse du ikke vil hjem fra…

Spies en rejse du ikke vil hjem fra, bør ændres til en rejse du ikke kan komme hjem fra. Vi rejste med Spies som lavede en pakkerejse til os. Vi strandede i Istanbul og skulle selv ligge ud for hotel og nye billetter til Billund. Vi skulle vente 3 dage men valgte en hurtigere og billigere løsning. Spies og deres samarbejdspartnere tyrkisk airlines vil ikke dække vores udgifter da de mente at vi skulle have valgt deres løsning. Dette var ikke en mulighed da vi rejste 6 voksne og 3 børn som alle skulle hjem på job og skole. Jeg kan på det kraftigste ikke anbefale at bestille en pakkerejse med Spies med mindre at man tør lade sig udfordre og blive meget fattigere.

2 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god tur til Kap Verde.

Turen til Kap Verde med Spies/Sunclass var super god. Hotellet er jo lidt slidt men ren og pænt. Dejlige medarbejdere. All inklusive var i særklasse. Dejlig mad og drikkevarer. Guiderne på stedet var professionelle og hjælpsomme. Personalet på kontoret var også super gode og opmærksomme. Jeg fik afbestilt en tur og fik fuld refunderet. Den skal bare afbestilles mindst 24 timer før turen. Sunclass var betryggende at flyve med. Der var info under hele turen, især ved turbulensen. Maden på flyet var lækker og mættende. Kabinepersonalet var alletiders. Kan varme anbefales.

1 mars 2026

Super ferie til Bali med Spies

Super ferie til Bali med Spies i Januar.
Købte en samlet pakke med fly, hotel, transfer til hotel samt rejseforsikring. Fløj med Qatar og havde kun 1½ times transfer i Doha meget behagelig fly tur til og fra.
Spies havde mail-orientation og links til visa applikationen til Indonesien, så det var meget nemt at ansøge om.
Transfer chaufførerne stod klar med skilt hvor ens navn og Spies logoet var på, så snart man kom ud af lufthavnen
Hotellet var "5" stjernet men var lidt slidt, men stadigvæk rent og lækkert. Beliggenhed perfekt og super service af personalet.
I transfer bilen fik vi en velkomst hilsen fra en rejseguide (Ketut), hvilket vi blev overrasket om fordi vi ikke regnende med at der var nogle rejseguides tilknyttet.
Han havde været rejseguide for Danskere i flere år, så han talte okay dansk dog var der nogle ord som man lige måtte tage på engelsk.
Han havde nogle fantastiske udflugts tilbud som man ikke kunne finde online. Udflugterne var med mindre grupper så ikke en total turistfælde...
Alt i alt en ferie uden problemer hvor alt var klappet og klart kan kun anbefale Spies på denne baggrund.

9 janvier 2026

100% ferie

Spies gør det nemt og trygt at holde ferie. Der var god tid til børn og da en passager fik et ildebefindende stod personale klar med overblik og udstyr. De fik familien og alle andre godt videre på ferie. Deres A321neo er de bedste på markedet og prisen med hotel var lavere end køb af hotel alene. Kaptajnen havde sidste tur, så der blev klappet og ønsket tillykke. Spies gør rejsen ubekymret og direkte hyggelig.

Så hvad skal man klage over? At deres kylling på hjemturen er lidt halvtrist? Tjah, men Spies er nu klart 5 stjerner værd.

6 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

ADVARER KRAFTIGT mod at bruge dette…

ADVARER KRAFTIGT mod at bruge dette rejseselskab.
De oversælger hotellet og fralægger sig derefter alt ansvar. At udfylde en formular efter hjemkomst kan du blot glemme. De henviser til Pakkerejse-ankenævnet, endskønt de har erkendt flere fejl. Se blot dette svar jeg har fået.
Hej Maybritt

Tak for din tålmodighed. Jeg har nu haft mulighed for at gennemgå hele sagen – både jeres korrespondance med Marianne, vores personales notater fra destinationen og de billeder, du efterfølgende har sendt ind. Jeg er naturligvis ked af, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger, og jeg forstår, at du ønsker en grundig forklaring på vores vurdering og håndtering.

Nedenfor finder du vores samlede svar, inkl. svar på dine 10 spørgsmål til undertegnede.

Abora Catarina by Lopesan Hotels er af Spies kategoriseret som kategori 4.
Som nævnt i vores generelle informationer Under ”Vigtigt at vide” anvender vi Spies’ egen kategorisering, som suppleres oven på de lokale stjernekategorier. Den bygger på en samlet vurdering af:

beliggenhed
service
faciliteter
indretning
gæstefeedback
sammenligning med øvrige hoteller i området
Vores kategorisering er derfor ikke en garanti for specifikke services såsom minibar, roomservice eller gratis flaskevand. I stedet oplyser vi altid i hotelbeskrivelsen, hvad der er inkluderet. For Abora Catarina fremgår det bl.a., at minibar er mod betaling, og drikkelse udleveres i en af hotellets barer. Roomservice er ikke nævnt, da hotellet ikke har den service.

Jeg anerkender, at dette ikke har stemt overens med dine forventninger, og vi tager naturligvis dine bemærkninger med i vores fortsatte evaluering af hotellets præsentation.

Ud fra de billeder, du har sendt, kan vi se, at hotellet bærer præg af slitage, hvilket man kan forvente af et hotel opført i 1975 og senest renoveret i 2017. Vi vurderer, at det fortsat ligger inden for normen for den pågældende kategori, men vi anerkender fuldt ud, at du oplevede hotellet som mere nedslidt, end du forventede.

Dine bemærkninger er, som min kollega oplyste, sendt videre til vores produkt- og marketingafdeling, som vil gennemgå hotelbeskrivelsen og vurdere, om den bør justeres, så hotellets alder tydeliggøres yderligere for fremtidige gæster.

Den 23. november tog vores personale straks kontakt til hotellet efter jeres henvendelse. Hotellet sendte en tekniker, som vurderede, at misfarvningen i fugen skyldtes fugt og slitage – ikke skimmelsvamp. Hotellet oplyste også, at de ville:

udskifte kaffemaskinen
sætte ekstra kopper ind
foretage ekstra rengøring (inkl. terrasse og pool)
Vores personale forsøgte både telefonisk og via sms at følge op den 23. og 24. november. Da der ikke kom svar, og hotellet samtidig meldte, at forholdene var rettet, måtte guiderne forudsætte, at tingene var i orden.
Jeg forstår, at du oplevede det anderledes, og det beklager jeg – men vi havde ikke mulighed for at gøre mere uden kontakt retur.

I perioden 22.–29. november var der gentagne kraftige calima‑vinde på Gran Canaria, hvilket medførte mere sand på terrasser, gangarealer og i pools. Hotellet meldte, at de rensede løbende, men sandet blæste til igen kort efter. Dette har påvirket alle hoteller i området i samme uge.

Jeg kan se, at du har sat nogle spørgsmål op, som du ønsker svar på. Jeg tillader mig derfor at stille svarene op i punktform.

Er det gæstens opgave at følge op på, om forholdene bringes i orden?
Nej. Som udgangspunkt følger vores guider op, når vi har kendskab til et forhold. I denne sag forsøgte de både 23. og 24. november at få kontakt. Uden svar måtte de lægge hotellets tilbagemelding til grund.

Følger guiderne ikke op på forholdene?
Jo. De var i dialog med hotellet begge dage, og hotellet meldte tilbage, at tingene var udbedret. Manglende kontakt med jer betød, at vi ikke kunne verificere det.

Skal gæsten selv gå i dialog med hotellet?
Det er frivilligt. Mange gør det for hurtig løsning, men hvis hotellet ikke løser sagen, er det vigtigt, at man kontakter os – så kan vi eskalere og sikre afhjælpning.

Fortsætter i næste tråd....

28 novembre 2025

Alt forløb bare så godt

Alt forløb bare så godt. Var på ferie med Spies og havde kun gode oplevelser. Guiderne svarede med det samme på henvendelser via appen. Hotellet var som på billedet og Lolo og Bernie var et hit med børnene.

20 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus